Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse
  3. Køge

Rækkehuse i Køge

9 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses4 værelses5 værelses
9 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
Fri kontakt
4 vær. rækkehus på 124 m²
Køge, Tangmosevej
16.900 DKK3. juli

Lignende annoncer i Køge

Populære søgninger
  • Alle i Rækkehuse

Find rækkehus til leje i Køge hos BoligPortal

Vil du gerne finde et rækkehus til leje i Køge? Så er du landet det helt rigtige sted, for her hos Danmarks største BoligPortal finder du et fint udvalg af ledige rækkehuse til leje i netop Køge. Her kan du trygt, hurtigt og nemt finde dit kommende rækkehus til leje i Køge blandt boligannoncerne.

Start trygt din søgning hos BoligPortal, for vi sikkerhedsgodkender alle nye udlejere, så du kan færdes sikkert på vores boligsider.

Benyt BoligAgenten og find hurtigt et rækkehus i Køge

Hvis du gerne vil finde dit nye rækkehus til leje i Køge hurtigst muligt, så kan du med fordel oprette en BoligAgent her på siden. Alt du skal gøre er at vinge dine krav af i venstre side, og derefter kan du aktivere BoligAgenten. Hver gang der bliver et nyt rækkehus ledigt, som matcher dine krav, vil du modtage besked på mail, så du hurtigt og nemt kan kontakte udlejeren. På den måde kommer du forrest i køen til nyopslåede rækkehuse i Køge, uden at skulle bruge al din tid på aktiv boligsøgning.

Find nemt det rigtige rækkehus til leje i Køge

Hos os kan du også anvende filtreringsmuligheder til at optimere din søgning, så du kun får vist relevante lejemål. Du kan frit filtrere mellem følgende krav til dit kommende rækkehus i Køge: pris, størrelse, lejeperiode, elevator, husdyr tilladt og meget mere. Slå et filter til og få hurtigt overblik over de rækkehuse, der matcher dine behov.

3 fordele ved at leje et rækkehus i Køge

Det er den seneste tid blevet mere og mere populært at bo til leje i et rækkehus. Af samme grund opføres der disse år mange nye rækkehuse rundt omkring i Danmark. Årsagen til, at rækkehusene er blevet et populært valg kan muligvis skylde, at boligformen giver mere plads end eksempelvis lejligheden i København . Rækkehusene i Køge egner sig særligt godt til dig, som har en familie, der er begyndt at vokse og som har et ønske om at komme tættere på naturen og måske endda få en hyggelig, lille have.

1. Lej dig ind i et rækkehus og bevar muligheden for at rykke videre hurtigt

Hvis du kun har været på arbejdsmarkedet i kort tid, så kan det være, at du og din familie gerne vil prøve at bo i Køge for at fornemme om byen er stedet for jer? Her kan det være en rigtig god løsning at vælge et rækkehus i Køge frem for at købe, så du blot kan opsige lejemålet, inden for den varslede periode i lejekontrakten , hvis du får job på Fyn eller i Jylland senere hen. På denne måde kan du hurtigt rive pløkkerne op og rykke videre, hvis du eksempelvis har fået en projektansættelse for en kortere periode.

2. Det sociale fællesskab omkring rækkehusene i Køge

I Køge vil du også opleve et socialt fællesskab og sammenhold med dine søde naboer, da der ofte er et stærkt naboskab mellem beboerne i rækkehusene. Her får du altså det bedste fra begge verdener, både privatliv og et stærkt fællesskab. Når du og din familie trænger til det, kan I gå ind i jeres private have, og når I gerne vil nyde fællesskabet, kan I mødes i de tætte forhaver.

3. Få en lille, overskuelig have, når du vælger et rækkehus

Sidst men ikke mindst får man også følelsen af at bo i hus , når man flytter ind i et rækkehus. Til rækkehusene i Køge følger der nemlig næsten altid en dejlig lille have med, hvorfra du kan sidde og nyde din morgenkaffe i de lune sommermorgener. Samtidig er haven dog også typisk så lille, at du ikke er nødsaget til at bruge alle dine weekender på havearbejde.

Gode transportforbindelser til og fra byen

Når du vælger at finde et rækkehus til leje i Køge, så kommer du til at bo praktisk i forhold til transportmuligheder. Køge ligger nemlig blot 40 minutter fra København , så får du lyst til en dag med storbyliv og masser af spænding, kan du hurtigt komme ind til hovedstaden. Fra Køge kan du også hurtigt komme til både Ringsted , Roskilde , Næstved og Taastrup .

Kontakt kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller tvivl vedrørende, hvordan du finder det perfekte rækkehus til leje i Køge eller andet, så er du velkommen til at ringe eller skrive til vores kundeserviceteam. Vores telefonlinje holder åbent fra kl. 10-12 og igen fra 13-16 på alle hverdage, og på mail eller messenger kan du kontakte os alle dage mellem 9-21.

Vi hos BoligPortal ønsker dig al held og lykke med jagten på dit kommende rækkehus til leje i Køge.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play