Udlej bolig
Lejekontrakt
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Fredericia

Lejligheder i Fredericia

139 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
139 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 126 m²
Fredericia, Danmarksgade
Stor 3-værelses lejlighed beliggende i gågaden tæt på volden. Centralt beliggende i gåafstand til by
3 timer siden
6.900 kr.
...
Side1af 8

Populære søgninger

Find lejlighed til leje i Fredericia på BoligPortal

Søger du en lejlighed til leje i Fredericia? Hos BoligPortal finder du Danmarks største udvalg. Læs mere om Fredericia og hvad byen har at tilbyde herunder.

Transportmuligheder

Der er bestemt ikke nogen grund til at begrænse sig, hvis man flytter i lejlighed i Fredericia. Byen er nemlig et af Danmarks vigtigste trafikknudepunkter, hvilket gør det nemt at komme til og fra byen, hvad enten man er i bil eller med offentlige transportmidler. Motorvejene E45 og E20 mødes ved Fredericia, og gør det let for dig at rejse med bil rundt i Jylland eller måske til Fyn eller Sjælland. I Fredericia er der ligeledes togforbindelser fra Fredericias station, der kan transportere dig rundt i hele Danmark.

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Ønsker du at bo i en hyggelig by med gode indkøbs- og shoppingmuligheder, så er Fredericia lige byen for dig. I nettet af små gågader finder du ikke kun lækre kendte modebutikker, men også et stort udvalg af spændende specialbutikker. Tager du ind på Axeltorvet, så har du ligeledes mulighed for at opleve byens mange loppemarkeder og måske gøre dig en god handlen i Fredericias bymidte.

Træningsmuligheder

Elsker du at være aktiv og træne, er der rig mulighed for dette via et af byens mange træningscentre. Hvad enten du er til styrketræning, fitness eller måske holdtræning, er Fredericia klar på at give dig sved på panden. Byen byder også på gode udendørsfaciliteter til både løb og cykling, så der er nok af spændende træningsmuligheder for dig, som flytter i en af de mange lejligheder i Fredericia.

Om sommeren skal du tage på Østerstrand, der ikke blot er en utrolig flot strand, men også har et hav af forskellige udendørs aktiviteter, heriblandt volleyballbaner og udendørs fitness til offentlig brug.

Kulturoplevelser

Finder du en lejlighed til leje i Fredericia, så skal du helt sikkert forbi Urbania Streetfood, der serverer lækker mad, gode drinks og ikke mindst en fantastisk stemning. Alternativt kan du tage forbi Den Engelske Pub, der er en af Fredericias ældste barer. De skulle desuden være kendt for deres nachos, som er berømt blandt de lokale i Fredericia.

Finder du en lejlighed i Fredericia, så vil du også hurtigt lægge mærke til byens kendetegnende volde. Du kan desuden se dem ekstra godt oppe fra De Hvide Vandtårn, hvor man også har en smuk udsigt ud over byen.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP