Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Stenløse

Lejeboliger i Stenløse

11 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses6 værelses7 værelses
11 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. • Værelse • 9 m²
Stenløse, Almagerbakke
Pendlerværelse/commuter
4 dage siden
2.500 kr.
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Stenløse på BoligPortal

Ovenfor finder du det samlede overblik over aktuelle lejeboliger i Stenløse, som ligger i Nordsjælland og befinder sig 30 km fra Københavns centrum . Stenløse er et populært valg blandt børnefamilier, da det har ry for at være et godt sted at vokse op. Byen byder også på nogle skønne naturområder, hvor de lokales favorit er Fælleden. Her kan du tage hen og besøge de fine søer og bakker eller tage en forfriskende tur på en af de mange cykel- og vandrestier.

Du kan hurtigt finde din kommende lejebolig i Stenløse her på vores side. Hos BoligPortal er vi stolte over at være Danmarks største lejeboligportal. Her finder du generelt det største udvalg af lejeboliger , heriblandt; lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje .

Har du et ønske om at finde en lejebolig, der opfylder specifikke krav, som f.eks. at familiehunden må flytte med ind i den kommende lejebolig i Stenløse? Så har vi nemlig samlet alle lejeboliger med husdyr tilladt for dig. Har du et ønske om at dele boligen med en anden, kan du også med fordel tjekke vores delevenlige lejligheder ud.

Er du interesseret i specifikke boligtyper i Stenløse?

Vi har forskellige typer af lejeboliger i Stenløse. Du kan gå på opdagelse i de forskellige boligtyper her: lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Stenløse . Er du på udkig efter en bestemt type, kan du nemt klikke dig frem til din ønskede boligtype i venstre side under kategorien ‘Boligtype’.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Stenløse

Hos BoligPortal bliver din boligsøgning super effektiv, så du hurtigt kan finde din ønskede lejebolig i Stenløse. Herunder har vi samlet de fremgangsmåder, som du med fordel kan gøre brug af for at effektivisere din proces:

Skab en præcis søgning med vores filtreringsmuligheder

Her på siden ude i venstre side har du mulighed for at filtrere din søgning. Ønsker du at justere i antallet af værelser, tilføje størrelse på lejemålet eller andet, har du netop mulighed for dette. På den måde får du et overblik over alle relevante boliger til leje i Stenløse.

Aktivér BoligAgent og find hurtigt bolig til leje i Stenløse

Opret en gratis BoligAgent , når du har markeret dine krav - du bliver opdateret på mail, så snart der kommer et boligmatch på siden, hvor nye lejeboliger, lever op til dine krav. BoligAgenten er helt gratis for dig, og du kan hurtigt aktivere den øverst i venstre side i den orange boks. Du kan efterfølgende se frem til automatisk at få besked på mail, når vi får nye ledige boliger i Stenløse på siden.

Hvor i Stenløse skal du søge lejebolig?

Der er mange gode områder i Stenløse, hvor du kan vælge at slå dig ned. Herunder får du nogle gode valgmuligheder, alt efter om du er til den centrale del i Stenløse eller blot ønsker at bo i et fredeligere område. Har du planer om at pendle eller bosætter du dig med din familie, er disse områder yderst gode.

  • I området omkring Garbogårds Allé er du omringet af alt, du behøver. Egedal Centret ligger lige i nærheden, hvor du har adgang til butikker, supermarkeder og spisesteder. Derudover ligger Stenløse station få minutters gang væk.
  • Vil du bo i et roligere område, men stadig ønsker at være tæt på alting, er Sandalsparken et rigtig godt valg. Det er et roligt kvarter i Stenløse, men stadig tæt på den livlige midtby. Du har også Egedal Centret med få minutters gågang og Stenløse station i nærheden.

Du kan trygt søge lejeboliger i Stenløse hos BoligPortal

Du kan altid føle dig tryg, når du søger en lejebolig gennem BoligPortal. Vi sætter nemlig din sikkerhed i højsædet. Derfor arbejder vi hver dag på at sikre din færden på vores side. Dette gør vi blandt andet ved at:

  • Validere alle boligannoncer inden de bliver offentliggjort på vores side. Det betyder, at du kun får vist lejeboliger, om er ejet af ægte udlejere.
  • Overholde persondataloven. Vi samarbejder med advokater, hvilket betyder, at GDPR-regler bliver overholdt til punkt og prikke.

Hvis lejeboligen i Stenløse er for stor, kan du selv udleje et eller flere værelser

Har du fundet en lejebolig i Stenløse, som rummer lidt for mange kvadratmeter eller savner en roomie , har du mulighed for at blive udlejer. Hos BoligPortal kan du helt gratis udleje et eller flere værelser i dit lejemål.

Vi har gjort det super nemt for dig, da får adgang til en række digitale services, som gør din udlejningsproces så let som muligt. Du kan eksempelvis gøre brug af vores digitale lejekontrakt , som hjælper dig med at udfylde en juridisk korrekt kontrakt. Du finder samtidig andre brugbare værktøjer; digital indflytningsrapport samt digital fraflytningsrapport .

BoligPortal ønsker dig held og lykke med lejebolig i Stenløse

BoligPortal ønsker dig god fornøjelse med at finde din næste lejebolig i Stenløse. Sidder du med spørgsmål eller er i tvivl om noget, er du velkommen til at tage fat på vores kundeservice. De sidder klar til at tage hånd om dig på både telefon, chat og mail.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play