Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Alle lejeboliger
 3. København
 4. Alle værelser
 5. Søborg

Lejeboliger i Søborg

51 boliger fundet
51 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 98 m²
Søborg, Gyngemose Parkvej
14.500 DKK3 dage siden
Side1af 3

Lignende annoncer i København, Søborg, Alle

Populære søgninger
 • Alle i Alle lejeboliger
 • Alle lejeboliger københavn

Find en ledig lejebolig i Søborg hos BoligPortal

Find din kommende lejebolig i Søborg her på siden. Søborg er en forstad til København , og er beliggende i Gladsaxe Kommune. Når du bosætter dig i Søborg, får du både fornemmelsen af at være tæt på byen og roen ved at have den lidt på afstand, hvilket gør det til en yderst attraktiv bydel for mange børnefamilier. På blot 20 min. kan du nå fra Søborg til det centrale København .

Derudover byder Søborg på mange skønne naturområder, som du kan nyde godt af. Tag eksempelvis på gåtur i Gladsaxe Park, Utterslev Mose eller Dyssegårdsparken, hvor der også er en legeplads til dig, der har børn og en hundepark til dig, der har en firbenet ven.

I byens centrum finder du Søborg Hovedgade, som samtidigt er et byrum, som byder på gode shoppingmuligheder og restauranter, og hvor et mere grønt og trygt byliv udspiller sig. Her er der også blevet skabt nogle unikke fordele for fodgængere og cyklister.

Du kan også få glæde af Gladsaxe Bibliotek, som mange børnefamilier bruger som mødested. Her udspiller sig en lang række af sjove muligheder for børn, hvor leg, læring, aktiviteter og samvær er i højsædet. Så flytter du til Søborg, vil der helt klart være noget for hele familien.

Hos BoligPortal finder du det største udvalg af lejeboliger i hele landet, hvor du finder boligtyperne; lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje . Som den største portal indenfor lejeboliger i Danmark, giver vi dig det bedste udgangspunkt for, at finde din næste lejebolig i Søborg. Mulighederne er mange, og det er bare med at gå på opdagelse.

Hvilken type lejebolig i Søborg er du på udkig efter?

Der er mange muligheder, når du skal finde en ledig lejebolig i Søborg. Derfor er det også en god idé at overveje hvilken boligtype, du leder efter. Tag eksempelvis et kig på vores udvalg af lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje i Søborg . Du kan nemt danne dig et overblik over den specifikke boligkategori i venstre side under ‘Boligtype’.

Sådan finder du hurtigt og enkelt din lejebolig i Søborg

Hos BoligPortal hjælper vi dig med hurtigt at komme i mål med din søgning. Herunder kan du læse om de forskellige funktioner, du med fordel kan gøre brug af:

Indkreds din søgning med filtreringsmuligheder

Dan dig et hurtigt overblik over alle relevante lejeboliger i Søborg, som lever op til dine behov og ønsker, ved at gøre brug af filtreringsmulighederne i venstre side. Det er altid en god idé at overveje hvilke kriterier, som har den største betydning for din kommende lejebolig i Søborg, så du kun får vist relevante boliger. Du kan eksempelvis tilføje hvor mange rum, som lejemålet i Søborg skal indeholde eller inkludere et maks huslejebudget.

Aktivér en BoligAgent og find hurtigt din bolig til leje i Søborg

Når du har fået udfyldt dine kriterier, er det en rigtig god idé, at aktivere en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent, bliver det ikke nødvendigt for dig at holde øje, når vi slår nye lejeboliger op i Søborg. Du bliver straks opdateret på mail med nye lejeboliger og på den måde kan du være blandt de første, som kan kontakte udlejer. En BoligAgent er gratis for dig - så kom godt i gang og aktivér den øverst til venstre, i den orange kasse.

I hvilke områder i Søborg skal du finde en lejebolig?

I Søborg finder du mange attraktive områder. Har du ingen idé om, i hvilket område du skal starte din søgning, har vi herunder nogle forslag til dig:

 • Du kan finde en lejebolig i området omkring Marienborg Allé. Området byder på alt det, du har brug for. Her finder du både børneinstitutioner, skoler, indkøb og transport. Få glæde af de skønne grønne parker og søer lige i nærheden. Når du finder en lejebolig omkring MarienBorg Allé, er du blot 10 min. fra Høje Gladsaxe Park, Mose Park og Utterslev Mose.
 • Du kan også overveje at finde en lejebolig i området omkring Mosegårdsvej. Her kan du nå Søborg Hovedgade på kun 10 min. I nærheden finder du også Gladsaxe Bibliotek, børneinstitutioner og idrætsfaciliteter. På 5 min. kan du tage en forfriskende gåtur til Nymosen, hvor der også er et legepladsområde for ungerne.

Hos BoligPortal kan du trygt finde en ledig lejebolig i Søborg

Hos BoligPortal går vi op i din sikkerhed, når du færdes på vores platform, så du kan føle dig tryg i din søgen på en ledig lejebolig i Søborg. Herunder kan du se nogle af de indsatsområder, som sætter rammerne for din sikkerhed:

 • Vi sikkerhedsgodkender alle boligannoncer, så du altid er sikret troværdigt indhold og valide udlejere.
 • Vi samarbejder med advokater, så vi altid holder os inden for GDPR-lovgivningen. På den måde passer vi rigtig godt på din persondata.
 • Vi har et sikkert beskedsystem, hvor al din kommunikation med udlejer foregår.

Er lejeboligen i Søborg for stor, kan du selv udleje et eller flere værelser

Finder du en lejebolig i Søborg, som rummer for mange værelser, kan du selv udleje et eller flere værelser gennem BoligPortal. På den måde sparer du på huslejen og får mulighed for at dele lejemålet med andre.

Det er helt gratis for dig at blive udlejer og du får samtidig fri adgang til at benytte vores smarte, digitale redskaber, som gør din udlejningsproces meget nemmere.

Du kan eksempelvis gøre brug af vores:

Disse digitale redskaber er også helt uden omkostninger for dig. Vi står til rådighed under hele udlejningsprocessen, hvis du skulle få brug for hjælp.

Vi ønsker dig god boligjagt efter din kommende lejebolig i Søborg

BoligPortal ønsker dig god fornøjelse med boligjagten efter din kommende bolig til leje i Søborg. Vi håber, at du finder en lejebolig i Søborg, som lever op til alle dine personlige behov og ønsker. Skulle du blive i tvivl om noget undervejs, er du velkommen til at tage fat på vores kundeservice, som sidder klar på telefon, mail og chat.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play