Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Huse
  3. Aarhus

Huse til leje i Aarhus

63 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses9 værelses
63 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Hus · 75 m²
Hinnerup, Hindhøjen
Rækkehus i roligt område
2 dage siden
8.200 kr.
Side1af 4
Populære søgninger
  • Alle i Huse

Find hus til leje i Aarhus på BoligPortal

Leder du efter et hus eller en villa til leje i Aarhus? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på siden finder du masser af huse til leje i Aarhus’ mange charmerende kvarterer. Brug filtreringsmulighederne i venstre side, hvis du har nogle specifikke krav og ønsker til beliggenhed, husleje, lejeperiode og lignende. Ellers læs med her og bliv klogere på at finde hus til leje i Aarhus.

Find drømmehuset i Aarhus på BoligPortal

BoligPortal har et stort udvalg af huse og villaer til leje i Aarhus, så for at lykkes bedst mulig med din søgning, bør du gøre dig nogle overvejelser om beliggenhed, størrelse, budget og så videre.

Ønsker du at bo i centrum eller kan huset ligge lidt uden for Aarhus? Jo længere væk fra centrum du kommer, jo mere falder huslejen og jo hurtigere går det typisk med at finde et hus. Du skal også tage stilling til, om du har nogle særlige ønsker til det hus eller den villa, du gerne vil finde. Hvor meget vil du give i husleje om måneden? Hvor stort skal huset være? Hvor mange værelser har du brug for? Kan du nøjes med en lejlighed i Aarhus ?

Det er en god idé at tænke over kompromiser og andre løsninger. Aarhus er en populær by. Det betyder, at udbuddet ikke altid kan følge med den store efterspørgsel. Men du skal jo stadig have et sted at bo. Du kan derfor overveje om det skal være et hus i Aarhus eller om en lejlighed med altan kan gøre det? Måske en lejlighed, hvor husdyr er tilladt er nok? Eller at et rækkehus i Aarhus er et godt kompromis?

Uanset om du beslutter dig for et hus i Aarhus eller en anden god løsning, så er vi sikre på, at du nok skal finde det helt rigtige på BoligPortal.

Fordele ved at leje et hus i Aarhus frem for at købe

Der er mange fordele ved at bo til leje i et hus frem for at købe et. Du binder dig ikke på samme måde til huset, da du slipper for at optage dyre lån, foretage renoveringer og male udhæng. Når du lejer et hus i Aarhus er det alt sammen udlejers ansvar.

Hvad der ellers er udlejers ansvar, kan du altid læse i din lejekontrakt . Husk at den er vigtig at have uanset hvilken type lejebolig i Aarhus du finder.

At bo til leje i et hus eller en villa giver altså mere frihed, og mulighed for at prøve livet som husejer af uden nogen vilde forpligtelser. Hvis det lyder som noget for dig, er vi sikre på, at det at finde et hus til leje i Aarhus, vil være perfekt for dig.

Nem og tryg boligsøgning på BoligPortal

Hos BoligPortal kan du nemt og trygt finde dit nye hus i Aarhus. Alle boligannoncer bliver gennemgået og godkendt af yderst kompetente medarbejdere inden de offentliggøres på hjemmesiden. Det betyder, at du nemt og sikkert kan finde dit nye hjem uden at bekymre dig om snyd og falske annoncer.

Hvis du opretter en gratis BoligAgent , får du tilsendt nye huse og villaer i Aarhus, så snart de bliver lagt ud på BoligPortal. På den måde kan du være en af de første, der kontakter udlejer, og så går der ikke længe før du har lejet et hus i Aarhus. God boligjagt.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play