Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Huse
  3. København

Huse til leje i København

88 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses8 værelses9 værelses11 værelses
88 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
8 vær. • Hus • 266 m²
Charlottenlund, Slotsvej
Perfect location in Charlottenlund
10 timer siden
37.500 kr.
Side1af 5

Lignende annoncer i København

Populære søgninger
  • Alle i Huse

Find hus til leje i København på BoligPortal

Drømmer du om et hus eller en villa til leje i København uden de mange forpligtelser, som kommer med huskøb? I så fald er du kommet til det rigtige sted. BoligPortal har nemlig et bredt udvalg af huse til leje i København, der matcher forskellige behov. Er du på udkig efter et hyggeligt parcelhus med have eller måske en stor og eksklusiv villa ved vandet? Find det rette hus for dig her på BoligPortal!

Hvor skal jeg finde et hus til leje i København?

Søger du en villa eller et hus til leje i København, så kan det være en god idé at overveje hvor du gerne vil finde dit drømme hus. I Indre København ligger Nørrebro og Vesterbro , som går under navnet brokvaterene og er særdeles populære, hvis man er på udkig efter en klassisk Københavner lejlighed . Chancen for at finde et hus i Københavns centrum er lille, enkelte gange kan man dog være heldig at finde et hus til leje i områder på Frederiksberg eller Østerbro . Hvis du i stedet bevæger dig lidt udenfor indre by, vil der være større chance for at finde et hus til leje. Hos BoligPortal kan vi hjælpe dig med at finde dit fremtidige hus til leje i Valby , Sydhavn , Nordhavn eller Amager . Hvis du gerne vil længere væk fra storbyen, kan du også gå på opdagelse i de omkringliggende forstæder til hovedstaden, herunder Vanløse , Brønshøj , Rødovre eller Hvidovre .

Find trygt dit nye hus hos BoligPortal

BoligPortals dygtige kundeserviceteam sørger for, at du nemt og sikkert kan finde dit nye hus uden at skulle bekymre dig om noget andet. Alle udlejningsannoncer gennemgår nemlig en sikkerhedsgodkendelse, inden de offentliggøres på hjemmesiden. Det sker for at sikre, at udlejerne er reelle, og at alle annoncens oplysninger er korrekte. På den måde kan du uden betænkelighed starte jagten på dit drømmehus i København.

Hold dig opdateret om nye huse til leje i København

Hvis du opretter en BoligAgent, så kan du nemt og enkelt få besked så snart nye huse i København, der matcher netop dine søgekriterier, dukker op. Vil du være sikker på at kunne handle hurtigt, når den perfekte villa kommer til leje, så download BoligPortals app. Med app’en vil du altid have boligsøgningen lige ved hånden, og på den måde kan du reagere med det samme, når det perfekte hus dukker op.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play