Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejeboliger ved Østre Havnepark i Aalborg

Lejeboliger ved Østre Havnepark i Aalborg

36 boliger fundet
36 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. lejlighed på 50 m²
Aalborg, Østre Havnegade
3.822 DKKI går
Side1af 2

Find ledig lejebolig ved Østre Havnepark i Aalborg

En af de mest spændende bydele i Aalborg er uden tvivl Østre Havn, der de seneste år har gennemgået en fantastisk udvikling og er blevet et urbant område med charme og kant. Du finder her på siden vores samlede udvalg af lejeboliger ved Østre Havnepark i Aalborg, hvor vi løbende sørger for at opdatere, så der altid er nye, spændende muligheder at vælge imellem.

Så ønsker du at bosætte dig i noget nyt og moderne, tæt på by, natur og vand, kan en bolig ved Østre Havnepark i Aalborg bestemt være noget for dig!

Hos BoligPortal finder du det største udvalg af lejeboliger i Danmark , hvor vi tilbyder både værelser , lejligheder , rækkehuse og huse til leje i hele landet . Som den førende portal på lejeboligmarkedet, giver vi dig det bedste udgangspunkt, når du skal i mål med en af de nye lejligheder ved havnen i Aalborg.

Stort udvalg af lejligheder ved Østre Havn i Aalborg

Vi tilbyder et stort udvalg af lejeboliger ved Østre Havnepark i Aalborg, hvor mulighederne spænder bredt. Lejlighederne ved havnen findes i flere størrelser og prisklasser, hvorfor boligerne er attraktive for både studerende, nyuddannede og par, der drømmer om deres eget sted tæt på både vand og byliv. Lejeboligerne er nye og moderne, og er installeret med materialer i høj kvalitet. Og hvis du er heldig, kan du sågar få fingrene i en lejlighed med fjordkig!

Derfor skal du vælge en bolig ved Østre Havnepark i Aalborg

Området ved Østre Havn i Aalborg er på få år blevet et af byens mest eftertragtede og populære boligområder, og dette er bestemt ikke uden grund. Foruden at være tiltalende for dem, som ønsker at bosætte sig i nybyggeri i Aalborg , har området en masse andet at byde på. Nedenfor præsenterer vi dig for tre unikke fordele, du kan nyde godt af, hvis du vælger at flytte til Østre Havnepark i Aalborg.

Vild med vandsportsaktiviteter?

Området ved Østre Havn i Aalborg er kendt for at være knudepunktet for diverse vandsportsaktiviteter. Så har du en lille vandhund i maven, er der rig mulighed for at prøve kræfter med enten paddleboard, eller forsøge dig med vandski eller wakeboard i Aalborg Cable Park. Du kan også nyde udsigten til havnebassinet fra den hyggelige strandpark.

Tæt på bylivet i Aalborg Centrum

En anden fordel ved at vælge en lejebolig ved Østre Havnepark i Aalborg er den unikke beliggenhed. For alt imens du er omgivet af vandet og den maritime atmosfære, er du kun få hundrede meter fra det hyggelige gågademiljø i hjertet af Aalborg Centrum , hvor du finder et væld af shoppingmuligheder og caféer.

Flere grønne naturområder

Selvom udsigten over Limfjorden er fuldstændig enestående og beroligende, kan der også være behov for at søge ud i naturen og trække stikket helt fra den travle hverdag. Du behøver ikke tage langt væk fra din lejlighed ved havnen i Aalborg, for at finde skønne grønne områder. Med en gåtur på blot 10 minutter kan du komme til Østre Anlæg, der er Østbyens grønne oase i Øgadekvarteret .

Sådan finder du nemt og hurtigt en lejebolig ved Østre Havnepark i Aalborg

Hvis du netop har besluttet dig for at starte jagten på en af lejlighederne ved Østre Havnepark i Aalborg, vil vi gerne hjælpe dig godt i gang med søgningen. Derfor giver vi herunder et par gode råd til, hvordan du nemmest griber processen an, så du hurtigt og effektivt kan komme i mål med dit nye hjem:

Benyt filtreringen og søg mere målrettet

Har du nogle specifikke krav til din nye lejebolig ved Østre Havnepark i Aalborg, kan det være en fordel, hvis du indtaster disse i filtreringen. Det kan være, at du ønsker en altan eller har et krav til et minimum antal værelser. Når du har udfyldt filtreringen, vil siden automatisk opdatere med lejligheder, som lever op til dine ønsker og behov. Dette effektiviserer din søgning, idet du slipper for at skulle gennemgå en masse boliger, der alligevel ikke er relevante for dig.

