Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Horsens

Lejligheder i Horsens

540 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
540 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 92 m²
Horsens, Hospitalsgade
Skøn stor 2 værelses på 92 kvm med stor ugeneret terrasse på 28 kvm. Beliggende i absolut centrum af
14 timer siden
6.800 kr.
...
Side1af 30

Populære søgninger

Find lejlighed i Horsens på BoligPortal

Søger du en ledig lejlighed i Horsens? Så har Danmarks største BoligPortal helt sikkert den rette for dig. Herunder kan du læse lidt om byen og dens mange muligheder, som du kan nyde godt af, hvis du finder en lejlighed til leje i Horsens.

Hvis du søger en lejlighed i eller tæt på Horsens i forbindelse med, at du har fået nyt job, så husk at du også kan sprede din søgning og lede efter både værelser i Horsens , rækkehuse og huse til leje i Horsens på vores portal.

Find lejlighed i naturskønne omgivelser

Finder du en lejlighed i Horsens, vil du blive omgivet af skøn natur. Byen ligger nemlig ud til den smukke Horsens Fjord, der i øvrigt er udpeget til at være verdensnaturarv. I Horsens kan du også gå en tur langs Bygholm Sø eller slå et smut forbi Jættestuen Grønhøjen. Du kan også tage på en dagstur til Den Genfundne Bro og meget mere. Hvis du bosætter dig i en lejlighed i Horsens er det ikke dejlige naturoplevelser, som du kommer til at mangle.

3 gode grunde til at finde en lejlighed i Horsens

Hvis du sidder og overvejer Horsens som din næste hjemby, men gerne vil være lidt klogere på, hvilken hverdag du kan forvente at få, hvis du vælger netop denne midtjyske by, så læs med herunder. Vi har nemlig gjort det nemmere for dig ved at opliste 3 fede ting, som er en del af hverdagslivet i Horsens by.

1. Uddannelse i Horsens

Der er gode uddannelsesmuligheder, hvis du vælger at flytte i lejlighed i Horsens. Horsens tilbyder et væld af forskellige folkeskoler og ungdomsuddannelser såsom Horsens Statsskole, Horsens Amtsgymnasium eller Horsens Handelsskole. Der er selvfølgelig også mulighed for at tage en videregående uddannelse i byen. Blandt andet på VIA Campus Horsens, hvor der er mulighed for eksempelvis at uddanne sig som pædagog, markedsføringsøkonom eller sygeplejerske.

Find din studiebolig i Horsens i dag, hvis du netop er kommet ind på drømmestudiet og skal til at flytte til byen.

2. Koncerter i Horsens

Hvis du vælger at flytte i en af de mange lejligheder i Horsens, er der rig mulighed for at opleve en masse musik. Fængslet i Horsens byder på musik fra både populære danske kunstnere til helt store internationale navne. Det tidligere statsfængsel er faktisk en oplevelse i sig selv, og huser også selveste Fængselsmuseet, som er et familievenligt museum med en udstilling, der henvender sig til flere forskellige sanser.

3. Kunstmuseum i Horsens

I Horsens kan du også opleve kendt dansk kunst i nogle af landets smukkeste udstillingslokaler. Horsens Kunstmuseum lægger stor vægt på dansk billedkunst, og du kan bl.a. opleve store kendte kunstnere så som Michael Kvium, Erik A. Frandsen og Nina Sten-Knudsen. Efter du har oplevet de mange kunstnere og smukke lokaler, er der mulighed for at besøge den hyggelige café, som er tilknyttet museet. Vælger du at finde en lejlighed i Horsens er det ikke kunst, du kommer til at savne i hverdagen.

Mangler du mere information om at finde lejlighed i Horsens?

Hvis du stadig sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål vedrørende din søgning efter lejlighed i Horsens eller andre af Danmarks skønne byer, så er du velkommen til at ringe ind til vores kundeservice. Vi holder åbent alle ugens dage fra 9-21, så grib telefonen og bliv afklaret, så du kan komme hurtigt og trygt i mål med at finde dit næste hjem.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP