Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Aarhus

Lejligheder i Aarhus

1.036 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
1.036 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
Fri kontakt
4 vær. lejlighed på 106 m²
Aarhus N, Jørgen Clevins Gade
10.900 DKK44 min. siden
...
Side1af 58

Lignende annoncer i Aarhus

Populære søgninger
  • Delevenlige lejligheder i Aarhus
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed til leje i Aarhus hos BoligPortal

Omend du leder efter en studiebolig i Aarhus , en delevenlig lejlighed i Aarhus eller en seniorbolig i Aarhus , finder du et stort udvalg af ledige lejligheder i Aarhus hos BoligPortal. Hvis du endnu ikke har lagt dig fast på, at dit næste hjem skal være en lejlighed, så se også vores udvalg af værelser i Aarhus , huse i Aarhus eller rækkehuse i Aarhus .

Leder du mere specifikt efter en ledig lejlighed i den charmerende storby Aarhus, så er du kommet til det helt rigtige sted. Mange tusinde studerende, fordelt på omkring 150 uddannelser, er med til at gøre byen til Danmarks yngste, og det betyder, at der ofte kan være rift om lejlighederne i Aarhus. Men uanset om du er studerende, forælder eller pensionist, så har Aarhus masser at byde på, og byens forskellige kvarterer og områder har hver deres særpræg og helt specielle stemning.

Nedenfor på siden kan du blive klogere på, hvad hver af disse områder har at byde på.

Største udvalg af ledige lejligheder i Aarhus

Hos BoligPortal finder du det absolut største udvalg af ledige lejligheder i Aarhus, hvorfor vi også er det foretrukne valg for mange boligsøgende. Byens popularitet sætter i den grad sit præg på efterspørgslen efter ledige lejligheder i Aarhus, hvilket giver et dynamisk marked, hvor udbuddet af lejligheder konstant er skiftende. Den løbende udskiftning giver dig en unik mulighed for at finde en ledig lejlighed, der matcher dine ønsker og drømme.

Fordele ved at leje en en lejlighed i Aarhus

Aarhus er en spændende og mangfoldig by, der har meget at byde på, og præcis derfor kan vi godt forstå, at du gerne vil være en del af Smilets By! Hvis du vælger at leje en lejlighed i Aarhus, kan du nyde godt af de utallige fordele, der følger med:

  • Oplev Aarhus’ kulturelle hjerte - Aarhus er en spændende og dynamisk by, som tilbyder mange forskellige muligheder og oplevelser. I Aarhus får du adgang til et bredt udvalg af kulturelle arrangementer, museer, teatre og koncertsteder.

  • Nem og bekvem transport rundt i Aarhus - Aarhus har et godt offentligt transportnetværk, hvilket gør det nemt at komme rundt. Der er både busser og letbaner, som kører til alle dele af byen, og der er også gode cykelstier, hvis du foretrækker at cykle. Det gør det nemt og bekvemt at komme til og fra arbejde, skole eller andre aktiviteter.

  • Tag en pause fra byens puls og nyd naturen i Aarhus -  Aarhus er en grøn by med mange parker, skove og grønne områder, hvor du kan slappe af og nyde naturen. Der er også flere gode badestrande i nærheden af byen, hvis du gerne vil nyde sommeren på stranden.

Gå aldrig glip af noget med en lejlighed i Aarhus C

Findes det, findes det her. Shopping, barer, restauranter, caféer, museer, gallerier, natklubber - you name it. Er du til masser af mennesker og højt humør på en sommeraften, så sæt dig til rette ved åen og nyd stemningen. Trænger du til et skud kultur, så tag eksempelvis en tur på kunstmuseet Aros, Kunsthal Aarhus, Godsbanen eller gå en tur i Den Gamle By. Alle stederne har en helt unik atmosfære, så forlad din lejlighed og tag ud og oplev de aarhusianske kulturinstitutioner. Vil du drikke god kaffe, spille spil eller nyde en øl, så er Vestergade stedet for dig, og ganske tæt herpå ligger Botanisk Have, hvor du kan få en lille pause fra byens tempo og nyde naturen, græsset, træerne eller gå en tur i væksthusene. En lejlighed i Aarhus C er for dig, der ikke vil gå glip af noget.

