Udlej bolig
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Aarhus

Lejligheder i Aarhus

1180 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses7 værelses
1180 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. · Lejlighed · 107 m²
Aarhus, Kriegersvej
Perfekt til et par, par + 1. barn, eller to veninder / venner (Billeder fra nuværende og tidligere l
2 timer siden
9.900 kr.
...
Side1af 66

Populære søgninger

Find lejlighed til leje i Aarhus på BoligPortal

Omend du leder efter en studiebolig i Aarhus , en delevenlig lejlighed i Aarhus , eller en seniorbolig i Aarhus , så finder du et stort udvalg af lejligheder i Aarhus hos BoligPortal.

Leder du mere specifikt efter en lejlighed i den charmerende storby Aarhus, så er du kommet til det helt rigtige sted. Mange tusinde studerende, fordelt på omkring 150 uddannelser, er med til at gøre byen til Danmarks yngste, og det betyder, at der ofte kan være rift om lejlighederne i Aarhus. Men uanset om du er studerende, forælder eller pensionist, så har Aarhus masser at byde på, og byens forskellige kvarterer har hver deres særpræg og helt specielle stemning.

Midtbyen / Aarhus C

Findes det, findes det her. Shopping, barer, restauranter, caféer, museer, gallerier, natklubber - you name it. Er du til masser af mennesker og højt humør på en sommeraften, så sæt dig til rette ved åen og nyd stemningen. Trænger du til et skud kultur, så tag eksempelvis en tur på kunstmuseet Aros, Kunsthal Aarhus, Godsbanen eller gå en tur i Den Gamle by. Alle stederne har en helt unik atmosfære, så forlad din lejlighed og tag ud og oplev de aarhusianske kulturinstitutioner. Vil du drikke god kaffe, spille spil eller nyde en øl, så er Vestergade stedet for dig, og ganske tæt herpå ligger Botanisk Have, hvor du kan få en lille pause fra byens tempo og nyde naturen, græsset, træerne eller gå en tur i væksthusene. En lejlighed i Aarhus C er for dig, der ikke vil gå glip af noget.

Latinerkvarteret

Egentlig er Latinerkvarteret en del af midtbyen, men området fortjener særskilt omtale. Det skyldes både de brostensbelagte gader, de små specialbutikker, high-end shopping, god kaffe, lækre restauranter og take away mad, der slår din lokale grillbars pølsemix med mange længder. Hvis du finder en lejlighed i Latinerkvarteret , er du altid tæt på unikke modebutikker og smagfulde caféer og -restauranter.

Øgadekvarteret

Øgaderne er et beboelseskvarter, hvor du finder mange lejlighedsbyggerier. Her bor både studerende, par, unge familier, ældre og alt derimellem. Øgadekvarteret udmærker sig ved at ligge meget centralt, men dog på behørig afstand af den værste støj fra byen og nattelivet. Selv om der sagtens kan være fest og glade dage rundt omkring i de små hjem, er der alligevel en rolig atmosfære lige så snart du krydser Nørre Allé og når op til de små gader opkaldt efter danske øer. En lejlighed i Aarhus C / Øgaderne er måske ikke det nemmeste at få fat i, men skulle du være så heldig at finde én, så har du det bedste fra to verdener: Et hjem i rolige omgivelser, og blot 5-10 minutters gang fra alle midtbyens tilbud.

Ceres Byen

Lejlighederne i Ceresbyen ligger, hvor det gamle Ceres Bryggeri lå, og er en del af Aarhus området Aarhus K. Ceresbyen er fyldt med smukke arkitekttegnede bygninger, grønne områder og ligger i nærområdet omkring Aarhus’ kulturelle centrum ved Godsbanen. Får du fat i en lejlighed i Ceres Byen , kan du desuden nemt nyde en hyggelig cykeltur ud i den idylliske natur langs Aarhus Å og Brabrandsøen. Find også et stort udvalg af lejeboliger i Aarhus V / Brabrand , hvis du ønsker at komme helt tæt på den skønne natur.

