Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Smørum

Lejeboliger i Smørum

8 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses4 værelses5 værelses
8 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
Fri kontakt
4 vær. · Rækkehus · 134 m²
Smørum, Kongeskrænten
Fra boligens flisebelagte forhave er der indgang til husets entre / bryggers. Vel inde i boligen kom
I går
16.672 kr.
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Smørum hos BoligPortal

Ovenfor finder du en samlet oversigt over alle ledige lejeboliger i Smørum. Uanset hvad du er på jagt efter, har vi sandsynligvis det rette til dig. Hos BoligPortal finder du generelt det største udvalg af lejeboliger , lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje.

Med sin beliggenhed lidt udenfor København er Smørum der perfekte smørhul at slå sig ned for dig, der ønsker en lidt billigere husleje end du får tættere på byen. Hos BoligPortal tilbyder vi et bredt udvalg af lejeboliger, der kan understøtte netop dig og din situation. Undersøg derfor også med fordel vores oversigt over delevenlige lejligheder eller lejeboliger med husdyr tilladt , hvis du ønsker at finde ledige lejeboliger i disse kategorier.

Disse typer af lejeboliger finder du i Smørum

Smørum har meget at byde på og ikke kun i form af sin favorable beliggenhed, der er enhver pendlers drøm. Smørum er fællesbetegnelsen for flere forskellige områder, herunder Smørumnedre , Smørumovre og Lille Smørum . Her er stille og roligt, med flere skoler og gode betingelser for børnefamilier.

I Smørum finder du alle typer af lejeboliger repræsenteret. Dem kan du også finde på vores platform. Ved du allerede nu, om du er på jagt efter en lejlighed , et hus , et rækkehus eller et værelse i Smørum , kan du derfor nemt klikke dig ind på de specifikke sider.

Finder du ikke, hvad du leder efter i Smørum, kan det for nogle give mening at udvide deres søgning til også at inkludere andre nærliggende byer. Overvej for eksempel at lede efter lejebolig i Veksø , Måløv eller i Taastrup .

Sådan finder du nemt og hurtigt en lejebolig i Smørum

Vil du gerne sikre dig, at din boligsøgning bliver nem, enkel og hurtig, har vi samlet en række råd, du med fordel kan gøre brug af. Hos BoligPortal går vi nemlig højt op i at give dig smarte og praktiske redskaber til at finde dit kommende hjem.

Filtrér dig til en mere organiseret og præcis boligsøgning

Når du leder efter en ledig lejebolig i Smørum, har du sandsynligvis nogle ønsker og kriterier i tankerne, som lejemålet skal leve op til. Du kan med fordel anvende disse kriterier i din søgning her på siden for at gøre den mere målrettet og konkret.

Du inkluderer dine kriterier for din kommende lejebolig i Smørum i din søgning ved at udfylde filtreringsmulighederne til venstre på siden. Her finder du en række forskellige kriterier, som du nemt kan klikke af eller indtaste, alt efter hvad dine behov indebærer. Det kan for eksempel være, at du kun ønsker at se resultater for et bestemt antal af værelser eller at det skal være tilladt at holde husdyr i din kommende lejebolig i Smørum.

Opret BoligAgent og find hurtigt en lejebolig i Smørum

Når du er blevet  fortrolig med mulighederne for filtrering, anbefaler vi, at du opretter en gratis og personlig BoligAgent . Med en personlig BoligAgent lavet ud fra en konkret filtrering i venstre side, vil du nemlig fremover modtage besked over mail, når nye relevante lejeboliger i Smørum bliver lagt op. Det er smart, hvis det skal gå hurtigt og hvis du samtidigt har en række specifikke kriterier til dit kommende lejemål. På den måde behøver du nemlig ikke selv aktivt at holde dig opdateret på vores hjemmeside.

Ved at modtage besked når nye relevante lejeboliger i Smørum bliver lagt op på vores side, øger du dine chancer for at være en af de første, der tager kontakt til udlejerne. I praksis betyder det også, at dine chancer for hurtigt at finde en lejebolig i Smørum øges.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Smørum hos BoligPortal

Hos BoligPortal går vi højt op i din sikkerhed. Derfor har vi sørget for, at alle vores boligannoncer valideres og tjekkes, inden de lægges op på vores platform. Det betyder, at du kan føle dig tryg, når du som boligsøgende tager kontakt til udlejere via vores side.

Vi går også op i din tryghed, når det handler om selv at udleje hele eller dele af din bolig. Har du for eksempel fundet en lejebolig i Smørum, der er lidt for stor, kan du vælge gratis at udleje et eller flere værelser . Vi er med dig igennem hele processen og har sørget for at gøre det til en tryg og overskuelig oplevelse for dig. Det skyldes ikke mindst, at vi tilbyder gode digitale værktøjer til at gøre processen med udlejning let og enkel. Vi har udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , der er praktisk, hvis du gerne vil lave indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp

En del af vores målsætning om tryghed omhandler også at være til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål eller brug for hjælp. Tøv derfor ikke med at kontakte vores kundeservice, der har åbent alle dage året rundt. Så står vi klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål for både leje eller udlejning.

BoligPortal ønsker dig held og lykke

Hos BoligPortal brænder vi for, at du kommer godt i mål med din boligsøgning. Vi håber derfor, at du finder det helt rette ledige lejemål i Smørum eller i en anden by i nærheden. Husk at gøre brug af vores redskaber såsom filtreringsmuligheder og BoligAgent, og kontakt vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play