Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Almene boliger til leje

Almene boliger til leje

1.549 boliger fundet
1.549 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 81 m²
Lemvig, Jens Søndergårds Vej
5.863 DKK9 timer siden
...
Side1af 87

Lignende annoncer

Find ledig almen bolig på BoligPortal

BoligPortal er Danmarks største lejeboligportal, og vi kan derfor tilbyde dig det største udvalg af almene boliger til forskellige aldersgrupper - spredt udover hele landet. Almene boliger som også kaldes almennyttige boliger er lejeboliger, som ejes af en boligforening eller et boligselskab. Boligerne er som udgangspunkt for alle, men ældre, udsatte befolkningsgrupper eller studerende kan have fortrinsret til specifikke almene boliger. Der findes nemlig forskellige typer almene boliger. Herunder kan du blive klogere på almene lejeboliger.

Leder du også efter andet end almennyttige boliger?

Hvis det ikke nødvendigvis er en almen bolig, du er på udkig efter, så finder du også alt fra værelser , lejligheder , rækkehuse til huse til leje på BoligPortal. Vi vil gerne hjælpe dig godt videre i din boligjagt, så herunder har vi samlet vigtige informationer til dig, der ønsker eller overvejer at flytte ind i en almen bolig.

Det vidste du ikke om almene boliger

Vil du gerne have indflydelse på fremtiden for den lejebolig, du bor i? Så er de almene boliger lige noget for dig. I denne boligtype er der nemlig krav om beboerdemokrati, hvilket betyder, at mindst halvdelen af boligorganisationens bestyrelsesmedlemmer skal repræsenteres af beboere i foreningen (almenboligloven, § 33). Det er ikke alle og enhver, der kan kalde sit boligbyggeri for almene boliger. Titlen er nemlig beskyttet af almenboligloven. Ifølge loven er almennyttige boliger:

  • Boliger med beboerdemokrati. Det vil sige, at mindst halvdelen af boligorganisationens bestyrelsesmedlemmer skal være beboere i boligorganisationen.
  • Godkendt af kommunalbestyrelsen.
  • Tre forskellige boligtyper: Almene familieboliger, almene ungdomsboliger og almene ældreboliger.

Uanset livssituation har du ret til en almen bolig

Det er som udgangspunkt alle borgere i Danmark, der kan søge en almen bolig herunder unge, ældre, familier, par og enlige. Der er dog også nogle almene boliger, der specifikt lejes ud til unge, ældre eller borgere med særlige sociale udfordringer. De almene lejeboliger er nemlig opdelt i forskellige kategorier, så man får fortrinsret til nogle boliger, hvis man har særlige behov som lejer. Nedenfor har vi uddybet hvem, der kan søge en almen lejebolig, og hvornår det kan være en god idé at søge denne type bolig.

1. Almen bolig til den studerende

Måske er du studerende og leder efter en bolig, der passer til dine behov som studerende. Så er det helt klart en hyggelig studiebolig , du er på udkig efter. Hvis ikke du finder den ungdomsbolig, som du søger her på siden, har vi også et stort udvalg af andre lejeboliger . Vi håber du finder den bolig du drømmer om og held og lykke med din uddannelse.

2. Almen bolig til familien

Almennyttige boliger er for alle. Det er ikke kun studerende og ældre, der har ret til en almen bolig, men også dig som lige har stiftet familie, og søger noget større eller har børn, der er flyttet hjemmefra og derfor søger noget mindre. Uanset om det er en 4-værelses lejlighed i København eller en 2-værelses lejlighed i Holstebro, så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige bolig til dig og din familie. Start din boligsøgning her på siden ved at scrolle op.

3. Almen bolig til den ældre

Er du ved at være træt af at bruge tid og kræfter på at slå græs og klippe hæk? Så er det måske på tide, at du skal finde ny bolig uden have, så du kan finde nyt overskud til at være sammen med dine børn og børnebørn. Hvis du har særlige krav til din næste bolig, så husk at du til venstre på siden kan slå filtrene “Elevator” og “Seniorvenlig” til. Så er det kun lejemål, der er tilpasset dine krav, som vises for dig. Opret en gratis BoligAgent og få besked, når der er en bolig, der passer til dine krav, som bliver ledig. Vi håber, at du hurtigt finder en god og tryg almen bolig.

Spar penge på huslejen i en almen bolig

En almen bolig er gennemsnitligt billigere end en almindelig privatejet lejebolig. Boligselskaberne får nemlig tilskud fra det offentlige, og derfor betaler lejeren i den almene bolig kun for de faktiske udgifter der er i lejemålet. Så hvis du sidder med et ønske om at bo så billigt som muligt og spare penge på huslejen, er det en god idé at lede blandt almene lejeboliger.

Vær den første til at få tilbudt almen bolig

Har du et priskrav, beliggenhedskrav eller et helt tredje krav til din næste almennyttige bolig, men ønsker du samtidig en kort boligsøgningsproces? Så skynd dig at oprette en BoligAgent øverst til venstre. Med BoligAgenten får du besked med det samme, når den almene bolig, der opfylder dine krav, bliver slået op på vores side. Husk at jo bredere du søger, jo hurtigere går det med at finde en bolig. Er du lidt i tvivl om du vil bo i et bestemt område, så tilføj det i stedet for at fjerne det. Hvem ved, måske er det netop i det område, din almene drømmebolig ligger?

Kontakt kundeservice

Vi sidder klar ved telefonerne alle ugens dage fra kl. 9-21, så hvis du har brug for hjælp, ringer du bare. Vi brænder for at hjælpe dig hurtigt og trygt videre til din næste bolig, og vi ønsker dig held og lykke med at finde din næste almene lejebolig.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play