Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Munkebo

Lejeboliger i Munkebo

3 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses
3 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
Fri kontakt
4 vær. • Rækkehus • 106 m²
Munkebo, Nyhøjen
Familievenlig og central placeret rækkehus udlejes
I går
7.450 kr.
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Munkebo på BoligPortal

Her på siden finder du et samlet overblik over alle lejeboliger i Munkebo, og derudover giver vi dig et par tips og tricks, så du forhåbentligt snart finder din drømmebolig i Munkebo.

Munkebo er en mindre by på det sydøstlige Fyn og er en del af Kerteminde Kommune, i Region Syddanmark. Selvom byen ikke er den største og har et forholdsvis lavt indbyggertal, kan du nemt og hurtigt komme ind til storbyen Odense , som ligger blot 14 km væk. På den måde kan du nyde godt af den rolige atmosfære i Munkebo, og lynhurtigt opsøge det pulserende byliv.

Hos BoligPortal finder du landets største udvalg af lejeboliger, hvorfor du også har de bedste forudsætninger for at finde drømmeboligen, uanset om du er på jagt efter lejlighed , rækkehus , hus eller værelse .

Find den perfekte lejebolig i Munkebo

Måske har du allerede gjort dig nogle tanker i forhold til, hvilken type af bolig i Munkebo, du er på jagt efter. Hos BoligPortal finder du både værelser , huse , rækkehuse og lejligheder i Munkebo , hvis du ønsker at udforske de enkelte boligtyper.

Det er altid vigtigt at overveje, hvilke præferencer du har for dit kommende hjem. På den måde finder du langt hurtigere en lejebolig, som passer perfekt til dig.

Har du overvejet andre områder end Munkebo?

Hvis du ikke er fast besluttet på, at du vil bo i Munkebo, kan du overveje at kigge nærmere på nogle af de omkringliggende byer. Nær Munkebo finder du en del byer, som har lignende kvaliteter, herunder Langeskov , Otterup , Ringe og Gislev .

Find hurtigt og nemt en lejebolig i Munkebo

Hos BoligPortal ønsker vi, at du hurtigt og nemt finder din kommende lejebolig i Munkebo. Derfor tilbyder vi også en række værktøjer, der gør processen nemmere for dig.

Præcisér din søgning med filtrering

Hvis du har nogle specifikke krav til din lejebolig i Munkebo, kan du indtaste disse i filtreringen til venstre på siden. På den måde kan du indsnævre din søgning, så du kun får vist de lejeboliger, som er relevante for dig. Det kan eksempelvis være, at du har et krav om antal værelser eller ønsker elevator i din lejebolig.

Find hurtigere en lejebolig med BoligAgent

Hvis du gerne hurtigt vil finde din kommende lejebolig i Munkebo, kan du oprette en gratis BoligAgent. Start med at indtaste de krav, du har for din bolig i filtreringen i venstre side, hvorefter du kan klikke i den orange boks ovenfor. Når du har aktiveret BoligAgenten, vil du modtage en mail, når nye og attraktive lejeboliger i Munkebo bliver slået op, som matcher dine krav. Vi sørger for at holde dig opdateret, så du ikke skal stresse over konstant at skulle holde øje.

Gem en lejebolig til senere med favorit-funktionen

Hvis du støder på en lejebolig i Munkebo, som du finder interessant, kan du benytte dig af gem-funktionen, som du finder ved den enkelte bolig. Så kan du hurtigt finde gå tilbage og kigge nærmere på den lejeboligen, når det passer dig.

Munkebo byder på noget for enhver smag

Perfekt til familien

Munkebo er en by, der har en masse at byde på både for store og små, unge og ældre. I byen finder du flere skoler, en daginstitution, bycenteret, et bibliotek, svømmehallen og flere indkøbsmuligheder. Byen henvender sig derfor især godt til familier.

Et fantastisk naturområde

Munkebo ligger placeret med vand til alle sider og derudover finder du uovertruffen og varierende natur med grønne oaser, skove og bakker. Du kan eksempelvis tage familien under armen og besøge Munkebo Bakke, som er et populært udflugtsmål, hvor du kan beundre den fantastiske udsigt.

Rig på oplevelser og aktiviteter

Der foregår en hel del aktiviteter i Munkebo for både børn, unge og ældre. Du finder blandt andet Munkebo Multipark, hvor der er gode rammer for fysisk aktivitet og samvær. Du kan også besøge minibyen, som er en spændende attraktion med 100 minihuse. På Munkebo Kro kan du også få en hyggelig og smagfuld oplevelse.

Du er i sikre hænder hos BoligPortal

Når du benytter BoligPortal til at finde din kommende lejebolig i Munkebo, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg gennem hele processen. Derfor sørger vi for at sikkerhedsgodkende og validere indholdet i alle annoncer, inden de bliver slået op på siden. Derudover følger vi alle retningslinjer indenfor GDPR, så din data er i sikkerhed hos os.

Husk at du kan kontakte vores kundeservice fra kl. 9-21, hvis spørgsmål skulle opstå. Vi sidder klar til at hjælpe dig i den rigtige retning, så du hurtigt finder din drømmebolig i Munkebo.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play