Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse
  3. Middelfart

Rækkehuse til leje i Middelfart

22 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
22 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. rækkehus på 101 m²
Skrillinge, Tobisvænget
9.995 DKK15 timer siden
Side1af 2

Lignende annoncer i Middelfart

Populære søgninger
  • Alle i Rækkehuse

Find ledigt rækkehus i Middelfart hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af aktuelle rækkehuse til leje i Middelfart. Udvalget opdateres løbende, og eftersom vi hos BoligPortal er Danmarks største inden for udlejning af boliger, har du gode muligheder for at finde det rette rækkehus i Middelfart hos os.

Vi har generelt et stort udvalg af lejeboliger rundt om i landet. Herunder tæller både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Er du nysgerrig på det generelle marked for lejeboliger, er der derfor rig mulighed for at blive klogere.

Udover at have gjort oversigten her på siden nem for dig at finde rundt i, har vi også samlet andre oversigter, der måske kan have relevans for dig. Undersøg for eksempel vores samling over aktuelle seniorboliger eller lejeboliger med husdyr tilladt .

Er du interesseret i andre boligtyper end rækkehuse i Middelfart?

Rækkehuse i Middelfart har deres helt egen charme, men er du samtidig interesseret i andre boligtyper i Middelfart, anbefaler vi, at du også undersøger vores udvalg af disse. Vi har både en samlet oversigt over lejeboliger i Middelfart , men hvis du kun er interesseret i visse boligtyper kan du også sørge for kun at få vist disse. Vælg for eksempel de relevante at sætte flueben ved under punktet ‘boligtype’ i venstre side.

Vi anbefaler først og fremmest for dig, der er interesseret i et rækkehus i Middelfart, at du også undersøger det aktuelle udvalg af huse til leje i Middelfart . Hvis du også er interesseret i lejligheder, for eksempel lejligheder med altan eller gårdhave, som også bærer præg af muligheden for fri luft, kan du tjekke vores udvalg af lejligheder i Middelfart . Vi har også en kategori for værelser i Middelfart , som er relevant for dig, der ikke behøver så meget plads.

Sådan finder du hurtigt og nemt et rækkehus i Middelfart

Hos BoligPortal ønsker vi at gøre din boligjagt så nem og effektiv som muligt. Derfor stiller vi en række redskaber og fremgangsmåder til rådighed i din søgning, som vi anbefaler, at du benytter. Dem kan du læse mere om nedenfor.

Skab en mere præcis søgning med mulighederne for filtrering

Vi anbefaler, at du sørger for at gøre din søgning efter det rette rækkehus i Middelfart så præcis som muligt i forbindelse med de krav, du har. På den måde kan du nemlig skære ind til benet og kun få vist de boligannoncer, der er relevante for dig.

Du skaber en mere præcis søgning ved at benytte dig af filtreringsmulighederne, som du finder i venstre side. Her krydser du de relevante felter af, og indtaster kriterier for maksimal husleje, hvis du har en øvre grænse på budgettet. Mulighederne for filtrering er mange, og du kan for eksempel også vælge, om det skal være tilladt at have husdyr i rækkehuset i Middelfart.

Opret BoligAgent og find rækkehus i Middelfart i en fart

Den hurtigste måde at komme godt i mål med det rette rækkehus i Middelfart er at oprette en gratis BoligAgent . Efter oprettelse af din personlige BoligAgent vil du nemlig fremover modtage besked over mail, når nye relevante rækkehuse i Middelfart bliver lagt op på siden. Det er smart, da du så kan være blandt de første, der tager kontakt til udlejer, samtidigt med at du ikke aktivt behøver at holde øje med siden.

Du opretter din BoligAgent ved at klikke i det orange felt øverst til venstre. Først er det dog vigtigt, at du har udfyldt filtreringsmulighederne i venstre side på en måde, som matcher dine kriterier til dit kommende rækkehus i Middelfart.

I hvilket område af Middelfart skal du finde rækkehus?

Byen byder på en række forskellige områder, som kan være relevante at sætte sig ind i for dig, der er på jagt efter et rækkehus i Middelfart. Nedenfor giver vi en kort introduktion til nogle af områderne.

Strib beliggende et par kilometer nord for Middelfart er en lille men hyggelig by, der byder på gode muligheder for at slå sig ned. Byen her er især attraktiv som pendlerby, da den ligger med gode forbindelser til motorvejen. Med et rækkehus i Strib er du derfor godt stillet i tilbagetrukne kvarterer tæt på indkøb og skole.

Skrillinge er en del af det østlige Middelfart, og her finder du et godt udvalg af diverse villaer og rækkehuse. Området er hyggeligt, og med et rækkehus i Skrillinge vil du befinde dig i det perfekte smørhul mellem opland og by.

Føl dig tryg, når du søger rækkehus i Middelfart hos BoligPortal

Hos BoligPortal går vi op i, at du kan føle dig tryg. Derfor værner vi om din sikkerhed i forbindelse med din færden på siden. Det gør vi blandt andet ved manuelt at validere alle boligannoncer, inden de lægges op. På den måde kan du være sikker på deres ægthed, så du med ro i maven kan kontakte relevante udlejere.

Vi sørger også for at passe godt på dine data. Det gør vi ved at overholde alle regler for GDPR.

Hvis rækkehuset er for stort, kan du udleje et eller flere værelser

Har du fundet et godt rækkehus i Middelfart, som dog er for stort til dig og dine behov, kan det i visse tilfælde stadig være relevant at gå videre i processen om at leje. Det er nemlig via BoligPortal muligt selv at udleje et eller flere værelser i et lejemål, du har lejet. På den måde kan du stable dit eget bofællesskab på benene, hvis du er åben for tanken om at bo sammen med andre.

Når du vælger selv at blive udlejer, hjælper vi dig hos BoligPortal godt igennem processen. Det er helt gratis, og vi stiller i den sammenhæng en række digitale services til rådighed:

Vi har udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt – helt automatisk og med de rette formuleringer og paragraffer. Vi har også udviklet et digitalt flyttesyn , som gør det muligt at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde det rette rækkehus i Middelfart

Vi ønsker dig hos BoligPortal mange gange held og lykke med at finde det rette rækkehus i Middelfart. Har du på noget tidspunkt spørgsmål eller brug for hjælp, kan du tage kontakt til vores kundeservice. Vi holder åbent hver dag året rundt og står klar med kompetent viden.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play