Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Kalundborg

Lejeboliger i Kalundborg

20 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses5 værelses6 værelses9 værelses
20 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 59 m²
Kalundborg, Nyvangsvej
Lejligheden ligger super fint i Kalundborg, tæt på indkøbsmuligheder. Der er adgang til fælles skøn
20 timer siden
5.654 kr.
Side1af 2
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Kalundborg på BoligPortal

Søger du lejebolig i Kalundborg? Hos BoligPortal har vi et bredt udvalg af ledige lejeboliger i Kalundborg. Læs med herunder, og bliv klogere på byen.

En lejebolig i Kalundborg

Kalundborg er en gammel købstad på Nordvestsjælland, hvor halvøerne Røsnæs og Asnæs mødes. Byen rummer landets største samlinger af stenhuse og bindingsværkshuse fra middelalderen. Med det følger den smukke natur, hvor der er mulighed for at koble af fra hverdagens larm. Med en lejebolig i Kalundborg, kan du blive klog på historien. I den gamle bydel Højbyen kan du nemlig opleve den store sekslænget adelsgård, Lindegården, som blev bygget i 1500-tallet. Lindegården rummer Kalundborg Museum, hvor man kan se udviklingen i Kalundborg fra oldtiden til nutiden. Museet lægger særligt vægt på vikingetiden, middelalderen, havnehistorie samt dragthistorie. Er du på udkig efter en lejebolig langt fra storbylivet, støj og larm og elsker du flot natur og historiske bygninger, så er Kalundborg et ideelt sted for dig at søge bolig.

Søg lejebolig i Kalundborg

Uanset hvilken form for lejebolig, du søger i Kalundborg, finder du det hos BoligPortal. Fordelen ved at finde en lejebolig i Kalundborg er især de lave huslejepriser. Det er et billigere alternativ end i storbyerne København og Roskilde. I menuen i venstre side er der nogle filtreringsmuligheder, som du kan bruge til at skræddersy din boligsøgning. Filtreringen giver mulighed for at vælge type, størrelse, værelser og beliggenhed i Kalundborg.

God beliggenhed

Kalundborg har en rigtig god beliggenhed – særligt for dig, som har familie og venner rundt i landet eller rejser meget. Skal du besøge nogen på Fyn eller i Jylland, kan du hurtigt komme dertil med motorvej E20 og modsat mod København med motorvej E23. Kalundborg færgehavn havde i sin tid mange færgeforbindelser, som desværre er blevet nedlagt. Du kan dog stadig tage færgen over til Samsø, hvor du kan udforske øen.

Shopping i Kalundborg

Der er gode shopping-muligheder for dig, som flytter i en af de mange lejeboliger i Kalundborg. Der er tre forskellige steder at starte din shopping på, hvor du kan vælge mellem et hav af forskellige specialbutikker. Det er især på Hovedgaden og Ny2Torv og Steljhøj, at du finder et stort udvalg af specialbutikker, som dækker ethvert behov.

Røsnæs Fyr

Med en lejebolig i Kalundborg, kan du opleve Røsnæs Fyr. Fyret befinder sig på spidsen af Kalundborg og blev bygget i 1844-46. I fyret er der mulighed for at se udstillinger langs trappen og op til toppen. Du kan blandt andet se udstillingen om de krige, som Røsnæs Fyr har været en del af. Derudover kan du kigge ud over Røsnæs Rev, hvor mange skibe har forlist i tidens løb.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play