Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Hedehusene

Lejeboliger Hedehusene

27 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
27 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
Fri kontakt
3 vær. · Lejlighed · 81 m²
Hedehusene, Skolebakken
Vi får en rummelig 3-værelses lejlighed med altan ledig. Lejligheden ligger på 2. sal. Der er elevat
4 dage siden
11.999 kr.
Side1af 2
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find din nye lejebolig i Hedehusene hos BoligPortal

Er du på udkig efter lejebolig i Hedehusene? Så lad Danmarks største BoligPortal hjælpe dig. Hos BoligPortal har vi mange lejeboliger i Hedehusene, i forskellige typer, størrelser og prisklasser, så der er noget til enhver smag. Læs mere nedenfor og se, hvad Hedehusene kan tilbyde dig.

Anvend vores filtreringsmuligheder, når du søger efter lejebolig i Hedehusene

Gør din søgning efter en lejebolig i Hedehusene lettere ved at anvende de filtreringsmuligheder, vi hos BoligPortal tilbyder. Her kan du filtrere efter, hvilken type bolig, du er på udkig efter, f.eks. om det er et rækkehus , en lejlighed , et værelse eller et hus til leje i Hedehusene. Du kan også vælge om der skal være husdyr er tilladt, altan , elevator eller andet.

Transportmuligheder i Hedehusene

Med en lejebolig i Hedehusene er du sikret gode transportmuligheder. Toget kører fra Hedehusene Station, hvorfra du kan komme til København på 20 minutter, og Roskilde på under 10 minutter. Derudover er der gode busforbindelser, som kan tage dig til f.eks. Høje Taastrup og Glostrup på få minutter. Er du mere til at cykle, har du under 8 km til Roskilde, så du kan nå frem på ca. 20 minutter.

Uddannelsesmuligheder i Hedehusene

Hvis du vælger en lejebolig i Hedehusene, har du under 8 km til Roskilde. Roskilde byder på et væld af uddannelsesmuligheder som f.eks. University College Absalon, Roskilde Tekniske Skole, Roskilde Handelsskole osv. Skulle du alligevel brænde for en anden uddannelse end Roskilde kan tilbyde, har du flere muligheder inde i København, som du kan komme til på 20 minutter med toget fra Hedehusene Station.

Idrætsmuligheder i Hedehusene

Byen byder også på forskellige idrætsmuligheder, herunder Hedehusene Idrætsforening, Hedehusene Gymnastik Forening og Fitness Hedehusene. Så uanset om du er til gymnastik, fitness eller noget helt tredje, finder du det uden tvivl i nærheden af din lejebolig i Hedehusene.

Indkøb, by og natur i Hedehusene

Med en lejebolig i Hedehusene kommer du tæt på naturen. Hedeland Naturpark byder på en masse oplevelser. Her er alt hvad hjertet begærer, hvad end man ønsker en god gåtur på naturstien, lufte sin firbenede i en af parkens hundeskove, træne på powerfitnessbanen, køre med veterantoget, eller noget helt andet.

Udover nogle fantastiske naturoplevelser, får du med en lejebolig i Hedehusene, ligeledes gode muligheder for at gøre dine daglige indkøb. Byen byder på et væld af dagligvarebutikker, hvor du kan gøre dine huslige indkøb. Trænger du til nyt tøj, har du mulighed for at shoppe dette i en af byens butikker, og derudover er der også spisesteder at finde i byen.

Held og lykke med at finde lejebolig i Hedehusene på BoligPortal

Hos BoligPortal er det trygt og nemt at finde en lejebolig i Hedehusene, og vi har tilmed det største udvalg. Synes du alligevel det er lidt svært at finde lige præcis dén bolig, som matcher dine ønsker? Så fortvivl ej. Med BoligPortals BoligAgent får du automatisk en mail hver gang, der dukker en lejebolig op, der opfylder dine krav. Du skal blot krydse dine krav af i venstre side og aktivere din BoligAgent i toppen af siden. Vi hos BoligPortal ønsker dig al held og lykke med at finde din kommende lejebolig i Hedehusene.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play