Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Nykøbing F

Lejeboliger i Nykøbing F

67 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
67 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
5 vær. · Hus · 150 m²
Nykøbing F, Stubbekøbingvej
Rummelig og Velindrettet renoveret hus i plan plan på hele 150 m2, tæt på alle faciliteter såsom sko
6 timer siden
9.800 kr.
Side1af 4
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Nykøbing Falster på BoligPortal

Søger du en ledig lejebolig i Nykøbing Falster? BoligPortal er Danmarks største lejeboligportal, så du kan nemt finde din drømmebolig i Nykøbing F her. Brug vores filtreringsmuligheder til at tilpasse dine søgekriterier i venstre side og start din boligsøgning hos BoligPortal i dag.

Transportmuligheder i Nykøbing F

Hvis du vælger at flytte i lejebolig i Nykøbing Falster, er der gode muligheder for at komme fra A til B. Du kan nemt komme rundt i byen og på landet. Fra Nykøbing F station er der mulighed for at tage toget til bl.a. København og Rødby. Ønsker du mere internationale destinationer, er der også mulighed for at tage et internationalt tog til Hamborg. Der er derfor ingen grund til at begrænse sig, hvis man flytter i lejebolig i Nykøbing F.

Gode shoppingmuligheder

Ønsker du at bo i lejebolig i en by, hvor du er tæt på shopping og indkøbsmuligheder, så er Nykøbing Falster byen for dig. Torvet danner grundlaget for Nykøbing Falsters shoppingmuligheder, hvor adskillige gågader samles ved den populære plads. På gågaderne finder du bl.a. kendte butikker og hyggelige caféer, mens du på Torvet kan opleve forskellige, lokale arrangementer.

Uddannelse i Nykøbing F

Eftersom Nykøbing F er Falsters største by, er der gode uddannelsesmuligheder for dig, som flytter i lejebolig i Nykøbing Falster. Her er det bl.a. muligt at tage ungdomsuddannelser på Nykøbing Katedralskole, der tilbyder STX, og på CELF der omfatter HTX. Derudover kan du også studere på HHX og flere andre erhvervsuddannelser, som f.eks. smed, dyrepasser og konditor. Via University College Sjællands afdeling “Campus Storstrøm” i Nykøbing F er det bl.a. muligt at tage en videregående uddannelse som sygeplejerske, socialrådgiver og pædagog.

Guldborgsund Zoo & Botanisk have

Nykøbing F er hjemstedet for den mere end 80 år gamle Zoo og Botanisk have, som er fyldt med 90 forskellige dyrearter, tusindvis af planter og mange forskellige aktivitetsmuligheder. Med en lejebolig i Nykøbing Falster, kan du nemt komme tæt på det enestående dyreliv. Oplev hoppende kænguruer og se hvordan aberne springer rundt i regnskoven. Du har også mulighed for at hilse på de meget livlige pingviner og se den helt fantastiske sibiriske tiger. Der er i hvert fald nok at opleve, hvis du flytter i lejebolig i Nykøbing F.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play