Frederiksbjerg

Ved Frederiksbjerg finder du blandt meget andet Jægergårdsgade. Her kappes gourmetrestauranter, lækre caféer og hyggelige barer om din opmærksomhed, og uanset hvad du har lyst til, kan du helt sikkert finde det her. På Frederiksbjerg ligger også Århus Svømmestadion, der med både inden- og udendørs bassin giver rig mulighed for at boltre sig i vandet. Med en lejlighed i Aarhus C / Frederiksbjerg kan du også nemt motionere på landjorden ved at tage en løbetur i Skanseparken eller i Marselisborg Slotspark. Begge steder er i øvrigt oplagte, når du skal gå en tur, holde picnic eller banke vennerne i Kongespil. Lidt syd for Frederiksbjerg, på vej mod Marselisborg, ligger desuden Tivoli Friheden, som godt nok er lidt mindre end sin københavnske storebror, men som kan stille de flestes behov for kilden i maven og softice med tivolidrys.

Aarhus Ø

Aarhus Ø er Aarhus nyeste bydel. De arkitektdesignede lejligheder har en fantastisk udsigt over Aarhus bugten, alt imens man stadig bor tæt på alle mulighederne i Aarhus C. Derudover er man heller ikke langt fra hyggelige Riis Skov og den smukke strand langs Aarhus nordlige kyst. Selve lejlighederne på Aarhus Ø findes i mange forskellige størrelser og former, men ens for alle er, at de er nybyggede, moderne og lækre; placeret i knudepunktet mellem studie, midtby og natur.

Trøjborg

Trøjborg er næsten en by i sig selv. Denne bydel lidt nord for Aarhus har det hele: Restauranter, butikker, supermarked, biograf, caféer, blomsterhandler og selvfølgelig en masse lejligheder. Trøjborg ligger i øvrigt genialt placeret lige ved Riis Skov og Den Permanente - mange aarhusianeres foretrukne badestrand - så der er rig mulighed for et afbræk fra hverdagen i grønne omgivelser med en lejlighed på Trøjborg.

Risskov

Ønsker du at finde en lejlighed i Aarhus N tæt på både midtbyen og skønne naturområder, så søg ud på den anden side af ringgaden og opdag det nordlige Aarhus og forstæderne. Nær denne del af byen ligger mange af Universitets afdelinger, så er du kommende studerende, vil du få kort til studiet fra din lejlighed i Aarhus N. Desuden finder du et stort udbud af nybyggede lejligheder i dette område. Find for eksempel et stort og lækkert udbud af nyopførte lejligheder i Risskov . Her får du kun 5-10 minutter på cykel fra din lejlighed til AU Campus Katrinebjerg eller de mange fakulteter af Aarhus Universitet ved Universitetsparken.

Aarhus og lejligheder

Der er mange fordele forbundet med at bo til leje i Smilets by. Det skyldes blandt andet, at Aarhus er en af Danmarks allerstørste studiebyer, har et fantastisk charmerende byliv og er i rivende udvikling. Både Aarhus kultur- og madscene har gjort nogle store landvindinger, og det trækker folk til fra hele verden. Bor du i lejlighed i Aarhus, kan du også få del i det. Det gode ved Aarhus er også, at byen ikke er større, end at du altid bare er en kort cykeltur væk fra alt det sjove.

Få en succesfuld boligsøgning

Hvis du er på udkig efter noget nyt at bo i, er du garanteret interesseret i, at du hurtigst muligt finder dit nye hjem. Det kommer nok ikke som nogen hemmelighed, men du er ikke den eneste, der leder efter lejelejlighed i Aarhus. Derfor kan det være en god idé at gøre noget ud af de ansøgninger, du sender til udlejerne. Skriv noget om dig selv, hvorfor du er interesseret i netop dette lejemål og overvej også at tilføje et billede af dig selv. Det giver point at skille sig ud.

Spar penge – del din Aarhusianske lejlighed med andre

Jo flere I er til at dele huslejen, des billigere bliver huslejen selvfølgelig for jer. Er du på SU eller måske bare interesseret i at spare nogle penge, så kan det betale sig at lede efter en delevenlig lejlighed i Aarhus . På den måde bliver der også råd til meget mere af alt det sjove. Som roomies behøver man ikke at sidde på lårene af hinanden. Men mange nyder en sludder og en kop kaffe i køkkenet, at man har en at sige hej til, når man kommer hjem fra en lang dag på job eller studie og at have en at dele de sure pligter med, eksempelvis rengøring.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP