Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Aalborg

Lejligheder i Aalborg

1.554 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
1.554 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. lejlighed på 33 m²
Aalborg, Urbansgade
3.400 DKK8 timer siden
...
Side1af 87

Lignende annoncer i Aalborg

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed til leje i Aalborg hos BoligPortal

På BoligPortal, Danmarks største lejeboligportal, kan du udforske det store udvalg af ledige lejligheder i Aalborg. Vi opdaterer dagligt siden med nye boligannoncer, så der er altid noget nyt at finde. Imens du leder efter den helt rigtige lejlighed, kan du læse lidt om byen og dens forskellige kvarterer. Du kan også se udvalget af værelser i Aalborg , huse i Aalborg eller rækkehuse i Aalborg .

Herunder kan du læse mere om den populære by i det nordlige Jylland, hvor du blandt andet kommer til at høre mere om Nordkraft, Jomfru Ane Gade og Havnefronten.

Udforsk udvalget af ledige lejligheder i Aalborg

BoligPortal har et bredt udvalg af ledige lejligheder i Aalborg, der imødekommer mange forskellige behov. Listen spænder fra 1- til 7-værelses lejligheder, og mange af dem er beliggende i eller tæt på centrum af Aalborg. Det betyder, at du aldrig er mere end en kort cykeltur fra gode cafeer, spændende kulturtilbud, indkøbsmuligheder og uddannelsesinstitutioner.

Blandt udvalget af ledige lejligheder i Aalborg finder du alt lige fra nyopførte lejligheder med udsigt til vandet til charmerende ældre lejligheder med masser af historie og charme. Mulighederne er mange, men husk at der også er mange om buddet, så du skal være hurtig, hvis du skal have fat i din drømmebolig!

Hvordan finder du en lejlighed til leje i Aalborg?

Aalborg er en populær by, hvorfor efterspørgslen på lejlighederne i byen er høj. Det kan derfor være en god idé at lave en skarp boligansøgning, der skiller sig ud fra mængden. Skriv noget om dig selv, hvorfor du er interesseret i lejemålet, og tilføj gerne et billede af dig selv. Det kan give dig ekstra point og skabe blikfang, når du kontakter udlejere.

Hvis du ikke finder den perfekte lejlighed i Aalborg i det første forsøg, kan det være nødvendigt at tænke lidt ud af boksen. Har du for eksempel overvejet at finde en større delevenlig lejlighed og måske udleje et værelse ? Dette kan være en god mulighed for at finde en passende bolig, hvis du endnu ikke har fundet dét, du søger i Aalborg.

Nyd fordelene ved at leje en lejlighed i Aalborg

Aalborg er en spændende by, hvor der er masser af muligheder for at opleve og udforske. Når du lejer en lejlighed i Aalborg, kan du derfor glæde dig til at tage del i alt det, som byen har at byde på:

  • Afslappet atmosfære - Aalborg er en relativt lille by, hvor det er nemt at komme rundt, og hvor der er kort afstand til både naturen og bylivet. Byen er kendt for sin afslappede og venlige atmosfære, og der er mange muligheder for at deltage i sociale og kulturelle aktiviteter.

  • Smuk natur - Aalborg har mange grønne områder og parker, hvor du kan gå eller cykle en tur, hvis du vælger at leje en lejlighed i Aalborg. Byen ligger også tæt på skove, så du nemt kan komme ud og nyde naturen.

  • Rigt kulturliv - Aalborg har et rigt kulturliv med mange forskellige arrangementer og festivaler året rundt. Byen har blandt andet Nordens største karneval, og der er mange andre festivaler, koncerter og teaterforestillinger at opleve.

Hvilket område skal du bo i?

Aalborg er en relativt stor by, som byder på mange forskellige områder, der alle er skønne på hver sin måde. Er du til det pulserende byliv, hvor både caféer, shoppingmuligheder, barer og natklubber er samlet? Eller er du mere til grønne omgivelser, sportsaktiviteter og billigere husleje? Der er noget for enhver smag i Aalborg. Når du skal finde din drømmebolig, kan du gøre brug af vores filtreringsmuligheder i venstre side, hvor du kan skræddersy din boligsøgning. På den måde får du kun vist de boliger, der matcher dine behov. Herunder får du en introduktion til de forskellige områder i Aalborg - og Nørresundby .

1. Bo ved vandet med lejlighed i Aalborg

Salgstalen for denne bydel er lang. Her har vi forsøgt at gøre det kort: Aalborg er ikke den første by, som har fået den idé at udnytte et industrielt havnekvarter til at skabe en oase for borgere og byliv. Aalborgs Havnefront summede engang af industriel aktivitet, men i dag summer det af liv og glade dage, når byens borgere går ture på promenaden eller bader i havnebadet. Her er også opført lejelejligheder, som ligger helt ideelt med udsigt til fjorden. De nyopførte lejligheder i Aalborg er en eksklusiv oplevelse, og er man heldig at have en lejlighed med altan , får man den smukkeste udsigt over vandet.

Tæt på Havnefronten finder du Nordkraft – Aalborgs populære kulturcenter. På kulturcentret kan du gå til koncerter, se teater, nyde kunst eller fordybe dig med en god film. Du kan også finde lækre spisesteder og et stort råvaremarked ved Nordkraft. What’s not to like?

2. Bo til leje i Aalborgs gamle arbejderkvarter

Vestbyen er en bydel, der sjovt nok ligger i den vestlige del af Aalborg. Her er også et bredt udvalg af lejelejligheder. Kvarteret er mere råt end resten af Aalborg, og her kan du mærke sjælen fra det gamle arbejderkvarter, der stadig præger atmosfæren i bydelen. I dag er Vestbyen et populært sted at bo til leje, især for unge mennesker, og  i for eksempel Reberbansgade, kan man som Aalborgenser opleve lækre spisesteder, der ligger side om side.

3. Bo i lejlighed i Aalborgs centrum

Centralt i Aalborg finder du masser af kultur og underholdning. I Teaterkvarteret ligger Aalborg Teater, hvor der er rig mulighed for kulturelle oplevelser. Jomfru Ane Gade kender stort set alle. Det er Danmarks mest festligste gade, der i daglig tale blot kaldes “Gaden”. Her er barer, restauranter og diskoteker, så hvis du vil have festglade mennesker og billige fadøl tæt på, skal du bo ved “Gaden”. Er du kommende festglad, Aalborgensisk studerende? Så find også studieboliger til leje og kom i gang med at udleve dine festdrømme.

4. Bo i rolige og grønne omgivelser med lejlighed i Øgadekvarteret

Lidt uden for centrum af Aalborg ligger Øgadekvarteret . Lejlighederne her har en rimelig husleje og området er relativt roligt og placeret i grønne omgivelser – på trods af den centrale placering. En af Aalborgs fineste parker, Østre Anlæg, ligger i denne del af byen, men der er også indkøbsmuligheder, værtshuse og take away-restauranter tæt på. Øgadekvarterets placering gør, at du har en god afstand både til Aalborg Ø og Midtbyen.

5. Nyd mange kulturelle tilbud med en lejlighed i Nørresundby

Nørresundby er faktisk en by med sit eget postnummer, men den ligger tæt på centrum. Det kan være fornuftigt at søge lejlighed i Nørresundby , da du her får en meget fornuftig husleje i forhold til det øvrige Aalborg. Nørresundby har tilmed masser at byde på, herunder alt fra wellness, svømmeland, lystbådehavn og meget mere. Med en lejlighed i Nørresundby bosætter du dig på den modsatte side af Limfjorden i forhold til Aalborg, men går ikke på kompromis med hverken udsigten over Limfjorden eller kulturelle tilbud.

Gå ikke glip af drømmelejligheden i Aalborg

Har du særlige krav til din kommende lejelejlighed? Det kan være, at det er nødvendigt med en 3-værelses lejlighed i Aalborg , at lejligheden skal ligge tæt på universitetet eller dine børns folkeskole? I så fald kan det være en god idé at lave en BoligAgent på BoligPortal . BoligAgenten finder nye lejligheder for dig, når du ikke selv kan sidde aktivt og søge efter din drømmelejlighed. Du udvælger dine krav til lejligheden og får automatisk mails, når nye lejligheder, der matcher dine behov, dukker op. Så er du sikker på ikke at gå glip af drømmelejligheden i Aalborg.

Uanset om du lejer dig ind hos andre eller selv udlejer din bolig , så er det vigtigt at huske lejekontrakten . På BoligPortal tilbyder vi, at du kan oprette og opbevare den digitalt - og så er det endda gratis.

Kontakt kundeservice

Husk du altid er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til noget. Vi rådgiver dig gerne i alt fra, hvordan du finder en lejlighed i den rigtige prisklasse til hvordan du får oprettet et abonnement hos os. Vi sidder klar ved telefonerne alle ugens dage, året rundt, fra kl. 9-21. Vi glæder os til at høre fra dig. Held og lykke med din boligjagt.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play