Vær med på moden med en lejlighed i Latinerkvarteret

Egentlig er Latinerkvarteret en del af midtbyen, men området fortjener særskilt omtale. Det skyldes både de brostensbelagte gader, de små specialbutikker, high-end shopping, god kaffe, lækre restauranter og take away-mad, der slår din lokale grillbars pølsemix med mange længder. Hvis du finder en lejlighed i Latinerkvarteret , er du altid tæt på unikke modebutikker og smagfulde caféer og restauranter.

Bo centralt i rolige omgivelser med en lejlighed i Øgadekvarteret

Øgaderne er et beboelseskvarter, hvor du finder mange lejlighedsbyggerier. Her bor både studerende, par, unge familier, ældre og alt derimellem. Øgadekvarteret udmærker sig ved at ligge meget centralt, men dog på behørig afstand af den værste støj fra byen og nattelivet. Selv om der sagtens kan være fest og glade dage rundt omkring i de små hjem, er der alligevel en rolig atmosfære lige så snart du krydser Nørre Allé og når op til de små gader opkaldt efter danske øer. En lejlighed i Øgaderne i Aarhus er måske ikke det nemmeste at få fat i, men skulle du være så heldig at finde én, så har du det bedste fra to verdener: et hjem i rolige omgivelser, og blot 5-10 minutters gang fra alle midtbyens tilbud.

Bo tæt på andre studerende med en lejlighed i Ceresbyen

Lejlighederne i Ceresbyen ligger hvor det gamle Ceres Bryggeri lå, og er en del af Aarhusområdet Aarhus K. Ceresbyen er fyldt med smukke arkitekttegnede bygninger, grønne områder og ligger i nærområdet omkring Aarhus’ kulturelle centrum ved Godsbanen. Får du fat i en lejlighed i Ceres Byen, kan du desuden nemt nyde en hyggelig cykeltur ud i den idylliske natur langs Aarhus Å og Brabrandsøen. Find også et stort udvalg af lejligheder i Aarhus V , hvis du ønsker at komme helt tæt på den skønne natur.

Hold fast i en aktiv livsstil med en lejlighed på Frederiksbjerg

Ved Frederiksbjerg finder du blandt meget andet Jægergårdsgade. Her kappes gourmetrestauranter, lækre caféer og hyggelige barer om din opmærksomhed, og uanset hvad du har lyst til, kan du med sikkerhed finde det her. På Frederiksbjerg ligger også Århus Svømmestadion, der med både inden- og udendørsbassin giver rig mulighed for at boltre sig i vandet. Med en lejlighed på Frederiksbjerg kan du også nemt motionere på landjorden ved at tage en løbetur i Skanseparken eller i Marselisborg Slotspark. Begge steder er i øvrigt oplagte, når du skal gå en tur, holde picnic eller banke vennerne i Kongespil. Lidt syd for Frederiksbjerg, på vej mod Marselisborg, ligger desuden Tivoli Friheden, som godt nok er lidt mindre end sin københavnske storebror, men som kan stille de flestes behov for kilden i maven og softice med tivolidrys.

Kom tæt på vandet med en lejlighed på Aarhus Ø

Aarhus Ø er Aarhus’ nyeste bydel. De arkitekttegnede lejligheder har en fantastisk udsigt over Aarhusbugten, alt imens du stadig bor tæt på alle mulighederne i Aarhus C. Derudover er du heller ikke langt fra hyggelige Riis Skov og den smukke strand langs Aarhus’ nordlige kyst. Selve lejlighederne på Aarhus Ø findes i mange forskellige størrelser og former, men ens for alle, er, at de er nybyggede, moderne og lækre; placeret i knudepunktet mellem studie, midtby og natur.

