Udlej bolig
Lejekontrakt
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Aalborg

Lejligheder i Aalborg

1200 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
1200 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
Fri kontakt
2 vær. · Lejlighed · 51 m²
Aalborg, Revlingbakken
OMRÅDET: Ejendommen er beliggende med gode busforbindelser, cykelafstand til Aalborg Centrum, meget
14 timer siden
4.198 kr.
...
Side1af 67

Populære søgninger

Find lejlighed til leje i Aalborg på BoligPortal

På Danmarks største lejeboligportal kan du finde alle de ledige lejeboliger i Aalborg , som vi har i øjeblikket. Vi får hele tiden nye annoncer på lejelejligheder, så der skulle gerne være noget nyt at finde løbende. Men hvis du er på udkig efter en lejlighed i Aalborg, kan du imens du venter på den helt rigtige lejlighed, undersøge lidt om byen og dens forskellige kvarterer.

Herunder kan du læse mere om den populære by i det nordlige Jylland, hvor vi blandt andet kommer ind på Nordkraft, Jomfru Ane Gade og Havnefronten.

Derfor skal du vælge en lejlighed i Aalborg

BoligPortal har et bredt udvalg af lejligheder til leje i Aalborg, der kan imødekomme flere forskellige behov. Listen med lejligheder spænder fra 1 til 7-værelses lejligheder, og mange af lejlighederne er beliggende i eller tæt på centrum af Aalborg. Det betyder, at du aldrig er mere end en kort cykeltur fra gode cafeer, spændende kulturtilbud, indkøbsmuligheder og uddannelsesinstitutioner. I Aalborg kan du både flytte ind i en lækker nyopført lejlighed med udsigt til vandet eller en charmerende ældre lejlighed med masser af historie. Du har et stort udvalg af lejligheder at vælge imellem, men du skal være hurtig.

Hvordan finder du en lejlighed til leje i Aalborg?

Søger du en lejlighed til leje i Aalborg, er du bestemt ikke alene. Det kommer formentlig ikke som nogen overraskelse for dig, at Aalborg er en populær by, hvorfor der er stor efterspørgsel på lejlighederne. Derfor er det en god idé at lave en skarp boligansøgning, som skiller sig ud fra mængden. Skriv noget om dig selv, hvorfor du er interesseret i lejemålet og tilføj gerne et billede af dig selv. Det giver point at skille sig ud og skabe blikfang, når du kontakter udlejer.

Hvilket område skal du bo i?

Aalborg er en relativt stor by, som byder på mange forskellige områder, der er skønne på hver sin måde. Er du til det pulserende byliv, hvor både caféer, shopping-muligheder, barer og natklubber er samlet? Eller er du mere til grønne omgivelser, sportsaktiviteter og billigere husleje? Der er noget for enhver smag i Aalborg. Når du skal finde din drømmebolig, kan du gøre brug af vores filtreringsmuligheder i venstre side, hvor du kan skræddersy din boligsøgning. På den måde får du kun vist de boliger, som matcher dine behov. Herunder får du en introduktion til de forskellige områder i Aalborg - og Nørresundby.

1. Havnefronten

Salgstalen for denne bydel er lang. Her har vi forsøgt at gøre det kort: Aalborg er ikke den første by, som har fået den idé at udnytte et industrielt havnekvarter til at skabe en oase for borgere og byliv. Aalborgs Havnefront summede engang af industriel aktivitet, men i dag summer det af liv og glade dage, når byens borgere går ture på promenaden eller bader i havnebadet. Her er også opført lejelejligheder, som ligger helt ideelt med udsigt til fjorden. De nyopførte lejligheder er en eksklusiv oplevelse, og er man heldig at være udstyret med en altan – får man den smukkeste udsigt over vandet. Tæt på Havnefronten finder du Nordkraft – Aalborgs populære kulturcenter. På kulturcentret kan du gå til koncerter, se teater, nyde kunst eller fordybe dig med en god film. Du kan også finde lækre spisesteder og et stort råvaremarked ved Nordkraft. What’s not to like?

2. Vestbyen

Vestbyen er en bydel, der sjovt nok ligger i den vestlige del af Aalborg. Her er også et bredt udvalg af lejelejligheder. Kvarteret er mere råt end resten af Aalborg, og her kan du mærke sjælen fra det gamle arbejderkvarter, der stadig præger atmosfæren i bydelen. I dag er Vestbyen et populært sted at bo til leje, især for unge mennesker, og  i for eksempel Reberbansgade, kan man som Aalborgenser opleve lækre spisesteder, der ligger side om side.

3. Midtbyen

Centralt i Aalborg finder du masser af kultur og underholdning. I Teaterkvarteret ligger Aalborg Teater, hvor der er rig mulighed for kulturelle oplevelser. Jomfru Ane Gade kender stort set alle. Det er Danmarks mest festligste gade, der i daglig tale blot kaldes “Gaden”. Her er barer, restauranter og diskoteker, så hvis du vil have festglade mennesker og billige fadøl tæt på, skal du bo tæt på “Gaden”. Er du kommende festglad, Aalborgensisk studerende? Så find også studieboliger til leje i Aalborg og kom i gang med at udleve dine festdrømme.

4. Øgadekvarteret

Lidt uden for centrum af Aalborg ligger Øgadekvarteret. Lejlighederne her har en rimelig husleje og området er relativt roligt og placeret i grønne omgivelser – på trods af den centrale placering. En af Aalborgs fineste parker, Østre Anlæg, ligger i denne del af byen, men der er også indkøbsmuligheder, værtshuse og take-away restauranter tæt på. Øgadekvarterets placering gør, at du har en god afstand både til Aalborg Ø og Midtbyen.

5. Nørresundby

Nørresundby er faktisk en by med sit eget postnummer, men den ligger tæt på centrum. Det kan være fornuftigt at søge lejlighed i Nørresundby , da du her får en meget fornuftig husleje i forhold til det øvrige Aalborg. Nørresundby har tilmed masser at byde på, herunder alt fra Wellness, Svømmeland, Lystbådehavn og meget mere. Med en lejlighed i Nørresundby bosætter du dig på den modsatte side af Limfjorden i forhold til Aalborg, men går ikke på kompromis med hverken udsigten over Limfjorden eller kulturelle tilbud.

Gå ikke glip af drømmelejligheden i Aalborg

Har du særlige krav til din kommende lejelejlighed? Det kan være, at det er nødvendigt med en 3-værelses lejlighed i Aalborg, at lejligheden skal ligge tæt på universitetet eller dine børns folkeskole? I så fald kan det være en god idé at lave en BoligAgent på BoligPortal . BoligAgenten finder lejligheder for dig, når du ikke selv kan sidde aktivt og søge efter din drømmelejlighed. Du udvælger dine krav til lejligheden og får automatisk mails, når nye boliger, der matcher dine behov, dukker op. Så er du sikker på ikke at gå glip af drømmelejligheden i Aalborg, selv tak.

Kontakt kundeservice

Husk du altid er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til noget. Vi rådgiver dig gerne i alt fra, hvordan du finder en lejlighed i den rigtige prisklasse til hvordan du får oprettet et abonnement hos os. Vi sidder klar ved telefonerne alle ugens dage, året rundt, fra kl. 9-21. Vi glæder os til at høre fra dig og held og lykke med din boligjagt.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP