Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Greve

Lejeboliger i Greve

20 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses
20 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. · Lejlighed · 130 m²
Greve, Hundige Strandvej
Hundige Strandvej, ligger i Greve Kommune, og er en nyopført ejendom med alle moderne faciliteter.
16. maj
16.725 kr.
Side1af 2
Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Greve på BoligPortal

Leder du efter en lejebolig i Greve? Så lad Danmarks største BoligPortal hjælpe dig. Hos BoligPortal har vi over 10.000 lejemål, i forskellige typer, størrelser og prisklasser, så der er noget til enhver smag. Læs mere om hvad Greve har at tilbyde nedenfor, så du kan blive klogere på byen.

Anvend vores filtreringsmuligheder til at finde lejebolig i Greve

Gør din søgning efter en lejebolig i Greve lettere ved at anvende de filtreringsmuligheder vi hos BoligPortal tilbyder, ovre i venstre side. Her kan du filtrere efter hvilken type bolig, du er på udkig efter, f.eks. om det er et rækkehus , et værelse , et hus eller en lejlighed til leje i Greve. Derudover kan du f.eks. filtrere efter størrelsen på boligen, om der er husdyr tilladt samt prisklasse.

Indkøbs muligheder I Greve

Med en lejebolig i Greve, får du gode indkøbsmuligheder. Hvad end du skal gøre dine daglige indkøb, shoppe tøj og sko, eller gerne vil ud at spise, så har du mulighed for det med en lejebolig i Greve. Byen byder på storcentre som Waves (Hundige Storcenter) som bl.a. indeholder Danmarks største Bilka, fitness og alverdens andre butikker, derudover byder byen på Greve Midtby Center og ikke mindst Karlslunde stationscenter, alle tre centre er nærliggende S-togs stationerne og dermed lette at komme til.

By, skov og vand i Greve

Hvad end du ønsker byliv og stemning, eller rolige omgivelser og god natur, kan du finde dette med en lejebolig i Greve. Der findes byliv i form af flere storcentre, men udover dette, er der en otte kilometer lang kystlinje med en fin strand hvor du kan bade, gå ture eller sidde og nyde en sommeraften. Derudover er der skov og flere grønne områder. Uanset om du vil gå eller cykle til de forskellige steder, er der et stort stinet til de bløde trafikanter.

Transportmuligheder i Greve

Med en lejebolig i Greve er du sikret gode transport – og pendlermuligheder. Byen ligger tæt på København , og du kan derfor ramme storbyen på 23 minutter, og Køge på 16 minutter ved at benytte S-toget. Så ønsker du at tage toget på arbejde til indre by eller til andre gøremål, er der god mulighed for dette. Er du mere til at køre i bil, kan du via Køge Bugt Motorvejen ramme København på 20 minutter.

Idræts- og uddannelsesmuligheder

Greve har et væld af tilbud til den unge børnefamilie, med gode daginstitutioner og en masse idræts- og fritidsaktiviteter. Med intet mindre end 13 folkeskoler, som f.eks. Arenaskolen og Krogårdskolen, 2 privatskoler som f.eks. Greve Privatskole, og 3 specialskoler, er der gode muligheder for at børnene i byen kan få en god start på deres skolegang. Til de unge er der med en lejebolig i Greve, gode uddannelsesmuligheder, i byen er der nemlig at finde Greve Gymnasium, Greve Produktionsskole samt SOSU Sjælland Greve. Ønsker man en helt anden uddannelse end byen kan tilbyde, er der et væld af uddannelsesmuligheder i København, som man kan pendle til via S-toget på ca. 20 minutter.

Held og lykke med at finde lejebolig i Greve på BoligPortal

Hos BoligPortal er det trygt, hurtigt og nemt at finde sin nye lejebolig, også har vi det største udvalg af lejeboliger, så vi er sikre på, at vi også har en til dig. Synes du alligevel det er lidt svært at finde lige præcis dén bolig der passer bedst til dig? Så fortvivl ej. Med vores BoligAgent, får du automatisk en mail hver gang der dukker en lejebolig op, som opfylder netop dine krav. Tilmeld dig vores BoligAgent her.

Vi hos BoligPortal ønsker dig al held og lykke med at finde din kommende lejebolig i Greve.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play