Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Greve

Lejeboliger i Greve

68 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses12 værelses
68 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. lejlighed på 88 m²
Greve, Greve Bygade
10.000 DKK2 dage siden
Side1af 4

Lignende annoncer i Greve

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Greve hos BoligPortal

Ovenfor har vi samlet vores aktuelle udvalg af lejeboliger i Greve. Udvalget spænder bredt og opdateres løbende – derfor har du gode muligheder for at finde lige præcis den lejebolig i Greve, der er det perfekte match for dig.

Beliggende ud til Køge Bugt og med tæt afstand til både Roskilde og København fungerer Greve som det perfekte smørhul tæt på by, skov og vand. Dertil kommer et væld af gode muligheder med offentlig transport, for eksempel med s-tog.

Vidste du, at vi hos BoligPortal er de største i landet inden for lejeboliger ? Herunder tæller både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje . Kombineret med en stærk lokal tilstedeværelse betyder det, at din boligjagt efter den rette lejebolig i Greve er i gode hænder.

Ovenstående gælder også, hvis du er på udkig efter noget mere specifikt. Med vores portal kan du for eksempel finde lejligheder med altan eller lejeboliger med husdyr tilladt . Lær mere om, hvordan du definerer og præciserer din søgning længere nede.

Er du interesseret i bestemte typer af lejeboliger i Greve?

Vores udvalg her på siden dækker over alle lejeboliger i Greve – således både huse , rækkehuse , værelser og lejligheder i Greve . Det er praktisk for dig, der ønsker et overordnet overblik. Har du dog mere specifikke typer af lejeboliger i Greve i tankerne, kan du med fordel skabe et godt indledende overblik ved at vælge kun at få vist de lejeboliger i Greve, der lever op til dine kriterier.

Du vælger de boligtyper, du er interesseret i, i venstre side under overskriften ‘boligtype’. Her kan du vælge at få vist resultater for en eller flere typer af lejeboliger i Greve, alt efter dine præferencer.

Derfor skal du vælge en lejebolig i Greve

Greve er en yderst attraktiv by, og det er med god grund. Byen byder nemlig på en bred vifte af fordele, der gør den til et unikt og eftertragtet sted at bosætte sig, hvilket tiltrækker mange til denne charmerende by på Sjælland . Hvis du beslutter dig for at leje en bolig i Greve, kan du se frem til at nyde godt af nedenstående fordele, der gør Greve til et særligt og indbydende sted at kaldes sit hjem:

Nærhed til kysten

En af de unikke fordele ved Greve er dens nærhed til den 15 km lange kyst, der er orienteret mod sydøst i den nordlige del af Køge Bugt. Her er kystlandskabet præget af hvide sandstrande med lave klitter, hvor du kan nyde solen, deltage i forskellige vandsportsaktiviteter som windsurfing og kajaksejlads eller blot tage en dukkert i bølgen blå.

Naturskønne områder

Greve tilbyder flere naturskønne områder med mange spændende udflugtsmål. Her finder du blandt andet en af Danmarks fineste orkidéenge samt flere grønne områder og skove, herunder Greve Skov og Hundige Skov. Med en lejebolig i Greve er du dermed tæt på naturen, hvor du nemt kan opsøge den friske luft og nyde roen.

Historisk arv

Et unikt træk ved Greve er byens historiske arv. Byen har en rig kulturarv og en række historiske seværdigheder. Du kan blandt andet besøge Greve Museum, hvor du kan lære alt om byens lokalhistorie. Denne historiske dimension tilføjer en ekstra dybde til Greve og giver dig som beboer mulighed for at lære mere om byens fortid.

Godt fællesskab

Finder du en lejebolig i Greve, kan du se frem til at blive en del af et stærkt fællesskab og lokalsamfund. Der arrangeres regelmæssigt lokale begivenheder, festivaler og markeder, hvor beboerne kan mødes og nyde fællesskabet. Dette skaber en varm og indbydende atmosfære, hvor man kan føle sig hjemme og knytte nye relationer.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Greve

Det behøver ikke at være svært at finde lejebolig i Greve. Hos BoligPortal stiller vi de rette fremgangsmåder og værktøjer til rådighed, så du hurtigt, nemt og enkelt kan finde frem til de rette lejebolig i Greve til dine ønsker og behov. Lær mere om dette nedenfor.

Filtrér og skab en mere præcis søgning

For at skabe en så præcis søgning som muligt, anbefaler vi, at du filtrerer i overensstemmelse med dine kriterier. Ved at kaste et blik ned over venstre side finder du frem til de kriterier, som du kan vælge.

Filtrér for eksempel efter, om lejeboligen i Greve skal have altan, eller vælg, om der skal være parkering i forbindelse med lejemålet. Du kan også vælge at få vist lejeboliger i Greve med et bestemt antal værelser.

Du kan filtrere efter så få eller så mange kriterier, som du finder passende, så prøv dig frem, og oplev, hvordan du nemt skaber overblik i din søgning.

Med en BoligAgent kommer du hurtigt i mål med den rette lejebolig i Greve

Efter at have filtreret i din søgning, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent fra BoligPortal vil du nemlig fremover automatisk modtage besked over mail, hver gang nye lejeboliger i Greve matcher dine kriterier.

Du aktiverer din BoligAgent i den orange boks øverst til venstre. Sørg inden da gerne for at være helt sikker på, at dine udfyldte filtreringer matcher dine kriterier. På den måde går du ikke glip af nye lejeboliger i Greve, der ellers kunne have været relevante for dig.

I hvilket område af Greve skal du finde lejebolig?

Greve dækker over en række byer og områder, der alle har deres fordele. Vil du lære mere om, hvor i Greve det kan være en god idé at slå sig ned, kan du med fordel tage et kig på nedenstående indføring.

Et særligt populært sted at slå sig ned i Greve er i en lejebolig i Hundige. Hundige ligger tættere på København end resten af byerne i kommunen, og er derudover karakteriseret ved attraktive karakterer til enhver smag.

Du kan også slå dig ned i andre dele af Greve såsom Kildebrønde eller Mosede. Derudover finder du Greve Strand, Tune og Greve Landsby.

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Greve hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg fra start til slut gennem din søgning efter den rette lejebolig i Greve. Din sikkerhed er noget, vi løbende prioriterer, hvilket blandt andet sker med følgende tiltag:

  • Vi validerer løbende alle boligannoncer, der lægges op på siden. Således kan du altid vide dig sikker på ægtheden af den enkelte annonce og med ro i maven tage kontakt til relevante udlejere.

  • Naturligvis respekterer vi også dit privatliv: Vi passer godt på dine data i forbindelse med din søgning, og overholder i den sammenhæng naturligvis gældende GDPR.

I den større lejebolig i Greve kan du udleje et eller flere værelser

Det er nemt at udleje via BoligPortal, og finder du således en større lejebolig i Greve, som du godt kunne tænke dig at dele med andre, er det et godt sats at udleje et eller flere værelser via vores portal. Det er nemlig gratis, og vi hjælper dig godt på vej gennem processen.

Blandt andet hjælper vi dig med at få styr på de mere praktiske detaljer i udlejningsprocessen. I den sammenhæng tilbyder vi følgende digitale services: En digital lejekontrakt , som gør det nemt at lave en juridisk korrekt lejekontrakt, samt et digitalt flyttesyn , som tillader dig nemt og enkelt at lave både en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde lejebolig i Greve hos BoligPortal

Vi ønsker dig mange gange held og lykke i din jagt efter den rette lejebolig i Greve til dine ønsker og behov. Husk, at vi hos BoligPortal brænder for din boligjagt, og at vi gerne ser dig komme godt i mål.

Derfor hjælper vi også hellere end gerne til, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp. Vores kundeservice holder åbent hver dag, og besvarer dine henvendelser over mail, chat eller telefon. Tøv derfor endelig ikke med at tage kontakt.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play