Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse
  3. Viborg

Rækkehuse til leje i Viborg

59 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
59 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
Fri kontakt
4 vær. rækkehus på 108 m²
Viborg, Lavendelvej
8.495 DKK5 dage siden
Side1af 4

Lignende annoncer i Viborg

Populære søgninger
  • Alle i Rækkehuse

Find ledigt rækkehus i Viborg hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores samlede overblik over aktuelle rækkehuse til leje i Viborg. Udvalget er bredt, ikke mindst fordi vi hos BoligPortal er Danmarks største platform inden for udlejning af lejeboliger – herunder både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Vi gør det nemt for dig at finde præcis det, du leder efter. Således kan du både præcisere din enkelte søgning, men du kan også vælge at kigge på noget af vores eksisterende oversigter. Overvej i den sammenhæng, om du er interesseret i emner som seniorboliger eller lejeboliger med husdyr tilladt .

Er du interesseret i andre boligtyper end rækkehuse i Viborg?

Med et rækkehus i Viborg er du godt stillet, når det kommer til at have en hyggelig bolig i dejlige omgivelser. Viborg emmer af god stemning, og med din egen lille have tæt på naboer og fællesskab får du det bedste fra alle verdener. Det er dog bestemt ikke udelukkende med rækkehuse i Viborg, at du finder mulige drømmeboliger.

På vores side finder du flere andre kategorier af lejeboliger i Viborg , som kan være relevante for dig, der er nysgerrig på at finde et rækkehus til leje i Viborg. Vi anbefaler i den sammenhæng især at tage et kig på vores side for huse i Viborg . Er du åben for at undersøge lejligheder i Viborg , for eksempel lejligheder med altan, finder du også muligheden for dette, ligesom det også et muligt at leje et værelse i Viborg .

Det giver god mening at lede i vid udstrækning, når du er på jagt efter en bolig at slå dig ned i. Det kan nemlig sagtens være, at du finder det rette i andre sammenhænge end du ellers umiddelbart ville forvente. Sørg derfor for at gå systematisk til værks i alle kategorier, der kunne være relevante for dig.

Sådan finder du hurtigt og nemt et rækkehus i Viborg

Når du er på jagt efter et rækkehus i Viborg, kan opgaven med at finde det rette nemt gå hen og virke uoverskuelig. Det behøver det dog ikke at være, og ved at benytte dig af de rette fremgangsmåder og redskaber til søgning, er du godt stillet i din boligjagt. Vi anbefaler i den sammenhæng to fremgangsmåder, der tilsammen gør din søgning efter det rette rækkehus til leje i Viborg både hurtig, nem og effektiv.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side af din søgning finder du en række muligheder for filtrering, som du kan udfylde for at gøre din søgning mere præcis. Du har sandsynligvis en række krav i tankerne, som dit kommende rækkehus i Viborg skal leve op til. Dem kan du vælge at udfylde i filtreringsmulighederne, så du på den måde får et mere overskueligt overblik, der kun indeholder relevante boligannoncer til din situation.

Du kan filtrere efter en længere række af forskellige emner. Vælg for eksempel det antal værelser, som du har behov for, eller indtast et maksimalt beløb for husleje. Du kan også filtrere efter et rækkehus til leje i Viborg med husdyr tilladt, hvis du ønsker at flytte ind i et rækkehus, hvor du må have dyr.

Opret BoligAgent og find hurtigt rækkehus i Viborg

Efter at have filtreret i overensstemmelse med dine krav til dit kommende rækkehus til leje i Viborg, anbefaler vi, at du opretter en gratis BoligAgent , så du hurtigere kommer i mål med din boligjagt. Viborg er nemlig en populær by, hvilket betyder, at lejeboligerne typisk ryger hurtigt. Det skyldes ikke mindst, at Viborg er billigere at bo i end de større nærliggende byer.

