Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Rødovre

Lejligheder i Rødovre

48 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
48 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 70 m²
Rødovre, Rødovrevej
I Rødovre ligger denne lejlighed, der kan bryste sig af en fortrinlig beliggenhed i Rødovre, der kom
5 timer siden
8.750 kr.
Side1af 3
Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find ledig lejlighed i Rødovre hos BoligPortal

Her på siden har vi samlet alle vores ledige lejligheder i Rødovre, så du kan få det fulde overblik i din boligsøgning. Uanset om du er studerende, i arbejde, pensionist eller noget derimellem, har vi hos BoligPortal et bredt udvalg af relevante lejligheder til leje i Rødovre.

Hos BoligPortal finder du også det suverænt største udvalg af ledige lejeboliger generelt. Tjek for eksempel vores sider med huse , rækkehuse , værelser og lejligheder til leje . Har du specielle krav til din kommende lejlighed såsom at det skal være en studiebolig eller en delevenlig lejlighed , kan du også kigge på disse sider.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejlighed i Rødovre

Vi hjælper dig gerne til at finde den helt rette lejlighed i Rødovre. Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du hurtigt og nemt kan finde det, du søger.

Benyt filtreringsmulighederne til at målrette din søgning

Ønsker du at skabe en præcis og målrettet søgning efter en lejlighed i Rødovre, anbefaler vi, at du benytter dig af filtreringsmulighederne i venstre side. På den måde får du nemlig kun vist de lejligheder i Rødovre, der passer til dine ønsker og krav. Det kan for eksempel være, at du har krav til husleje, delevenlighed eller at der skal være mulighed for parkering.

Vi anbefaler, at du undersøger forskellige kombinationer af filtreringer for at finde frem til, hvad der er realistisk, og hvad der er af muligheder på markedet. I den forbindelse kan du med fordel også undersøge muligheden for at leje hus , rækkehus eller værelse i Rødovre . Finder du en eller flere filtreringer, som er relevante for dig, er det en god idé at benytte filtreringen til at oprette en BoligAgent .

Opret BoligAgent og find hurtigt den rette lejlighed i Rødovre

Når du har lavet en filtrering i venstre side, som du er tilfreds med, anbefaler vi hos BoligPortal, at du benytter denne filtrering til at opsætte en såkaldt BoligAgent. Aktiverer du en BoligAgent, vil du nemlig fremover modtage besked over mail, når nye relevante lejligheder i Rødovre bliver lagt op. I praksis betyder det, at du hurtigt kan finde en relevant ledig lejlighed i Rødovre, der lever op til dine kriterier - helt uden selv aktivt at skulle holde øje med siden.

Undersøg også vores store udvalg i omkringliggende byer

Finder du ikke umiddelbart, hvad du leder efter af lejlighed i Rødovre, kan det i visse tilfælde give mening også at kigge på ledige lejligheder i omkringliggende byer. Storkøbenhavn har meget at byde på, og vil du gerne slå dig ned nær Rødovre, anbefaler vi at du kigger på omkringliggende byer og områder.

Find lejlighed i byer nær Rødovre

I Brønshøj finder du skønne områder at slå sig i form af villakvarterer og lejlighedskomplekser. Her går desuden gode busforbindelser til andre områder af Storkøbenhavn, så du nemt kan komme omkring efter behov. Vi har et bredt udvalg af ledige lejligheder i Brønshøj , som løbende opdateres.

Vælger du at kigge efter en ledig lejlighed i Herlev , kan du her være heldig at finde det helt rette til dine ønsker. Herlev beliggende Nordvest for København er især kendt for at være et trafikalt knudepunkt med gode forbindelser til omkringliggende områder. I byen finder du desuden en god blanding af etageboliger, villaer, virksomheder og muligheder for indkøb.

Området her er et dejligt sted at slå sig ned. Af naturområder finder du Vigerslevparken samt Kalveboderne, der lægger op til gåture i det fri. Med en lejlighed i Hvidovre vil du desuden befinde dig tæt på gode muligheder for sport og aktivitet, herunder for eksempel sejlsport, ishockey eller fodbold.

I Vanløse finder du udover boliger også et blomstrende urbant liv. I denne tætbefolkede bydel kan du både tage på indkøb eller videre til omkringliggende områder via metroen. Hos BoligPortal har vi et stort antal af ledige lejligheder i Vanløse , som løbende opdateres.

Hvis lejligheden er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Har du fundet den helt rette lejlighed i Rødovre, men er der for mange værelser og for høj husleje til dit budget, findes der god mulighed for stadig at komme godt i mål. Hos BoligPortal kan du nemlig vælge selv at udleje et eller flere værelser i en lejlighed, du selv har lejet. Det kan for mange være medvirkende til at skabe større fleksibilitet.

Du kan gratis finde en lejer på BoligPortal, og vi hjælper dig også godt videre i resten af udlejningsprocessen. Du kan således med fordel gøre brug af vores digitale services, som vi har udviklet til dig. Vi stiller en gratis digital lejekontrakt til rådighed til dig, som er udformet juridisk korrekt. Derudover har du hos også mulighed for gratis at udføre et digitalt flyttesyn . Det er relevant, hvis du gerne vil lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Hos os får du en tryg boligsøgning, når du søger lejlighed i Rødovre

Alle vores boligannoncer godkendes af en medarbejder, inden de lægges på på platformen. I praksis betyder det, at din sikkerhed er i top, når du søger lejlighed i Rødovre hos BoligPortal. Du kan derfor trygt tage kontakt til udlejere, som du er interesseret i at komme i betragtning hos.

Vi går op i din tryghed, og sidder derfor også klar i vores kundeserviceafdeling til at hjælpe dig med spørgsmål i forbindelse med din boligsøgning.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP