Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Nordborg

Lejeboliger i Nordborg

19 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
19 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 60 m²
Guderup, Østergade
4.100 DKK15. februar
2 vær. lejlighed på 60 m²
Guderup, Nørregade
3.800 DKK9. februar
Side1af 2

Lignende annoncer i Nordborg

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find ledig lejebolig i Nordborg hos BoligPortal

Her på siden finder du vores udvalg af lejeboliger i skønne Nordborg. Nordborg ligger på toppen af øen Als og er en del af Sønderborg Kommune. Byen er beriget med den skønneste natur, hvorfor du som naturelsker vil føle dig hjemme i Nordborg. Uanset hvor du vælger at bosætte dig, vil der være kort afstand til grønne områder, heriblandt skove, moser, strandenge og søer. Du finder også Naturpark Nordals, hvor du kan opleve en varieret natur og komme helt tæt på fuglelivet. Ønsker du samtidig at få pulsen op, har du rig mulighed for at vælge mellem de mange vandre- og cykelruter. Der findes endda en 100 km lang riderute.

BoligPortal er Danmarks største portal inden for lejeboliger. Det betyder, at du kan gå på opdagelse i det største udvalg af lejeboliger . Vi har alle typer af lejeboliger, så du kan både søge efter lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje . Muligheder er mange, så der vil stensikkert være noget interessant og spændende for dig.

Hvilken type af lejebolig i Nordborg søger du?

Du har flere muligheder, når det kommer til at finde en lejebolig i Nordborg. Har du en idé om, hvilke boligtyper, du er mest interesseret i, kan du hurtigt klikke dig hen til de specifikke typer: lejligheder , værelser , huse og rækkehuse i Nordborg . I venstre side finder du filtreringen ‘Boligtype’, hvor du også bare kan krydse de typer af, som du er interesseret i, hvorefter siden vil blive opdateret.

Sådan finder du hurtigt og enkelt en lejebolig i Nyborg

Når du søger en lejebolig i Nordborg, kan det både være spændende med mange muligheder, men også lidt overskueligt. Derfor kan du med de rette fremgangsmåder gøre din boligsøgning så overskueligt og effektivt som muligt. Herunder kan du se hvordan:

Sørg for at filtrere din søgning

I venstre side har du mulighed for at filtrere i din søgning. Her kan du inkludere dine behov i forhold til din kommende lejebolig i Nordborg. Har du eksempelvis et krav til størrelsen på lejeboligen, kan du indtaste antal kvadratmeter eller hvis du har behov for elevator i bygningen, kan du krydse den af.

Aktivér en gratis BoligAgent

Når du har fundet frem til hvilke kriterier, der har betydning for dig, kan vi varmt anbefale, at du aktiverer en gratis BoligAgent . En BoligAgent hjælper dig ved at være på vagt og holde øje med nye lejeboliger i Nordborg for dig, som er relevante for dig. Vi tilføjer løbende nye lejeboliger på siden, og det vil derfor være rart for dig at blive informeret, så snart vi får nye. På den måde går du ikke glip af potentielle kommende boliger i Nordborg. Du opretter meget nemt og hurtigt en gratis BoligAgent i den orange boks øverst i venstre side.

Hvor i Nordborg skal du finde en lejebolig?

Hos BoligPortal kan du nemt finde en lejebolig i Nordborg. Tag et kig på disse skønne områder herunder:

  • Du kan vælge at bosætte dig i Guderup , som er en af øens ældste landsbyer. Her har du Nørreskov-skolen i nærheden, flere ungdoms- og idrætsforeninger, børneinstitutioner og plejecentre. Her kan du også gå en tur omkring Guderup Mose, som ligger i nærheden.
  • Du kan også slå dig ned i Havnbjerg , som befinder sig 4 km sydøst for centrum. Her kan du nyde den skønne strand; Havnbjerg Strand Slæbested. Området byder derudover også på flere sportsaktiviteter.
  • Hvis du finder en lejebolig i Langesø , får du Nordborg Sø og grønne arealer som nabo. Området har udviklet sig en del og efterspørgslen efter boliger er steget her.

Føl dig trygt, når du søger en bolig til leje i Nordborg

Du kan føle dig helt trygt i din boligjagt hos BoligPortal. Vi prioriterer nemlig din sikkerhed gennem hele din boligsøgning, og derfor kan du med ro i maven kontakte udlejere på vores platform. Herunder ser du nogle af de punkter, hvor vi gør en stor indsats:

  • Dine persondata: Vi passer rigtig godt på dine persondata og vi følger naturligvis de retningslinjer, der gælder inden for GDPR-loven. Derudover samarbejder vi med førende advokater.
  • Troværdige boligannoncer og udlejere: Vores kundeserviceteam sidder manuelt og validerer hver boligannonce. På den måde kan du bekymringsfrit kigge på troværdige lejeboliger og kontakte seriøse udlejere.

Er lejeboligen i Nordborg for stor, kan du selv blive udlejer

Finder du den perfekte lejebolig i Nordborg, som dog er lidt for stor, kan du dele lejemålet med en eller flere personer. Hos BoligPortal har du mulighed for at udleje et eller flere værelser , og det er naturligvis helt omkostningsfrit for dig.

Som udlejer hos os, får du fri adgang til at bruge vores digitale værktøjer. Heriblandt finder du vores digitale lejekontrakt . Du kan også udføre et digitalt fraflytningssyn , hvor du kan administrere vigtige detaljer med vores indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Vi har gjort din udlejningsproces så brugervenlig som muligt - men får du brug for en hånd, er vores kundeservice mere end klar til at hjælpe dig. Læs mere under ‘Udlej bolig’ øverst i menuen.

BoligPortal ønsker dig held og lykke med at finde en lejebolig i Nordborg

Vi håber, at din boligjagt bliver en god oplevelse hos BoligPortal. Vi ønsker dig i hvert fald held og lykke med at finde din kommende lejebolig i Nordborg, som netop lever op til dine behov og ønsker.


Får du på noget tidspunkt brug for en hjælpende hånd, så sidder vores kundeservice klar på telefonen, chat og mail. Rigtig god boligjagt!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play