Aktivér din BoligAgent og kom hurtigt i mål med boligen ved Østre Havnepark i Aalborg

Det kan være en god idé at oprette en gratis BoligAgent , hvis du gerne hurtigt vil i mål med din lejebolig ved Østre Havnepark i Aalborg. Start først med at udfylde filtreringen med dine krav til boligen og klik derefter på den orange boks ovenfor. Når du har aktiveret din BoligAgent, sender vi dig en mail, så snart en af de nye lejligheder ved Østre Havn bliver aktuelle på siden. Agenten holder dig opdateret, så du ikke selv skal sidde konstant og holde øje.

Gem dine favorit-lejligheder ved havnen i Aalborg

Når du gennemgår alle lejeboligerne ved Østre Havnepark i Aalborg, kan det hurtigt blive overvældende. Derfor kan det være en fordel, hvis du gemmer hver gang, du falder over en bolig, der fanger din interesse, ved at klikke på favorit-ikonet. Herefter kan du gå ind under din 'Favoritter', præcis når det passer dig, hvor du kan se en oversigt over de lejligheder, som du tidligere har gemt. Dette er en enkel måde, hvorpå du kan bevare overblikket, gøre dig yderligere overvejelser og undersøge mulighederne nærmere.

Overvej andre attraktive områder i Aalborg

Hvis du ikke er fast besluttet på, at det nødvendigvis skal være en lejebolig ved Østre Havnepark i Aalborg, kan du overveje nogle af de mange alternative muligheder. I Aalborg finder du flere områder, der hver især tilbyder noget unikt og som har sit eget særpræg. Her kan du gå på opdagelse i blandt et stort udvalg af spændende og attraktive boliger til leje. Lejlighederne ved Eternitten eller en lejebolig i Øgadekvarteret kan være to gode bud, der bestemt er et kig værd!

Du kan med fordel udvide din søgning ved at undersøge nogle flere områder. Ved at søge bredere vil du også få tilbudt et større udvalg af boliger, og måske er drømmehjemmet at finde heriblandt.

Hvis boligen ved Østre Havn i Aalborg er for stor, kan du fremleje et værelse

Opdager du den helt rette lejebolig ved Østre Havnepark i Aalborg, som desværre viser sig at være enten for stor eller for dyr, er der stadig en chance for, at boligen alligevel kan blive din. Hos BoligPortal giver vi dig muligheden for at fremleje et eller flere værelser i dit hjem, og det bedste er, at det er helt gratis.

Vi tilbyder en række digitale værktøjer, du kan benytte til at fremleje et værelse, som gør processen langt nemmere og mere overskuelig for dig:

Du kan føle dig tryg, når du benytter BoligPortal til at finde en lejebolig ved Østre Havnepark i Aalborg

Hos BoligPortal er vi glade og taknemmelige for, at du benytter vores portal i jagten på en af de nye lejligheder ved havnen i Aalborg. Derfor vil vi gerne sikre, at du kan føle dig tryg, når du bevæger dig rundt her på siden. Vi følger en række retningslinjer, hvor din sikkerhed er vores første prioritet:

  • Vi validerer alle annoncer, inden de bliver lagt op på siden. Dette betyder, at du kan stole på indholdet i hver enkelt annonce og med ro i maven kan tage kontakt til udlejeren.
  • Vi overholder alle regler, der gør sig gældende i forbindelse med GDPR, så du kan stole på, at dine data er i sikre hænder hos os og behandles fortroligt.

Spørgsmål? Ta’ kontakt til vores kundeservice

Hos BoligPortal vil vi gerne ønske dig held og lykke. Vi håber snart, at du finder dit nye drømmehjem ved Østre Havnepark i Aalborg. Skulle der i forbindelse med processen opstå nogle spørgsmål, kan du altid tage kontakt til vores kundeservice, som sidder klar alle dage fra 9-21. Du kan fange vores kundeservice på telefon, mail eller chat, hvor de vil være klar til at hjælpe dig videre i den rigtige retning!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play