Kom væk fra midtbyen med en lejlighed på Trøjborg

Trøjborg er næsten en by i sig selv. Denne bydel lidt nord for Aarhus har det hele: restauranter, butikker, supermarkeder, biograf, caféer, blomsterhandlere og selvfølgelig en masse dejlige lejligheder. Trøjborg ligger i øvrigt genialt placeret lige ved Riis Skov og Den Permanente - mange aarhusianeres foretrukne badestrand - så der er rig mulighed for et afbræk fra hverdagen i grønne omgivelser med en lejlighed på Trøjborg .

Vær tæt på studiet med en lejlighed i Risskov

Ønsker du at finde en lejlighed i Aarhus N tæt på både midtbyen og skønne naturområder, så søg ud på den anden side af ringgaden og opdag det nordlige Aarhus og forstæderne. Nær denne del af byen ligger mange af universitets afdelinger, så er du kommende studerende, vil du få kort til studiet fra din lejlighed i Aarhus N. Desuden finder du et stort udbud af nybyggede lejligheder i dette område. Find for eksempel et stort og lækkert udbud af nyopførte lejligheder i Risskov . Her får du kun 5-10 minutter på cykel fra din lejlighed til AU Campus Katrinebjerg eller de mange fakulteter hos Aarhus Universitet ved Universitetsparken.

Oplev alle fordelene med en lejlighed i Aarhus

Der er mange fordele forbundet med at bo til leje i Smilets by. Det skyldes blandt andet, at Aarhus er en af Danmarks allerstørste studiebyer, har et fantastisk charmerende byliv og er i rivende udvikling. Både Aarhus’ kultur- og madscene har gjort nogle store landvindinger, og det trækker folk til fra hele verden. Bor du i lejlighed i Aarhus, kan du også få del i det. Det gode ved Aarhus er også, at byen ikke er større, end at du altid bare er en kort cykeltur væk fra alt det sjove.

Få en succesfuld boligsøgning, når du søger lejlighed i Aarhus

Hvis du er på udkig efter noget nyt at bo i, er du garanteret interesseret i, at du hurtigst muligt finder dit nye hjem. Det kommer nok ikke som nogen hemmelighed, men du er ikke den eneste, der leder efter lejelejlighed i Aarhus. Derfor kan det være en god idé at gøre noget ud af de ansøgninger, du sender til udlejerne. Skriv noget om dig selv, hvorfor du er interesseret i netop det specifikke lejemål og overvej også at tilføje et billede af dig selv. Det giver point at skille sig ud.

Med det store udbud kan det godt være lidt svært at holde øje med, hvad der dukker op af relevante lejlighed i Aarhus. Derfor kan du med fordel oprette en BoligAgent . Den hjælper dig med at holde øje med nye lejligheder, der matcher det, du søger. Og så gør den det endda helt gratis.

Spar penge – del din Aarhusianske lejlighed med andre

Jo flere I er til at dele huslejen, des billigere bliver den månedlige leje selvfølgelig for jer. Er du på SU eller måske bare interesseret i at spare nogle penge, så kan det betale sig at lede efter en delevenlig lejlighed i Aarhus . På den måde bliver der også råd til meget mere af alt det sjove. Som roomies behøver man ikke at sidde på lårene af hinanden, men mange nyder en sludder og en kop kaffe i køkkenet, at man har en at sige hej til, når man kommer hjem fra en lang dag på job eller studie og at have en at dele de sure pligter med.

Har du allerede fundet en lejlighed, der er oplagt at dele med andre? Så husk, at det er gratis at udleje værelse på BoligPortal. Uanset om du selv udlejer en del af en lejlighed eller lejer dig ind på et værelse hos nogen andre, så sørg altid for at have styr på lejekontrakten . Den kan du oprette digitalt - og helt gratis - hos os.

Held og lykke med din kommende lejlighed i Aarhus.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play