Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Alle lejeboliger
 3. København
 4. Alle værelser
 5. Hvidovre

Lejeboliger i Hvidovre

25 boliger fundet
25 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. lejlighed på 110 m²
Hvidovre, Hvidovrevej
13.900 DKK3 timer siden
Side1af 2

Lignende annoncer i København, Hvidovre, Alle

Populære søgninger
 • Alle i Alle lejeboliger
 • Alle lejeboliger københavn

Find lejebolig i Hvidovre på BoligPortal

Leder du efter en lejebolig i Hvidovre? Med en beliggenhed tæt på det meste og kun otte kilometer vest for Københavns centrum, er Hvidovre blevet et populært sted at finde en lejebolig. Flytter du til Hvidovre, flytter du til en grøn og kulturrig forstad. Området byder på mange grønne naturområder, som de lokale kan nyde godt af. Hvidovre Kommune har stor fokus på læring og fritidsliv, og byen er desuden kendt for at være børnefamiliens by.

Lad Danmarks største BoligPortal hjælpe dig med at finde din kommende lejebolig i Hvidovre. Vi tilbyder det største udvalg af lejeboliger i hele landet, herunder flere forskellige typer såsom; lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Har du et ønske om at kunne nyde en kaffe ude på altanen i din kommende lejebolig, har vi samlet alle lejligheder med altan . Har du et krav om, at det er tilladt at have dyr i dit kommende hjem, har vi også samlet et overblik over alle lejeboliger, hvor husdyr er tilladt .

Vi har et bredt udvalg af forskellige typer lejeboliger i Hvidovre, herunder både hvad angår størrelse og prisklasse, så der er noget til enhver smag.

Hvilken type lejebolig i Hvidovre er du interesseret i?

Hvidovre byder på en bred vifte typer af lejeboliger - er du åben over for at udforske de forskellige typer, kan du tjekke vores lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Hvidovre ud.

Søger du en lejebolig i Hvidovre, som er seniorvenlig eller studievenlig , kan du ude i venstre side markere boksen ‘seniorvenlig’ eller ‘studievenlig’. Så vil du få fremvist alle lejeboliger i Hvidovre, som er seniorvenlige.

Sådan finder du hurtigt og effektivt en ledig lejebolig i Hvidovre

Hos BoligPortal ønsker vi, at du kommer nemt og hurtigt i mål med din boligsøgning. Derfor har vi nogle fremgangsmåder, som du kan benytte dig af og dermed hurtigere finde din lejebolig i Hvidovre.

Skab en præcis søgning ved at filtrere

Vi anbefaler, at du anvender vores filtreringsfunktion ude på venstre side. Her har du rig mulighed for at filtrere lige, som du ønsker. Ønsker du, at der skal være plads til familien, kan du tilføje det ønskede kvadratmeter eller antal værelser. Har du et krav om, at der er mulighed for parkering, kan du også markere ‘parkering’. Mulighederne er mange, og det er dig der selv, der definerer din søgning.

Aktivér en BoligAgent og find lynhurtigt en lejebolig i Hvidovre

Du kan få stor glæde af at oprette en BoligAgent hos BoligPortal. Det vil være en kæmpe hjælp for dig i forhold til at finde en bolig til leje i Hvidovre. BoligAgenten sender dig en automatisk besked, så snart der bliver lagt nye lejeboliger op på siden, som er relevante for dig. Det er både gratis og hurtigt at oprette en BoligAgent. Efter du har markeret dine krav i venstre side, kan du øverst i den orange boks aktivere BoligAgenten.

I hvilket område i Hvidovre skal du finde en lejebolig?

Der findes mange gode placeringer, når du skal finde en lejebolig i Hvidovre Kommune. Derfor er det rart at få et lille overblik over mulige områder at slå sig ned:

 • Rebæk Søpark vil være oplagt at kigge på, hvis du har små børn. Området er nemlig ideelt til børnefamilier. Lige i nærheden befinder Søpark sig, som er fyldt med små oaser og et stort legeområde, hvor børnene kan slippe deres energi løs. Området byder på flere gode børnehaveinstitutioner, og derudover ligger Hvidovre indkøbscenter i nærheden.
 • Vigerslevparken er et andet godt alternativ. Det er et roligt område tæt på grøn natur og gode indkøbsmuligheder. Hvidovre Aktivitetscenter ligger også i nærheden - centreret er målrettet seniorer, som byder på en række aktiviteter.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Hvidovre hos BoligPortal

Hos BoligPortal prioriterer vi din sikkerhed rigtig højt. Vi udfører forskellige tiltag, så du altid kan være tryg, når du søger en lejebolig hos os.

 • Først og fremmest sørger vi altid for at gennemgå alle boligannoncer, før de offentliggøres på vores side. På den måde sikrer vi, at du altid får fremvist ægte annoncer med ægte udlejere.
 • Vi holder os inden for GDPR-lovens retningslinjer ved hjælp af samarbejde med førende advokater.
 • Al din kommunikation med udlejere går gennem vores sikre beskedsystem.

Er lejeboligen for stor, har du mulighed for selv at blive udlejer

Flytter du ind i en lejebolig i Hvidovre, som har flere rum end hvad du reelt skal bruge, kan du hos BoligPortal vælge selv blive udlejer. På den måde kan du spare penge på huslejen ved at dele den med en eller flere andre lejere.

Det er helt gratis at udleje et værelse hos BoligPortal . Du får derudover en række digitale værktøjer til rådighed, som gør din udlejningsproces super nem og hurtig. Du har adgang til en digital lejekontrakt , derudover har du muligheden for at foretage et digitalt flyttesyn .

Vi ønsker dig held og lykke med at finde en lejebolig i Hvidovre

Vi hos BoligPortal ønsker dig al held og lykke med at finde din kommende lejebolig i Hvidovre. Synes du alligevel det er lidt svært at finde lige præcis dén bolig, der passer bedst til dig i Hvidovre? Så er du altid velkommen til at tage fat i os. Kundeservice sidder klar ved telefonen, chat, og mail. Vi håber, at du hurtigt finder din kommende lejebolig i Hvidovre.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play