Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Sønderborg

Lejligheder i Sønderborg

34 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
34 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 69 m²
Sønderborg, Kongevej
Et hjem væk fra dit hjem
3 timer siden
14.995 kr.
Side1af 2

Lignende annoncer i Sønderborg

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed til leje i Sønderborg på BoligPortal

Drømmer du om en lejlighed i Sønderborg, så start din boligjagt på Danmarks største lejeboligportal. Her er du i trygge hænder, for vi sikkerhedsgodkender vores udlejere, så du som lejer ubekymret kan lede efter dit næste lejemål. Vælger du at finde din næste lejlighed gennem BoligPortal, kan du altså trygt læne dig tilbage i stolen og gå på opdagelse blandt de mange lejeboliger i Sønderborg .

Hos BoligPortal kan du desuden også finde et stort udvalg af værelser , lejligheder , rækkehuse og huse til leje i hele Danmark, hvis du gerne vil søge aktivt i flere byer.

Vi kan tilbyde lejligheder til enhver smag i Sønderborg

Hos BoligPortal kan du finde et hav af diverse lejligheder i hele landet. Leder du kun efter lejlighed i Sønderborg kan du også finde forskellige typer lejligheder, som passer til forskellige livssituationer. Det kan være, at du netop er blevet optaget dit drømmestudie, og gerne vil finde en studiebolig i Sønderborg ? Eller det kan være, at du er færdig med studiet og har stiftet en familie? Så vil du måske gerne tilbage til Sønderborg og leder efter en 3-værelses lejlighed?

Om end du søger lejligheden, der skal være dit hjem under din studietid, eller du søger hjem mod din fødeby i en tryg familielejlighed, så ønsker vi dig stort held og lykke med at finde den helt rigtige lejlighed. Er du klar til at finde din næste lejlighed, så scroll op og start din søgning. Vil du gerne vide lidt mere om Sønderborg, så kan du læse med herunder, hvor vi har skrevet lidt om byen og hvordan du optimerer din søgning efter lejlighed.

Hvad kan Sønderborg tilbyde sine tilflyttere?

Er du helt nyuddannet akademiker? Eller er du netop blevet faglært? Så find en lejlighed i Sønderborg. Det er en stærk anbefaling herfra, da Sønderborg har en meget lav ledighed og næsten altid søger ny arbejdskraft til de mange lokale virksomheder og organisationer i og omkring byen. Som en ekstra bonus vil du i Sønderborg opleve både dejlige naturomgivelser og samtidig også et rimelig stærkt kulturliv, på trods af byens størrelse. Ved at bosætte dig i Sønderborg, kan det også være, at du vil blive bedre til tysk, da du kommer til at bo tæt på den tyske grænse.

Der findes mange gode grunde til at søge ned i Sønderjylland til Sønderborg. Herunder fremhæver vi nogle få, så du hurtigt kan blive klogere på, hvad du kan forvente, hvis du vælger at bo til leje i en lejlighed i netop Sønderborg.

Nyd Sønderborgs smukke natur

Hvis du bosætter dig i en lejlighed i Sønderborg, får du ikke langt til smukke naturstier til dine daglige gå- eller løbeture. I den sønderjyske havneby kan du eksempelvis nyde godt af udsigten fra en af etaperne på gendarmstien, der strækker sig i 5 forskellige ruter gennem det sønderjyske landskab og nogle steder giver udsyn til havet i Sønderborg Bugt. Er du til vandreture, så er Sønderborg bestemt ikke et tosset sted at finde lejlighed.

Oplev historien om slaget ved Dybbøl Mølle

I Sønderborg kan du blive meget klogere på det berygtede “Slaget ved Dybbøl”. Lige uden for Sønderborg finder du nemlig Dybbøl, hvor det historiske slag foregik tilbage i 1864. I dag står Historiecenter Dybbøl Banke for at formidle historien om slaget, og det gør de ved at give dig oplevelser til alle sanser. Er du tilhænger til skæve kulturelle oplevelser, så kan du eksempelvis prøve rute 1864, hvor du får fortællinger om slaget samtidig med, at du kan tage rundt og opleve de steder, hvor historien foregik.

Find hurtigt din kommende lejlighed i Sønderborg

Hvis du gerne vil finde en lejlighed i Sønderborg hurtigst muligt, så kan du gøre brug af vores filtreringsmuligheder og aktivere vores BoligAgent. På den måde får du en tilpasset og effektiv søgning, da BoligAgenten vil give dig besked per mail hver gang, der bliver slået en ledig lejlighed op, der matcher dine søgekriterier. Vi ønsker dig held og lykke med at finde din næste lejlighed i Sønderborg. Og god fornøjelse med at udforske byen, hvis du er tilflytter.

Kontakt kundeservice

Du er altid velkommen til at kontakte BoligPortals kundeservice, hvis du sidder med spørgsmål eller tvivl. Vi holder åbent alle ugens dage, hele året rundt, fra kl. 9-21, og vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig trygt og hurtigt videre til din næste lejlighed. Du kan også gøre brug af vores spørgehjørne nede i højre hjørne, hvor vi har besvaret nogle af de mest almindelige spørgsmål på forhånd. Vi håber, at du finder svar på alle dine spørgsmål.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play