Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Køge

Lejeboliger i Køge

128 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses10 værelses
128 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
Fri kontakt
4 vær. lejlighed på 110 m²
Køge, Vordingborgvej
16.400 DKK3 timer siden
...
Side1af 8

Lignende annoncer i Køge

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Køge hos BoligPortal

Du finder ovenfor det samlede udvalg af aktuelle lejeboliger i Køge. Udvalget opdateres løbende, og danner tilsammen den nødvendige oversigt, der fungerer som indgangsvinkel til din boligsøgning.

Når du søger lejebolig i Køge hos BoligPortal er du godt stillet. Vi er nemlig Danmarks største platform for lejeboliger – herunder både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje . Ligegyldigt, hvad du er på udkig efter, er der derfor gode chancer for at finde det hos os.

Også for dig, der er på udkig efter noget mere specifikt, kan BoligPortal danne den nødvendige indgangsvinkel. Vi har for eksempel samlet oversigter til dig, der er på udkig efter møblerede lejligheder til leje eller til dig, der leder efter lejeboliger med husdyr tilladt .

Stort udvalg af ledige lejeboliger i Køge

Her på siden kan du finde et bredt udvalg af ledige lejeboliger i Køge. Vi tilbyder alt lige fra charmerende ældre boliger til moderne lejeboliger og alt derimellem. Uanset om du søger en bolig i centrum af byen eller i et af de mere rolige og naturskønne områder, finder du det hos BoligPortal.

Hvilken type af lejeboliger i Køge er du interesseret i?

Lejeboligerne på siden dækker både over lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Køge . Hvis du ved, at du kun er interesseret i visse af disse boligtyper, er det en god idé at indskærpe din søgning, så den kun inkluderer disse.

Du kan vælge relevante boligtyper under emnet ‘boligtype’ i venstre side, eller du kan klikke på de relevante links i teksten her.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Køge

Det kan være både spændende og udfordrende at være boligsøgende. Det anerkender vi hos BoligPortal, og vi sørger i den forbindelse for at klæde dig bedst muligt på til din boligjagt. Lær mere om, hvordan du hurtigt, nemt og effektivt finder lejebolig i Køge med fremgangsmåderne nedenfor.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Dem anbefaler vi, at du gør brug af, så du kan skabe et mere præcist overblik. På den måde bliver det både lettere og mere overskueligt at finde frem til, hvilke af de aktuelle lejeboliger i Køge, der er relevante.

Filtrér for eksempel efter størrelsen på din kommende lejebolig i Køge, eller vælg hvorvidt det skal være tilladt at have husdyr. Mulighederne er mange, og du definerer selv din filtrering i overensstemmelse med dine krav.

Opret BoligAgent og find lejebolig i Køge i en fart

Efter at du har filtreret i din søgning i overensstemmelse med dine krav til din kommende lejebolig, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent fra BoligPortal modtager du nemlig fremover automatisk besked over mail, når nye lejeboliger i Køge matcher dine kriterier.

Du opretter din BoligAgent ved at klikke i den orange boks øverst i venstre side. Det er smart, da du efterfølgende ikke længere aktivt behøver at holde øje med siden. I stedet vil du automatisk blive notificeret, hver gang nye lejeboliger i Køge lever op til dine kriterier.

I hvilket område af Køge skal du finde lejebolig?

Køge byder på lidt af hvert. Der er noget til enhver smag, også til dig, der ikke tidligere har stiftet bekendtskab med byen. Herunder giver vi dig en kort introduktion, så du kan blive klogere på, hvilke områder af Køge, du med fordel kan være på udkig efter.

  • I centrum vil du kunne mærke, at byen bærer præg af historie og spor fra tiden som en succesfuld købstad. Her vil du finde en række ældre huse med bindingsværk fra renæssancen, især omkring Køge Torv.

  • Hvis du bevæger dig ud af midtbyen og hen mod Søndre Havn, vil du finde lejeboliger i den nyere bydel af Køge. Lidt længere ude og mod syd finder du for eksempel også muligheden for at finde lejebolig i Herfølge , Svansbjerg eller Hastrup, som også kan være oplagte at slå sig ned i. Her finder du også kystbyen Strøby Egede: En lejebolig i Strøby Egede kan især være relevant for dig, der ønsker at bo tæt ud til Køge bugt.

  • Mod nord kan du slå dig ned i en lejebolig i Ølsemagle eller Lille Skensved. Disse småbyer byder især på godt nabofællesskab og behagelige kvarterer. Du kan også vælge at tage mod vest, hvor en lejebolig i Lellinge kan være et godt sats.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Køge hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det er en vigtig prioritet for os, og vi sørger derfor for at værne om din sikkerhed på en række centrale punkter.

For det første validerer vi manuelt alle boligannoncer, der lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at alting er, som det skal være, når det handler om ægtheden bag den enkelte annonce. På den måde kan du med ro i maven tage kontakt til relevante udlejere, så du kan komme godt videre i din boligjagt.

Vi sørger også for at der tages godt hånd om dine data i forbindelse med din færdes på siden. I den sammenhæng overholder vi naturligvis alle regler for GDPR.

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Støder du på den rette lejebolig i Køge til dine ønsker og behov, som dog er for stor eller for dyr, kan du i visse tilfælde komme uden om dette. Er du åben for at bo sammen med andre, kan du nemlig vælge at udleje et eller flere værelser gratis via BoligPortal og på den måde finde roomies eller bofæller. På den måde skærer du i omkostningerne til husleje og kan dele det større areal med andre.

Vi hjælper dig hos BoligPortal godt igennem processen, når du vælger at udleje værelser i dit lejemål hos os. Vi har i den sammenhæng udviklet en række digitale services, som hjælper dig til at få styr på alle de praktiske detaljer omkring udlejning. Det gælder både vores digitale lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og vores digitale flyttesyn , som hjælper dig med at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde lejebolig i Køge hos BoligPortal

Fra os hos BoligPortal ønsker vi dig mange gange held og lykke med at finde lejebolig i Køge. Hvis du på noget tidspunkt i løbet af din jagt har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp, anbefaler vi, at du kontakter vores kundeservice, hvor vi hver dag året rundt står klar til at hjælpe dig.

Vi kan kontaktes over mail, chat eller telefon, alt efter dine præferencer – tøv endelig ikke med at række ud.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play