Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Køge

Lejeboliger i Køge

46 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses10 værelses
46 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 97 m²
Køge, Søndre Molevej
Ejendommen I Blåklokken skal du ikke bekymre dig om tidskrævende vedligeholdelse, men kan nyde de ve
I går
12.450 kr.
Side1af 3

Populære søgninger

Find lejebolig i Køge på BoligPortal

Er du på udkig efter en lejebolig i Køge, er det værd at undersøge lidt om byen og dens mange muligheder først. Køge er i dag kendt for at være en hyggelig handelsby, der byder på mange spændende oplevelser. Herunder giver vi dig en kort introduktion til byen, så du kan blive klogere på, hvad du kan se frem til, når du har fundet din lejebolig i Køge.

Lejebolig i Køge

Køge er en by for alle – om du er studerende, enlig eller en familie, så vil du blive glad for at bo i Køge. Byen bliver betragtet som en hyggelige middelalderby. I centrum vil du kunne mærke, at byen bærer præg af historie, og spor fra tiden som en succesfuld købstad. Her vil du finde en række ældre huse med bindingsværk fra renæssancen, især omkring Køge Torv. Hvis du bevæger dig ud af midtbyen og hen mod Søndre Havn, vil du finde lejeboliger i den nyere bydel af Køge.

Søndre Havn er et aldeles attraktivt sted at finde en lejebolig, da området hele tiden udvides og udvikles. Her afholdes mange sociale arrangementer, som Søndre Havnedag, hvor du har mulighed for at møde dine naboer, få smagsprøver på lokale råvarer, tage et spil kajakpolo eller klatring. Om du vil finde en lejebolig i et ældre byggeri eller i den nye bydel er helt op til dig – på BoligPortal har vi et stort udvalg af lejeboliger i hele Køge.

Lejebolig i en kulturrig by

Køge er en by, som byder på mange attraktioner og oplevelser for både børn og voksne. Hvis du finder en lejebolig her, har du mulighed for at lege turist i egen by. Du får muligheden for at besøge nogle af byens mange historiske museer, kunstgallerier, tage på standen eller ud i de mange naturgrønne områder. Da mange oplevelser og attraktioner er at finde i byen, tiltrækker det også mange
feriegæster, som er med til at sprede glæde gennem gaderne. Lejeboliger i Køge har desuden overkommelige huslejepriser.

Byliv og natur i ét

Finder du en lejebolig i Køge, kommer du til en by, som har det hele. Her kan du både opleve et aktivt byliv, men hvis du sommetider har brug for ro, så er naturen også tæt på. Køge består nemlig af mange smukke naturoplevelser, og da skov og strand ligger i nærheden af hinanden, har du rig mulighed for gode vandre- og cykelture. Du kan tage en tur på den historiske Bronzesti fra bronzealderen – åsen som er byens foretrukne rekreative område ca. 700 m fra Køge Torv.

Shopping i Køge

I Køge vil du opleve, at der er butikker for enhver smag. Rundt om Køge Torv og i gaderne ud fra torvet, finder du Køges mange specialbutikker. Derudover gemmer mange af butikkerne sig inde bag den gamle bykernes facader, så når du handler dér, kan du samtidig få et lille blik "bag om facaden". Køge har tidligere vundet prisen som Årets Handelsby, og siden 2017 kunne byen tilbyde flere
shopping-muligheder, da Strædet åbnede. Her kom der 30 nye butikker, caféer og restauranter, som gjorde byen til en endnu mere livlig handelsby. Derudover vil du opleve mange torvedage, da der igennem de sidste 700 år har været torvehandel på Køge Torv, hvor du bl.a. kan købe grøntsager, kød og fisk.

Køge – for de aktive

Vidste du, at kyststrækningen langs Køges Bugt giver mange spændende muligheder for aktivitet? Du kan fiske, spille golf, gå ture eller tage på en cykeltur gennem Køges smukke natur. Det er helt op til dig. Området rummer en masse skønne udflugtsmål, som du nemt kan nå med en cykel.

Tag på byvandring i Køge

Køge er anlagt efter kongeligt bud på det første sted syd for København, hvor der var en naturlig havn. Tag på byvandring i Køge og oplev de gamle og smukke velbevarede huse, der rummer byens historie. Du vil også opleve, at Køge har udviklet sig til at være en driftig og moderne by med levende handels- og kulturliv. Med en lejebolig i Køge, følger der mange oplevelser og attraktioner med.

Kjøge – Mini By

Et besøg i Kjøge Mini By er en sjov og spændende oplevelse. Her finder du Køge opført i en historisk udgave i størrelsesforholdet 1:10. Husene er en tro kopi af de huse, der lå i Køge by i årene omkring 1865. Udforsker du byen grundigt, vil du opleve, at mange af Mini Byens huse stadig kan ses og genkendes, hvis du går en tur i Køge By. Trænger du til en lille pause, kan du på den naturskønne
grund nyde en medbragt madkurv, hvor du samtidig kan betragte de fine huse.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP