Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Herfølge

Lejeboliger i Herfølge

1 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser3 værelses
1 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 77 m²
Herfølge, Stationsvej
3. Værelses lejl.
2 dage siden
8.500 kr.

Lignende annoncer i Herfølge

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Herfølge på BoligPortal

Flere og flere får øjnene op for Herfølge, som er en del af Køge Kommune på Østsjælland. Herfølge er et bysamfund, der over de seneste år har oplevet en stigning i antal tilflyttere. Derfor er der også mange byggeprojekter i byen, som blandt andet rummer aktivitetshuse og plads til flere generationer, hvor der er fokus på bæredygtighed og fællesskab. Som beboer i Herfølge, kan du se frem til et rigt by-, kultur- og foreningsliv.

Herfølge er også en ideel by for familier, da der er mange muligheder inden for vuggestuer, børnehaver, skoler og transportmuligheder.

Elsker du og familien at få pulsen op og få sved på panden? Så byder Herfølge også på mange forskellige idrætsaktiviteter. Særligt fodbold er populært i byen, hvor fodboldklubben Herfølge Boldklub holder til. Der er altså rig mulighed for at søge mod Herfølge Stadion og se HB Køge spille.

Hvis du er mere til rolige omgivelser, kan du nyde nogle af de mange grønne områder, der er at finde i Herfølge. Her kan du eksempelvis gå en forfriskende tur i Møllebakkeskolen.

Her på siden ser du vores udvalg af lejeboliger i Herfølge, hvor udvalget løbende bliver opdateret. Som den største portal i Danmark inden for lejeboliger , får du hos BoligPortal et ret godt forspring, når du skal finde din næste lejebolig i Herfølge. Hos BoligPortal tilbyder vi mange forskellige boligtyper, hvor du blandt andet kan søge mere specifikt efter lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje .

Er du på udkig efter bestemte boligtyper i Herfølge?

Du kan med fordel starte din boligjagt med at indkredse din søgning til en specifik type af lejebolig i Herfølge. Her kunne det blandt andet være en idé at kigge nærmere på boligtyperne huse , rækkehuse , lejligheder og værelser i Herfølge .

Du kan med fordel også vælge den eller de forskellige boligtyper, du har interesse i, ved at klikke på de bestemte boligkategorier i venstre side under ‘Boligtype’.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Herfølge

Hos BoligPortal gør vi det hurtigt og nemt for dig at komme godt i mål med din kommende lejebolig i Herfølge. Herunder kan du læse om nogle fremgangsmåder, der kan hjælpe dig med at finde den rette lejebolig i Herfølge:

Præcisér din søgning og se relevante boliger til leje i Herfølge

Start med at gøre dig nogle overvejelser, omkring hvilke behov du har, når du skal finde dit kommende hjem i Herfølge. På den måde kan du nemmere skabe dig et overblik, og dermed have lettere ved at finde en lejebolig i Herfølge.

Du kan ude i venstre side præcisere din søgning ved hjælp af de mange forskellige filtreringsmuligheder. Ønsker du eksempelvis at kunne parkere bilen, kan du inkludere ‘Parkering’ med i din søgning.

Aktivér en BoligAgent og find en lejebolig i Herfølge i en fart

Når du har tilpasset din filtrering ud fra dine kriterier, er det en god idé at aktivere en gratis BoligAgent . Så vil du fremover automatisk modtage en mail, når nye lejeboliger i Herfølge, som matcher dine krav, lægges op på siden. Så behøver du ikke at bruge alle døgnets timer på at holde vagt efter nye lejeboliger i Herfølge.

Kom godt i gang og aktivér en BoligAgent nu. Oppe i venstre hjørne finder du den orange boks, hvor du kan slå BoligAgenten til.

Hvor i Herfølge skal du søge lejebolig?

Nedenfor kan du se vores anbefalinger på to skønne områder i Herfølge, som du kan kigge nærmere på:

  • Hejrebanken er et hyggeligt kvarter i Herfølge. Finder du en lejebolig i dette område, har du gode muligheder for børneinstitutioner, skoler og nem adgang til indkøb. Indenfor 5 minutters gåafstand kan du også være ved det nærmeste busstop.
  • Hvedevænget er endnu et skønt område, der ligger tæt på skoler, børneinstitutioner, spisesteder, bageriet, indkøbsmuligheder, biblioteket og forskellige idrætsfaciliteter. Her finder du også gode transportforbindelser, hvor Herfølge St. er lige i nærheden.

Føl dig tryg, når du søger efter en lejebolig i Herfølge på BoligPortal

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg på vores platform. Derfor sørger vi for at varetage dine interesser, hvad angår sikkerhed på vores side. Herunder kan du se nærmere på, hvad vi hos BoligPortal gør for at skabe de tryggeste rammer for dig.

  • Vi vægter datasikkerhed højt. Dette betyder, at vi passer godt på din data, når du bevæger dig rundt på vores platform. Det er naturligvis inden for persondatalovens retningslinjer.
  • Vi går meget op i troværdighed, hvorfor vi bruger tid på at validere enhver boligannonce, før den lægges op på vores side. På den måde kan du tage kontakt til enhver udlejer på vores site uden at bekymre dig.

Er lejeboligen i Herfølge for stor, kan du selv leje et eller flere værelser ud

Finder du en lejebolig i Herfølge, som består af lidt for mange kvadratmetre, kan du hos BoligPortal vælge at fremleje. Det er en gylden mulighed at dele lejemålet med andre og samtidig spare på omkostningerne til huslejen. Du kan leje et eller flere værelser ud gennem BoligPortal helt gratis.

Hos BoligPortal får du en overskuelig udlejningsproces. Vi tilbyder nemlig smarte redskaber, som hjælper dig godt igennem processen.

Du kan eksempelvis oprette en digital lejekontrakt , som er baseret på den nyeste A10 i henhold til lejeloven. Derudover kan du anvende et digitalt flyttesyn , hvor du kan oprette en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet i Herfølge. Disse digitale redskaber er også gratis for dig som fremlejer.

Skulle du få brug for en hjælpende hånd med at komme i gang, kan du tage kontakt til vores kundeservice. Ellers anbefaler vi, at du læser mere under ‘Udlej bolig’ øverst i menuen.


Vi ønsker dig god fornøjelse med at finde en lejebolig i Herfølge

BoligPortal ønsker dig mange gange held og lykke med at finde en bolig til leje i Herfølge, som matcher dine ønsker og behov. Som altid, kan du kontakte vores kundeservice året rundt. De sidder klar på telefon, mail eller chat og er klar til at hjælpe dig.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play