Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Hobro

Lejeboliger i Hobro

80 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
80 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 36 m²
Vebbestrup, Hobrovej
3.000 DKK22 timer siden
Side1af 5

Lignende annoncer i Hobro

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Hobro hos BoligPortal

Her på siden finder du vores aktuelle udvalg af lejeboliger i Hobro, hvor den himmerlandske natur med fjorden uden tvivl er omdrejningspunktet for byen. Udvalget af boliger i Hobro bliver løbende opdateret på siden.

Hobro er beliggende i bunden af Mariagerfjord. I den mindre nordjyske by er der rig mulighed for at skabe en rolig hverdag samtidigt med, at du er tæt på nogle af landets største byer. Det er blandt andet nemt at tage turen til Aalborg , som blot ligger 50 km. yderligere nordpå. Hobro er i sin enkelthed nem at komme til og fra i både bil og med offentlig transport.

Som den største portal inden for leje og udlejning i Danmark, er vi hos BoligPortal også med til at skabe de bedste forudsætninger for dig, når du er på udkig efter din næste lejebolig . Dette er gældende for både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse .

Hvilke typer af lejeboliger i Hobro er du interesseret i?

Hobro er en by med mange muligheder, og netop dette vil du også opleve, når du går på opdagelse blandt de mange forskellige typer af boligannoncer, som du finder her på siden.

Hvis du allerede på nuværende tidspunkt ved hvilken type af bolig, du søger i Hobro, kan du med fordel præcisere din søgning, ved at kigge nærmere på én eller flere af de forskellige boligtyper lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Hobro . Dette skaber et overskueligt overblik for dig, hvor søgningen afgrænses til netop den boligtype, som du er på udkig efter.

I hvilket område skal du lede efter lejebolig i Hobro?

  • Størstedelen af lejeboliger i Hobro er beliggende i den centrale midtby. Her er der rig mulighed for både shopping, cafébesøg samt et væld af kulturelle oplevelser. Derudover tilbyder byen også flere folkeskoler, et gymnasium samt mulighed for videregående uddannelse på Erhvervsakademi Dania.
  • Hvis du leder efter et specifikt område i Hobro, er Lillegade et super attraktivt område. Her har du både bybilledet og naturen som naboer. Med få minutters gang kommer du til Hobros Store Torv. Her finder du en række butikker, hyggelige caféer og en masse sociale arrangementer. På den anden side af Lillegade finder du Hobro Vesterfjord, som byder på en skøn sø omgivet af smuk natur.
  • Du kan også finde en lejebolig i området ved Jernbanegade. Her er gode muligheder indkøbsmuligheder og flere børneinstitutioner. Skal du med offentlig transport, har du også Hobro St og busforbindelser meget tæt på. På bare 10 minutter finder du desuden det livlige Store Torv i Hobro.
  • Hvis du er nysgerrig på at udvide din horisont, så er der også mulighed for at kigge nærmere på nogle af Hobros omkringliggende byer. Herunder Mariager , hvor det oser af charme og atmosfære. I den sammenhæng kunne du også overveje at kigge nærmere på Arden og Hadsund , som også er nogle attraktive og fine områder nær Hobro.

Præcisér din søgning med vores filtreringsmuligheder

Hvis du har nogle specifikke krav og ønsker angående din kommende lejebolig i Hobro, så anbefaler vi, at du benytter dig af de forskellige filtreringsmuligheder, som du finder til venstre på siden.

Her kan du eksempelvis filtrere efter pris, antal værelser eller hvorvidt det er tilladt at have husdyr i lejemålet. Dette gør det nemmere at definere en specifik søgning, hvor søgeresultaterne blot henvender sig til netop de ønsker du har for din næste lejebolig i Hobro.

Opret BoligAgent og find hurtigt lejebolig i Hobro

Det kan til tider være noget af en mundfuld at skulle holde sig opdateret på udbuddet af lejeboliger i Hobro. Hos BoligPortal har du mulighed for at oprette en gratis BoligAgent , hvor vi sørger for, at du modtager en mail i takt med at nye lejeboliger i Hobro bliver lagt op på siden, som er svarende til dine søgekriterier.

Du aktiverer din BoligAgent ved først at udfylde dine ønsker og krav til lejeboligen, under filtreringen i venstre side, for derefter at klikke i den orange boks øverst.

Hvis lejeboligen er for stor, kan du udleje et eller flere værelser

Falder du over en lejebolig i Hobro, som appellerer til dine ønsker og behov, men er for dyr eller for stor, så kan det faktisk være en idé alligevel at kigge nærmere. Igennem BoligPortal er det muligt at udleje et eller flere værelser , og på den måde kan du enkelt dele både plads og udgifter med en eller flere andre.

Vi sørger naturligvis for at hjælpe dig igennem processen, hvor vi blandt andet tilbyder en række af forskellige digitale services, som gør det enklere for dig at holde styr på diverse praktiske detaljer omkring udlejning:

Vores digitale lejekontrakt hjælper dig med at udforme en korrekt lejekontrakt, og vores digitale flyttesyn gør det muligt for dig at foretage indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Søg trygt lejebolig i Hobro hos BoligPortal

Når du søger lejebolig i Hobro igennem BoligPortal, så kan du roligt føle dig tryg fra start til slut. Vi passer godt på dine oplysninger, hvilket naturligvis gøres i overensstemmelse med alle regler inden for GDPR.

Derudover sørger vi også for at validere alle boligannoncer, og på den måde kan vi garantere for ægtheden. Dette ligegyldigt om det er en boligannonce i Hobro eller andre steder i landet.

Vi ønsker dig al held og lykke med søgningen efter den rette lejebolig i Hobro

Hos BoligPortal håber vi, at du snart finder den helt rette lejebolig i Hobro. Skulle du på noget tidspunkt have brug for rådgivning eller svar på nogle spørgsmål, så er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig. Vi er til rådighed alle ugens dage, hvor du kan kontakte os over mail, chat eller via telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play