Udlej bolig
Lejekontrakt
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Aarhus

Lejligheder i Aarhus

1170 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
1170 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 69 m²
Aarhus, Kværnloftet
Attraktive lejeboliger fra 2019 med perfekt placering i Risskov – tæt på både skov, strand, indkøb,
28 min. siden
8.620 kr.
...
Side1af 65

Populære søgninger

Find lejlighed til leje i Aarhus på BoligPortal

Leder du efter en lejlighed i Aarhus , så er du kommet til det rette sted. Mange tusinde studerende, fordelt på omkring 150 uddannelser, er med til at gøre byen til Danmarks yngste, og det betyder, at der ofte kan være rift om lejlighederne i Århus. Men uanset om du er studerende, forælder eller pensionist, så har Århus masser at byde på, og byens forskellige kvarterer har hver deres særpræg og helt specielle stemning.

Midtbyen / Aarhus C

Findes det, findes det her. Shopping, barer, restauranter, caféer, museer, gallerier, natklubber - you name it. Er du til masser af mennesker og højt humør på en sommeraften, så sæt dig til rette ved åen og nyd stemningen. Trænger du til et skud kultur, så tag en tur på kunstmuseet Aros, der stort set altid har en interessant udstilling i gang. Vil du drikke god kaffe, spille spil eller nyde en øl, så er Vestergade stedet for dig, og ganske tæt herpå ligger Botanisk Have, hvor du kan få en lille pause fra byens tempo og nyde naturen, græsset, træerne eller gå en tur i væksthusene. En lejlighed i midtbyen er for dig, der ikke vil gå glip af noget.

Latinerkvarteret

Egentlig er Latinerkvarteret en del af midtbyen, men området fortjener særskilt omtale. Det skyldes både de brostensbelagte gader, de små specialbutikker, high-end shopping, god kaffe, lækre restauranter og take away mad, der slår din lokale grillbars pølsemix med mange længder. Hvis du finder en lejlighed i Latinerkvarteret , er du altid tæt på unikke modebutikker og smagfulde caféer og -restauranter.

Øgadekvarteret

Øgaderne er et beboelseskvarter, hvor du finder mange lejlighedsbyggerier. Her bor både studerende, par, unge familier, ældre og alt derimellem. Øgadekvarteret udmærker sig ved at ligge meget centralt, men dog på behørig afstand af den værste støj fra byen og nattelivet. Selv om der sagtens kan være fest og glade dage rundt omkring i de små hjem, er der alligevel en rolig atmosfære lige så snart du krydser Nørre Allé og når op til de små gader opkaldt efter danske øer. En lejlighed i Øgaderne er måske ikke det nemmeste at få fat i, men skulle du være så heldig at finde én, så har du det bedste fra to verdener: Et hjem i rolige omgivelser, og blot 5-10 minutters gang fra alle midtbyens tilbud.

Ceresbyen

Lejlighederne i Ceresbyen ligger, hvor det gamle Ceres Bryggeri lå, og er en del af Aarhus området Aarhus K. Ceresbyen er fyldt med smukke arkitektdesignede bygninger, grønne områder og det Aarhus kulturelle centrum ved Godsbanen. Får du fat i en lejlighed i Ceresbyen, kan du desuden nemt nyde en hyggelig cykeltur ud i den uspolerede natur langs Aarhus Å og Brabrandsøen.

Frederiksbjerg

Ved Frederiksbjerg finder du blandt meget andet Jægergårdsgade. Her kappes gourmetrestauranter, lækre caféer og hyggelige barer om din opmærksomhed, og uanset hvad du har lyst til, kan du helt sikkert finde det her. På Frederiksbjerg ligger også Århus Svømmestadion, der med både inden- og udendørs bassin giver rig mulighed for at boltre sig i vandet. Med en lejlighed på Frederiksbjerg kan du også nemt motionere på landjorden ved at tage en løbetur i Skanseparken eller i Marselisborg Slotspark. Begge steder er i øvrigt oplagte, når du skal gå en tur, holde picnic eller banke vennerne i Kongespil. Lidt syd for Frederiksbjerg, på vej mod Marselisborg, ligger desuden Tivoli Friheden, som godt nok er lidt mindre end sin københavnske storebror, men som kan stille de flestes behov for kilden i maven og softice med tivolidrys.

Aarhus Ø

Aarhus Ø er Aarhus nyeste bydel. De arkitektdesignede lejligheder har en fantastisk udsigt over Aarhus bugten, alt imens man stadig bor tæt på alle mulighederne i Aarhus C. Derudover er man heller ikke langt fra hyggelige Riis Skov og den smukke strand langs Aarhus nordlige kyst. Selve lejlighederne på Aarhus Ø findes i mange forskellige størrelser og former, men ens for alle er, at de er nybyggede, moderne og lækre; placeret i knudepunktet mellem studie, midtby og natur.

Trøjborg

Trøjborg er næsten en by i sig selv. Denne bydel lidt nord for Aarhus har det hele: Restauranter, butikker, supermarked, biograf, caféer, blomsterhandler og selvfølgelig en masse lejligheder. Trøjborg ligger i øvrigt genialt placeret lige ved Riis Skov og Den Permanente - mange aarhusianeres foretrukne badestrand - så der er rig mulighed for et afbræk fra hverdagen i grønne omgivelser med en lejlighed på Trøjborg.

Aarhus og lejligheder

Der er mange fordele forbundet med at bo til leje i Smilets by. Det skyldes blandt andet, at Aarhus er i rivende udvikling. Både Aarhus kultur- og madscene har gjort nogle store landvindinger, og det trækker folk til fra hele verden. Bor du i lejlighed i Aarhus, kan du også få del i det. Det gode ved Aarhus er også, at byen ikke er større, end at du altid bare er en kort cykeltur væk fra alt det sjove.

Få en succesfuld boligsøgning

Hvis du er på udkig efter noget nyt at bo i, er du garanteret interesseret i, at du hurtigst muligt finder dit nye hjem. Det kommer nok ikke som nogen hemmelighed, men du er ikke den eneste, der leder efter lejelejlighed i Aarhus. Derfor kan det være en god idé at gøre noget ud af de ansøgninger, du sender til udlejerne. Skriv noget om dig selv, hvorfor du er interesseret i netop dette lejemål og overvej også at tilføje et billede af dig selv. Det giver point at skille sig ud.

Spar penge – del lejlighed med andre

Jo flere I er til at dele huslejen, des billiger bliver huslejen selvfølgelig også. Er du på SU eller måske bare interesseret i at spare nogle penge, så kan det betale sig at se efter en delevenlig lejlighed . På den måde bliver der også råd til meget mere af alt det sjove. Som roomies behøves man ikke at sidde på lårene af hinanden. Men mange nyder en sludder og en kop kaffe i køkkenet, og at man har en at sige hej til, når man kommer hjem fra en lang dag, og en at dele de sure pligter som rengøring med.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP