Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Aalborg
  4. Alle værelser
  5. Nørresundby
Alle lejligheder til leje i aalborg

Lejligheder i Nørresundby

171 boliger fundet
171 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 85 m²
Aalborg, Vesterbrogade
Nyrenoveret 3 værelses lejlighed med depotrum og opvaskemaskine! – Beliggende i Nørresundby, med ud
5 timer siden
7.495 kr.
...
Side1af 10
Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder
  • Lejligheder aalborg

Find lejlighed i Nørresundby på BoligPortal

På Danmarks største BoligPortal finder du hver dag et spændende udvalg af lejligheder i Nørresundby og det øvrige Danmark. Nørresundby ville muligvis være en del af byen Aalborg , hvis ikke det havde været for Limfjorden, der deler de to byer op. Men bare rolig, der er selvfølgelig broer over Limfjorden, så de to byer er tæt forbundet. Ved at vælge at bosætte dig i en lejlighed eller måske et rækkehus i Aalborg / Nørresundby , vil du opleve at bo til leje i et område, hvor du kan nyde det bedste fra to verdener, nemlig roen i naturen og kulturlivet lige ovre på den anden side af broerne.

Hvis du er kommende tilflytter til Nørresundby, kan du herunder blive klogere på, hvad byen har at byde på, og hvorfor du bør vælge at bo til leje netop her. God fornøjelse med læsningen.

Vælg en lejlighed i Nørresundby - og byens fede aktiviteter

Hvad kan Nørresundby egentlig tilbyde udover, at man kommer til at bo til leje i nabobyen til den nordjyske hovedstad, Aalborg ? Det vil vi gerne hjælpe dig med at blive klogere på, hvis du er lidt i tvivl om, du ønsker at bo i netop denne by. Nedenfor kan du læse om 3 fede aktiviteter i Nørresundby, der måske kan ende med at bidrage til, at du vælger at bosætte dig i en lejlighed i netop denne nordjyske fjordby.

Urtehaven

I urtehaven finder du en oase i byen, hvor du kan gå på opdagelse med din familie eller dine venner. Urtehaven byder på små historier om alle urterne, der pryder haven. Inde i urtehaven kan du  gå på sanselige oplevelser, nyde din frokost med en sød date eller din ven og du kan suge viden til dig om alle planterne fra informationsskiltene rundt omkring i det store haveanlæg. Er du et kæmpe have- eller friluftsmenneske vil en lejlighed i Nørresundby altså bestemt ikke være et skud i tågen, men nærmere et pletskud.

Vikingemuseet Lindholm høje

Lægger du et smut forbi Vikingemuseet kan det godt være, at du ender med at blive opslugt af nationale fortidsminder fra jernalderen og vikingetiden. Desuden er historien bag museets tilbliven faktisk også ret spændende, for allerede inden museet åbnede vidste man, at Lindholm Høje skjulte en vikingegravplads. Alt det kan du blive meget klogere på ved at give museet et besøg. Måske bliver det netop det fantastiske museumsbesøg, der kommer til at give dig følelsen af, at det er i Nørresundby, at du har hjemme?

Nørresundbys / Aalborgs vandskiklub

Vandski er sjovt. Ret meget længere er den ikke. Aalborgs vandskiklub finder du et lille stykke fra Nørresundbys bymidte ved Voerbjerg Sø. Foreningen er mere end 40 år gammel og nogle af vandskiløberne i denne her klub er blandt verdens bedste. Så er du til vandski, er det altså ikke en helt tosset vandskiklub at blive medlem af. Er du også bare generelt en vandhund og nyder at tilbringe tid ved vandet, så har du også Limfjorden tæt på, hvis du bosætter dig i en lejlighed i Nørresundby.

Søg fokuseret efter den rigtige lejlighed

I Nørresundby finder du både nybyggede lejligheder og lejligheder af lidt ældre dato, så gør for eksempel op med dig selv, hvad du er mest til her. Lejligheder af ældre dato er typisk lidt billigere, men til gengæld er rengøringen i de ældre lejemål også lidt mere tidskrævende, så måske er nybyg mere dig. I de fleste nybyggede lejligheder får du eksempelvis opvasker og vaskemaksine i din lejlighed, så du slipper for at bruge langt tid på tøj- og opvask.

Du kan desuden også gøre brug af vores filtreringsmuligheder til venstre på alle vores sider. Her kan du vinge af, om du kun ønsker en lejlighed med elevator eller hvor mange rum, der skal være i din kommende lejlighed. Når du har slået dine søgekriterier til, så kan du med fordel aktivere BoligAgenten, så hjælper den dig i din boligjagt. Den giver besked hver gang en bolig, der matcher dine krav, bliver ledig.

Overvejer du at finde en sambo i Nørresundby?

Drømmer du helt vildt om at flytte i en lejlighed sammen med andre, men er træt af lange ventelister, så fortvivl ikke. Hos BoligPortal kan du springe den lange kø over og komme hurtigt i gang med at stifte dit kollektiv i en lejlighed i Nørresundby - eller andre steder.

Spred din søgning til nærliggende områder

Er din største drøm egentlig bare at finde en sød roomie at dele din hverdag med, så kan du med fordel sprede din søgning til Aalborg, hvor du også finder et stort udvalg af værelser hos en roomie i Aalborg . Det kan også være, at du er vant til at pendle og har fundet ud af, at det passer dig meget godt at komme lidt rundt i Danmark i din hverdag. Så kan vi også stærkt anbefale dig at lede efter lejligheder i Aarhus , hvor du finder et enormt udvalg af lejligheder til leje.

Uanset hvor stort et geografisk område, du tør at sprede din søgning ud til, så er det altid en god idé at søge lidt bredere, hvis man gerne vil finde sin næste lejlighed hurtigst muligt.

Kontakt kundeservice

Sidder du tilbage med nogle spørgsmål vedrørende din boligsøgning efter en lejlighed i Nørresundby eller anden lejebolig, så sidder vores kundeserviceteam klar alle ugens dage fra kl. 9-21. Vi brænder for at hjælpe alle vores kunder trygt videre til deres næste hjem, så tøv endelig ikke med at ringe ind og få den hjælp og den rådgivning, du behøver for at komme videre i jagten efter den helt rigtige lejlighed.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play