Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Ledige ældreboliger til leje

Ledige ældreboliger til leje

881 boliger fundet
881 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. rækkehus på 60 m²
Jyderup, Holbækvej
7.236,71 DKK6 timer siden
...
Side1af 49

Find ledig ældrebolig til leje hos BoligPortal

Her på siden finder du et samlet overblik over ledige ældreboliger til leje hos BoligPortal. Siden dækker over seniorvenlige boliger rundt om i landet og kan fungere som et oplagt udgangspunkt for din videre søgning.

Du har gode chancer for at finde din kommende ældrebolig hos os. BoligPortal er nemlig de største i Danmark inden for lejeboliger , herunder både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje .

Også hvis du leder efter mere specifikke kategorier, er du godt stillet. Det gælder både oversigten her, men også lignende oversigter såsom lejligheder med altan . Du kan også vælge at gå efter en af vores seniorboliger : Her er den eneste forskel, at du også får vist lejligheder og værelser, der kan være seniorvenlige.

Er du interesseret i andre boligtyper end ældreboliger?

Du finder en bred oversigt her på siden, som du dog kan vælge at gøre endnu bredere, hvis du ønsker at få vist flere muligheder. Vores oversigt over ældreboliger dækker kun seniorvenlige huse og rækkehuse, men er du åben for at bo til leje i en seniorvenlig lejlighed eller et seniorvenligt værelse til leje, kan du også vælge at få vist dette: Det gør du ved at klikke i de relevante felter under overskriften ‘boligtype’ i venstre side.

Er du interesseret i ældreboliger i bestemte områder af landet?

Siden her dækker vidt geografisk. Ønsker du at finde seniorvenlige boliger i bestemte dele af landet, er det derfor en god idé at tage et kig på nogle af de specifikke oversigter. Bliv for eksempel klogere på vores seniorboliger i København , Aarhus , Odense eller Aalborg .

Du kan også i søgefeltet øverst indtaste den by, du ønsker at finde en ledig ældrebolig i. Efterfølgende kan du i venstre side tilvælge, at lejeboligen skal være seniorvenlig, så du kun får vist relevante boligannoncer i din ønskede by.

Sådan finder du hurtigt og nemt en ældrebolig til leje

Som ældre boligsøgende kan det være noget af en opgave at finde frem til den rette ældrebolig til dine behov. Derfor hjælper vi dig godt på vej i din boligjagt med nedenstående tips og tricks.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at præcisere i din søgning. Dem anbefaler vi, at du gør brug af, hvis du ønsker at afgrænse udvalget af ældreboliger på siden. Når du udfylder en præcisering af din søgning, filtrerer din oversigt sig nemlig automatisk, så du kun får vist lejeboliger, der lever op til dine krav.

Filtrér for eksempel efter størrelsen på ældreboligen med antal af kvadratmeter eller værelser. Du kan også indtaste dit maksimale budget, så du kun får vist ledige ældreboliger til leje inden for dit budget.

Opret BoligAgent og find hurtigt den rette ledige ældrebolig

Når du har filtreret i din søgning og fundet frem til en række kriterier, der giver mening for din videre boligjagt, anbefaler vi, at du klikker i den orange boks øverst til venstre for at aktivere en gratis BoligAgent for din søgning.

Med en BoligAgent fra BoligPortal modtager du automatisk besked over mail, hver gang nye lejeboliger matcher dine kriterier. Sørg derfor for at være skarp omkring dine kriterier i venstre side, så du får besked om de helt rette ældrevenlige boliger.

Føl dig tryg, når du søger ældrebolig til leje hos BoligPortal

Du kan føle dig tryg, når du søger efter lejebolig via BoligPortal. Vi passer nemlig godt på dig og dine data fra start til slut gennem din søgning. Det gør vi naturligvis i overensstemmelse med gældende regler for GDPR.

Vi sørger også for at sikre dig det bedst mulige indhold på siden. Det gør vi ved manuelt at validere alle boligannoncer, så du kan være sikker på, at de er ægte. Kontakt derfor med ro i maven relevante udlejere.

Hvis ældreboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Finder du en skøn ledig ældrebolig, som dog er for stor eller dyr til dit budget, kan det i visse tilfælde stadig vise sig relevant at leje boligen – det gælder ikke mindst for dig, der kan se dig selv bo sammen med andre. Du kan nemlig gratis udleje et eller flere værelser via BoligPortal og på den måde deles om omkostningerne til husleje.

Når du vælger at udleje værelser i din ældrebolig, hjælper vi dig hos BoligPortal godt på vej. Det gør vi med en række digitale services, som skal gøre det let at få styr på detaljerne omkring udlejning.

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som er oplagt for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde ledig ældrebolig til leje hos BoligPortal

Vi ønsker dig mange gange held og lykke med at finde den rette ældrebolig til dine ønsker og behov. Det er en stor prioritet fra vores side, at du kommer godt i mål med din boligjagt, og du må derfor endelig ikke tøve med at tage kontakt, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp.

Hver dag året rundt står vi klar til at hjælpe dig i vores kundeservice. Du kan kontakte os over mail, chat eller via telefon, så hjælper vi dig godt videre i processen.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play