Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser
  3. Køge

Værelser til leje i Køge

2 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses
2 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 52 m²
Køge, Vestergade
3.400 DKK20. februar
1 værelse på 13 m²
Køge, Københavnsvej
4.000 DKK26. april

Lignende annoncer i Køge

Populære søgninger
  • Alle i Værelser

Find ledigt værelse i Køge hos BoligPortal

Ovenfor finder du vores samlede udvalg af aktuelle værelser til leje i Køge. Udvalget spænder bredt, og du har derfor god muligheder for at finde dit næste værelse i Køge hos os. Dertil kommer ikke mindst, at BoligPortal udover at være stærkt til stede lokalt også er de største i Danmark inden for lejeboliger , herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Hvis du er på udkig efter noget mere specifikt, er BoligPortal også din indgangsvinkel. Hos os kan du for eksempel afgrænse din søgning yderligere og for eksempel finde studieboliger eller delevenlige lejligheder .

Med et værelse i Køge kommer du tæt på by og natur

Et værelse i Køge kan være en attraktiv mulighed for dig, der ønsker at slå dig ned et sted, der har den perfekte balance mellem byliv og naturskønne omgivelser. Køge formår nemlig at tilbyde det bedste af begge verdener.

Køge er beliggende på Sjællands østkyst og er omgivet af havet, strande og skove. Når du har brug for at komme lidt væk fra dit værelse i Køge, kan du nemt opsøge den friske luft og nyde de naturskønne områder i nærheden. Desuden ligger byen tæt på København , hvilket giver dig nem adgang til hovedstadens pulserende byliv. Hvis du hopper på toget fra Køge St, kan du være på Københavns Hovedbanegård på blot 30 minutter. Det gør det nemt for dig at komme til og fra arbejde eller uddannelse i storbyen.

Så hvis du vælger et værelse i Køge, kan du nyde den perfekte balance mellem det travle storbyliv og den rolige natur.

Er du interesseret i andre boligtyper end værelser til leje i Køge?

Er du åben for at bo til leje i andre boformer end et værelse til leje, giver det mening allerede fra start at tilpasse din søgning til også at inkludere andre boligtyper, du kunne være interesseret i. Det gør du i venstre side under overskriften ‘boligtype’.

I Køge finder du et bredt udvalg af forskellige boligtyper. Således kan du for eksempel finde lejligheder, huse eller rækkehuse i Køge, eller du kan tage et kig på vores generelle side, der dækker over alle lejeboliger i Køge.

Sådan finder du hurtigt og nemt et værelse til leje i Køge

Det behøver ikke nødvendigvis at være svært at stå mellem boliger. Nedenfor har vi samlet vores bedste tricks, så du kan finde det rette værelse til leje i Køge til netop dine behov – nemt, hurtigt og effektivt.

Skab en præcis søgning med mulighederne for filtrering

Ved at skabe en så præcis søgning som muligt gør du det nemmere for dig selv at danne det nødvendige overblik over boligannoncer for værelser til leje i Køge, der falder i din smag. Præcisér din søgning ved at udfylde filtreringsmulighederne i venstre side, og se, hvordan din visning på siden opdaterer sig.

Mulighederne for filtrering spænder bredt, og du kan for eksempel filtrere efter, hvorvidt værelset i Køge skal have et bestemt antal kvadratmeter eller om du kun ønsker at se værelser til leje i Køge inden for et bestemt huslejebudget.

Aktivér BoligAgent og læn dig tilbage under din søgning

Efter at du har filtreret i din søgning i overensstemmelse med dine krav til dit kommende værelse i Køge, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent fra BoligPortal fortsætter din søgning nemlig i baggrunden, så du ikke længere aktivt behøver at holde øje med siden: I stedet vil du automatisk modtage besked over mail, hver gang nye værelser til leje i Køge matcher dine kriterier.

Du aktiverer din personlige BoligAgent i den orange boks øverst. Sørg dog inden da for at være skarp på dine udfyldte kriterier i filtreringsmulighederne, så du modtager besked om præcis de værelser i Køge, som du kunne være interesseret i.

Føl dig tryg, når du søger værelse til leje i Køge hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det er en vigtig prioritet for os, og derfor sørger vi for at varetage dine interesser og sikkerhed på følgende punkter:

  • Vi validerer løbende alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at alting er, som det skal være, og at du kan stole på ægtheden af det enkelte værelse i Køge.

  • Vi sørger også for at passe godt på dine data i forbindelse med din færden på siden. Det gør vi naturligvis i overensstemmelse med gældende GDPR.

Du kan også vælge at leje en bolig og selv blive udlejer af værelser i Køge

Hvis du ikke umiddelbart finder, hvad du er på udkig efter af værelser til leje i Køge, kan du med fordel overveje at vende din søgning på hovedet. Du kan nemlig leje en større delevenlig bolig for derefter at udleje et eller flere værelser og selv beholde det ene. På den måde kan du stable dit eget lille bofællesskab på benene.

Når du vælger at udleje via BoligPortal, er du godt stillet. Det er nemlig gratis at udleje via vores portal, og derudover stiller vi en række digitale services til rådighed, som gør det nemt for dig at få styr på de praktiske detaljer.

Vi tilbyder både en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør det enkelt og ligetil at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde værelse til leje i Køge hos BoligPortal

Fra os hos BoligPortal skal du have mange gange held og lykke i din jagt efter det rette værelse til leje i Køge. Husk, at vi brænder for, at du kommer godt i mål, og at vi derfor hver dag året rundt står klar til at hjælpe dig i vores kundeservice: Kontakt os over mail, chat eller telefon og kom godt videre i din jagt efter det rette værelse.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play