Udlej bolig
Lejekontrakt
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Horsens

Lejligheder i Horsens

420 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
420 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 70 m²
Horsens, Sønderbrogade
3-værelses lejlighed beliggende på Sønderbrogade/absalonsgade. Lejligheden er beliggende på 3.sal og
6 timer siden
4.525 kr.
...
Side1af 24

Populære søgninger

Find lejlighed i Horsens på BoligPortal

Søger du en ledig lejlighed i Horsens? Så har BoligPortal helt sikkert den rette for dig. Herunder kan du læse lidt om byen og dens mange muligheder, som du kan nyde godt af, hvis du finder en lejlighed i Horsens.

Uddannelse i Horsens

Der er gode uddannelsesmuligheder, hvis du vælger at flytte i lejlighed i Horsens. Horsens tilbyder et væld af forskellige folkeskoler, ungdomsuddannelser såsom Horsens Statsskole, Horsens Amtsgymnasium eller Horsens Handelsskole. Hos VIA Campus Horsens er der også mulighed for at tage en videregående uddannelse som f.eks. pædagog, markedsføringsøkonom eller sygeplejerske.

Koncerter i Horsens

Hvis du vælger at flytte i en af de mange lejligheder i Horsens, er der rig mulighed for at opleve en masse musik. Fængslet i Horsens byder på musik fra både populære danske kunstnere til helt store internationale navne. Det tidligere statsfængsel er faktisk en oplevelse i sig selv.

En lejlighed i naturskønne omgivelser

Finder du en lejlighed i Horsens, vil du blive omgivet af skøn natur. Byen ligger nemlig ud til den smukke Horsens Fjord, der i øvrigt er udpeget til at være verdensnaturarv. Du kan også tage på en dagstur til Den Genfundne Bro og meget mere.

Kunstmuseum i Horsens

I Horsens kan du også opleve kendt dansk kunst i nogle af landets smukkeste udstillingslokaler. Horsens Kunstmuseum ligger stor vægt på dansk billedkunst, og du kan bl.a. opleve Michael Kvium, Erik A. Frandsen og Nina Sten-Knudsen. Efter du har oplevet de mange kunstnere og smukke lokaler, er der mulighed for at besøge den hyggelige café, som er tilknyttet museet.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP