Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Hørsholm

Lejeboliger i Hørsholm

30 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
30 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
Fri kontakt
2 vær. lejlighed på 67 m²
Hørsholm, PH Park
11.800 DKK4 dage siden
Side1af 2
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Hørsholm hos BoligPortal

Ovenfor finder du det samlede udvalg af aktuelle lejeboliger i Hørsholm. Udvalget dækker bredt og opdateres løbende, ligesom det også er tilfældet ved vores landsdækkende lejeboliger – herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Når du er på jagt efter den rette lejebolig, er BoligPortal din indgangsvinkel. Vi er nemlig både stærkt til stede lokalt i Hørsholm og er generelt den største portal for lejeboliger i Danmark.

Hvis du er på udkig efter noget specifikt, finder du det hos os. På hver af vores sider kan du for eksempel finde lejeboliger med husdyr tilladt eller møblerede lejligheder til leje .

Hvilken type af lejeboliger i Hørsholm er du interesseret i?

Siden her dækker over alle lejeboliger i Hørsholm. Ved du allerede nu, at du kun er interesseret i bestemte boligtyper, kan det være en god ide at grænse din søgning ind til kun at inkludere de relevante. Vælg mellem lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Hørsholm og notér dig de relevante.

Oplev fordelene ved at leje en bolig i Hørsholm

Hørsholm er beliggende på Nordsjælland og er et byområde, der har det hele. Hvad enten du er på udkig efter kulturelle oplevelser, lækre spisesteder eller dejlig natur, finder du det her. Herunder har vi fremhævet nogle af de fordele, du får med, hvis du vælger en lejebolig i Hørsholm:

Fritidsaktiviteter for alle

Hørsholm tilbyder mere end 70 fritidstilbud inden for sport og kultur. Så hvad enten du er til fodbold, dans, musik eller kunst, kan du dyrke præcis den hobby, der interesserer dig. Derudover finder du også et væld af offentlige legepladser, hvor de små i familien kan boltre sig.

Caféer, restauranter og kulturtilbud

Hvis du er til kulturelle oplevelser, er der et væld af muligheder i Hørsholm. Her finder du både biograf, teater, bibliotek og musik i Kulturhus Trommen. I Hørsholm er der også flere caféer og spisesteder i midtbyen og på havnen, hvor der er rig mulighed for at nyde et godt måltid.

Smukke og trygge omgivelser

Hørsholm er kendt for sin skønne natur, lækre strande og smukke skove. Slår du dig ned i Hørsholm, har du derfor mulighed for at nyde omgivelserne og tage en hyggelig gå- eller cykeltur. I og omkring Hørsholm finder du mange gå- og cykelstier, der gør det trygt og rart for hele familien at tage på tur.

Er du interesseret i lejeboliger andre steder end i Hørsholm?

Byområdet i Nordsjælland er et attraktivt sted at slå sig ned, som ligger tæt på by og kultur. Det er dog bestemt ikke det eneste sted i området, som har noget at byde på. Overvej for eksempel en lejebolig i Kokkedal , Vedbæk eller Birkerød , eller kom selv på flere byer at undersøge.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Hørsholm

Det kan være besværligt at være på jagt efter den rette bolig. Heldigvis er det noget, som vi hos BoligPortal har stor forståelse og indsigt i. Derfor har vi nedenfor samlet en række råd til, hvordan du hurtigt og nemt kommer i mål med din næste lejebolig i Hørsholm.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Mulighederne spænder bredt, og dækker over alt fra kriterier til boligtyper til antal af værelser i lejemålet. Vælg for eksempel også, hvorvidt der skal være tilknyttet altan. Mulighederne er mange, og du kommer godt fra start ved at tage et blik ned ad listen.

Når du krydser filtreringsmuligheder af, opdaterer din visning af lejeboliger i Hørsholm sig automatisk. På den måde kan du nemt skabe det nødvendige overblik i din boligjagt.

Opret BoligAgent og find hurtigt lejebolig i Hørsholm

Når du har præciseret i din søgning ved hjælp af filtreringsmulighederne, anbefaler vi, at du klikker i den orange boks øverst for at aktivere en gratis BoligAgent for din søgning. Med en BoligAgent fra BoligPortal modtager du nemlig fremover automatisk besked over mail, hver gang nye lejeboliger i Hørsholm matcher dine kriterier.

En BoligAgent er smart, da den frigiver tid i din søgning: Du behøver nemlig ikke længere aktivt at holde øje med siden, når du automatisk modtager besked over mail om nye lejeboliger i Hørsholm.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Hørsholm hos BoligPortal

For os hos BoligPortal er det en vigtig prioritet, at du kan føle dig tryg fra start til slut gennem din boligjagt. Det sørger vi for at facilitere ved at værne om din sikkerhed på en række centrale områder.

  • For det første validerer vi manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at du kan stole på ægtheden af den enkelte annonce – på den måde kan du tage kontakt til relevante udlejere af lejeboliger i Hørsholm med ro i maven.

  • Vi sørger også for at værne om dit privatliv og datasikkerhed. I forbindelse med din færden på siden overholder vi således naturligvis alle regler for GDPR.

Hvis lejeboligen i Hørsholm er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Finder du den rette lejebolig i Hørsholm, der dog er for stor eller for dyr, kan den i visse tilfælde alligevel vise sig relevant. Det gælder især for dig, der er åben for at bo sammen med andre. Du kan nemlig gratis udleje et eller flere værelser i dit lejemål via BoligPortal og på den måde dele omkostninger og plads med en eller flere andre.

Når du udlejer via BoligPortal hjælper vi dig godt igennem processen, også hvad angår alle de praktiske detaljer. Vi stiller i den sammenhæng en række gratis digitale services til rådighed:

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør det nemt for dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde lejebolig i Hørsholm hos BoligPortal

Vi ønsker dig mange gange held og lykke med din videre søgning efter den rette lejebolig i Hørsholm. Hos BoligPortal brænder vi for den gode boligjagt, og har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi derfor klar til at hjælpe dig i vores kundeservice.

Kontakt os over mail, chat eller telefon, alt efter dine præferencer. Vi holder åbent hver dag året rundt og glæder os til at hjælpe dig.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play