Med en BoligAgent fra BoligPortal øger du dine chancer for hurtigt at finde det rette rækkehus i Viborg, da du efter oprettelse automatisk vil modtage besked over mail, når nye rækkehuse i Viborg, der matcher dine kriterier, bliver lagt op på siden. Det er smart, da du derfor ikke selv aktivt behøver at holde øje med siden, men blot skal tjekke din mail-indbakke med jævne mellemrum.

Du opretter din BoligAgent efter at have udfyldt dine kriterier i filtreringsmulighederne, som du finder i venstre side. Når du er tilfreds med din kombination af filtreringer, kan du klikke i den orange kasse øverst for at aktivere agenten.

I hvilket område af Viborg skal du bo?

Viborg er en eftertragtet by, der rummer flere attraktive områder med rækkehuse. Vi har samlet en kort indføring til nogle af områderne, hvis du ønsker at blive klogere på potentielle kvarterer at flytte til.

  • I bydelen Liseborg i det sydlige Viborg finder du området Skovfryd, som er et nyt attraktivt boligområde. Her er boligerne smukke at se på og generelt indrettet på moderne vis. Området ligger i kort afstand til både daginstitutioner, skoler og idrætsfaciliteter, men også til diverse lokale indkøbsmuligheder.

  • Er du indstillet på at bo til leje i en central forstad mod øst, kan du overveje et rækkehus i Overlund . Området grænser op til området Houlkjær, som ligeledes er et populært sted at finde rækkehus til leje.

  • Syd for Søndersø finder du området Arnbjerg. Her kommer du lidt længere uden for byen, hvilket er oplagt for dig, der ønsker et rækkehus i fredelige og rolige omgivelser. Ud til Søndersø men ved den vestlige bred finder du området Sønæshave, som kendetegnes ved et mindre kvarter med vinklede rækkehuse.

  • Hald Ege er et område lidt udenfor selve Viborg beliggende mod sydvest med flere nye rækkehuse og bebyggelser. Her vil du befinde dig i dit eget lille villaparadis midt i skoven og tæt på Hald Sø. Undersøg med fordel den aktuelle side nærmere, hvis du er interesseret i et rækkehus i Hald Ege .

Føl dig tryg, når du søger rækkehus i Viborg hos BoligPortal

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg i din søgning efter det rette rækkehus til leje i Viborg. Derfor sørger vi hos BoligPortal for at varetage dine interesser, ikke mindst når det handler om din sikkerhed.

Inden de enkelte boligannoncer lægges op på siden, sørger vi for manuelt at validere dem. Det er din sikkerhed for, at du med tryghed og ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere af rækkehuse i Viborg, som du finder på siden. Derudover sørger vi også for at varetage dine interesser, når det kommer til håndteringen af dine data – i den sammenhæng følger vi naturligvis alle regler for GDPR.

Ved større rækkehuse kan du vælge at udleje et eller flere værelser

Med stor efterspørgsel kan det handle om held, når du ønsker at få fat i det rette rækkehus til dine ønsker. Det handler dog også om at være kreativ i sin tilgang. Har du for eksempel ikke noget imod at bo under samme tag som en eller flere andre, kan du overveje at leje et større rækkehus i Viborg og efterfølgende selv stå for at udleje et eller flere værelser . På den måde øger du nemlig puljen af rækkehuse til leje, som kan være relevante for dig.

Når du vælger at udleje værelser i et lejemål hos BoligPortal, hjælper vi dig godt igennem processen. Vi stiller i den sammenhæng en række redskaber til rådighed, som gør det nemt for dig at holde styr på de nødvendige detaljer. Læs for eksempel mere om vores digitale lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt på enkelt vis, eller overvej vores digitale flyttesyn , som er oplagt for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med din søgning efter et rækkehus i Viborg

Fra os hos BoligPortal skal lyde et stort held og lykke med at finde det rette rækkehus til leje i Viborg. Har du på noget tidspunkt igennem din søgning spørgsmål eller brug for hjælp, anbefaler vi, at du tager kontakt til vores kundeservice over mail, chat eller telefon. Vi holder åbent hver dag året rundt, og brænder for at hjælpe dig med kompetent viden og vejledning.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play