Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Ebeltoft

Lejeboliger i Ebeltoft

14 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
14 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. • Lejlighed • 141 m²
Grønfeld, Molsvej
Stor 3 værelses lejlighed
4 dage siden
8.500 kr.

Lignende annoncer i Ebeltoft

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find en ledig lejebolig i Ebeltoft hos BoligPortal

Her på siden har vi samlet vores aktuelle udvalg af lejeboliger i Ebeltoft. Så hvis du er på jagt efter en bolig, i den smukke og hyggelige by i Syddjurs Kommune, hvor naturen omkranser området, er du landet det helt rigtige sted. Her sørger vi løbende for at opdatere siden, med nye attraktive lejeboliger.

Hos BoligPortal har vi Danmarks største udvalg af lejeboliger i hele landet og vi giver dig derfor det bedste udgangspunkt, når du søger bolig. Her finder du forskellige typer af bolig, herunder lejligheder , værelser , rækkehuse eller huse , alt efter hvad du søger. Du kan også søge mere specifikt, hvis du har nogle særlige ønsker, hvor du eksempelvis kan udforske lejeboliger med husdyr tilladt , lejeboliger i nybyggeri og meget mere.

Hvilken type af bolig til leje i Ebeltoft er du interesseret i?

Måske har du allerede gjort dig nogle tanker i forhold til, hvilken boligtype du søger. Hvis dette er tilfældet, kan det være en fordel, blot at kigge nærmere på denne. Det kan enten være et værelse , en lejlighed , et hus eller et rækkehus i Ebeltoft .

Det kan være en god idé at specificere hvilken type bolig til leje i Ebeltoft, du ønsker. Når du søger specifikt og dermed indsnævrer udvalget, finder du langt hurtigere en bolig, der kunne være relevant for dig.

Ebeltoft er meget mere end blot en ferieby

Ebeltoft oser af nostalgi og den gamle bydel, med de skæve og charmerende huse, gør det helt forståeligt, at byen er et af Danmarks største rejsemål. Dog kan Ebeltoft meget mere, foruden blot at være en idyllisk feriedestination, hvorfor mange også ønsker at bosætte sig fast i byen og finde en lejebolig lige præcis her. Nedenfor kan du blive klogere på nogle af de kendetegn, der gør byen helt særlig:

Omringet af skøn natur

Den vestvendte by på sydkysten giver anledning til at masse naturrige oplevelser. Med nærheden til vandet, får du et spændende havnemiljø samt en række populære badestrande, hvor en del af disse også er børnevenlige. Nationalpark Mols Bjerge ligger også lige i baghaven, hvor du finder varierende naturtyper og det mest unikke danske landskab. Her kan du snøre skoene og tage på vandretur, eller tage på sejltur og spotte den spættede sæl.

Aktiviteter året rundt

Er du typen, der gerne vil opleve og skabe nye minder, er du omringet af muligheden for netop dette, når du bosætter dig i Ebeltoft. I Ebeltoft Vig, finder du en lang række af kystaktiviteter, hvor du kan fiske, surfe eller sejle i kajak. Er du ikke så meget til aktiviteter på vand, kan du blot blive på land. Du kan tage på vandretur, afprøve mountainbikeruterne, tage et spil discgolf, gå tur med et lam, besøge Ree Park og meget mere. I Ebeltoft kan du altså både dyrke dine egne hobbyer og beskæftige hele familien.

Alt det du har brug for

Til trods for byens forholdsvis lave antal indbyggere, har byen alt hvad du har brug for i hverdagen. Du finder indkøbsmuligheder, butikker, restauranter, og hyggelige caféer centralt i byen. Ebeltoft tilbyder også folkeskole, institutioner, og et lokalt gymnasium er også tilknyttet området, hvilket i særdeles gør byen attraktiv for børnefamilien.

Kort afstand til storbyen

Fra Ebeltoft kan du enkelt og hurtigt komme ind og nyde godt af det pulserende byliv, i Aarhus C . Du kan med en køretur på blot 45 minutter ramme centrum eller tage bussen direkte fra Ebeltoft C, der kører flere gange i timen.

Sådan finder du hurtigt og nemt en lejebolig i Ebeltoft

Når man søger efter ny bolig, kan det af og til være et uoverskuelig og stressende forløb, hvilket er helt forståeligt - for hvor skal man starte? Nedenfor giver vi et par råd til, hvordan du nemt kan forenkle processen, så du forhåbentligt snart finder en bolig til leje i Ebeltoft, der matcher dine ønsker.

Benyt filtreringen og præsicér din søgning

Har du nogle særlige ønsker til lejeboligen i Ebeltoft, bør du benytte dig af filtreringen, der er placeret til venstre på siden. Her indtaster du blot dine krav for boligen, hvorefter siden automatisk opdateres. Når du gør brug af filtreringen, fravælges irrelevante lejeboliger, der ikke er interessante for dig. Dette er et værktøj, der gør det langt nemmere for dig, at finde præcis det du søger.

Opret en BoligAgent og find hurtigt en lejebolig i Ebeltoft

Hvis du ønsker, at processen gerne må gå stærkt, kan du oprette en gratis BoligAgent. Her starter du med at udfylde filtreringen, med de ønsker du har for lejeboligen i Ebeltoft, hvorefter du klikker i den orange boks, øverst til venstre. Når agenten er aktiveret, ved vi præcis, hvilken bolig du søger. Herfra sørger vi for, at sende dig en mail, når der bliver slået nye relevante lejeboliger i Ebeltoft op på siden, der matcher dine kriterier. På den måde kan du se dig fri for konstant, at skulle holde dig opdateret her på siden.

Har du overvejet nogle af de omkringliggende byer eller områder?

Hvis du ikke er fast belsuttet på, at det er i Ebeltoft, du ønsker at finde en bolig til leje, kan du overveje, at kigge nærmere på nogle af de omkringliggende byer og områder. Når du søger bredere, får du også et langt større udvalg af ledige lejeboliger.

Hvis du er interesseret i nogle er de nærliggende områder omkring Ebeltoft, kan du blandt andet kigge på Holme , Boeslum , Dråby , Egsmark eller Fuglslev .

Du kan også udforske nogle af de andre populære og attraktive byer, der er placeret på Djursland. Du kan blandt andet overveje en lejebolig i Grenaa , som er Djurslands største by.  Du kan også tage et kig på nogle af de andre byer, herunder Rønde , Auning eller Nørager .

Føl dig tryg, når du søger lejebolig i Ebeltoft gennem BoligPortal

Vi bestræber os altid efter, at din sikkerhed er første prioritet, når du bevæger dig rundt på vores platform. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, når du benytter BoligPortal, til at finde din kommende lejebolig i Ebeltoft. Derfor har vi en række tiltag, vi følger:

  • Først og fremmest passer vi godt på din data. Vi sørger for, at følge alle regler der gør sig gældende i relation til GDPR.
  • Derudover validerer vi manuelt alle boligannoncer, inden de bliver lagt på på siden. Dette betyder, at du kan stole på indholdet i annoncerne og derudover sikre dig, at den enkelte udlejer er troværdig.

Hvis lejeboligen er for dyr eller for stor, kan du fremleje et eller flere værelser

Finder du den perfekte bolig til leje i Ebeltoft, som du må fravælge, da den er for stor eller for dyr, kan du overveje at fremleje de dele af lejeboligen , du ikke selv får brug for. Hvis du udlejer et værelse , har du mulighed for at spare penge på huslejen samt få udnyttet alle kvadratmeter, og dermed kan lejeboligen stadig være relevant for dig.

Hvis du er interesseret i at fremleje dele af din lejebolig, vil vi hos BoligPortal gerne hjælpe dig igennem processen. Vi har nemlig udviklet en række digitale værktøjer, der gør det langt nemmere for dig som udlejer.

Held og lykke med at finde lejebolig i Ebeltoft hos BoligPortal

Hos BoligPortal håber vi snart, at du finder drømmeboligen i Ebeltoft, som du bliver glad for at bo i. Hvis spørgsmål i løbet af processen skulle opstå eller andet skulle gøre dig i tvivl, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice. Vi sidder klar alle dage fra 9-21, hvor vi vil hjælpe tilbage på rette spor.

Vi ønsker dig al held og lykke med boligjagten!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play