Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Randers

Lejligheder i Randers

657 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
657 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 53 m²
Randers NV, Nyvej
3.092 DKK18 min. siden
...
Side1af 37

Lignende annoncer i Randers

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed til leje i Randers på BoligPortal

Er du på udkig efter en ledig lejlighed i Randers? Her på siden finder du vores aktuelle udvalg, hvor du nemt, hurtigt og trygt kan søge blandt lejligheder i forskellige typer, størrelser og prisklasser. Med Danmarks største udvalg af lejeboliger , giver vi dig den bedste indgangsvinkel, når du sætter jagten ind på din kommende drømmebolig!

Udforsk det store udvalg af ledige lejligheder i Randers

Hos BoligPortal har vi et stort udvalg af ledige lejligheder i Randers, der imødekommer forskellige behov og ønsker. Du behøver derfor ikke lade dig begrænse, uanset om du søger en mindre lejlighed til dig selv eller er på udkig efter en større lejlighed, hvor der er plads til hele familien.

Drømmer du udelukkende om at finde en ledig lejlighed i Randers, eller er du åben overfor en af de andre boligtyper, vi tilbyder? I så fald kan du også gå på opdagelse blandt værelser , huse og rækkehuse i Randers . Måske er dit nye hjem heriblandt!

Læs mere om hvad byen kan tilbyde dig, hvis du finder en lejlighed i Randers.

Fordele ved at leje en lejlighed i Randers

Uanset hvor du er i livet, og om du ønsker at leje en lejlighed i Randers alene, som par eller som familie, har byen masser at tilbyde. Generelt er der mange fordele ved at leje en lejlighed i Randers, og nedenfor har vi udpeget tre af disse, som gør byen helt speciel at bosætte sig i:

  • Historisk charme - Randers er en by med en rig historie og mange velbevarede bygninger fra forskellige perioder. Hvis du er interesseret i arkitektur og historie, vil du elske byens mange gader og pladser, der er fyldt med gamle bygninger og monumenter.

  • Natur og friluftsliv - Randers er omgivet af smuk natur, herunder skove, marker og vandveje. Hvis du er en friluftsentusiast, vil du elske at udforske de mange vandre- og cykelstier, der snor sig gennem landskabet omkring byen. Der er også mange gode muligheder for at fiske, sejle eller padle på Randers Fjord og Gudenåen.

  • Kreativt miljø - Randers er hjemsted for mange kunstnere, designere og andre kreative mennesker, der nyder byens afslappede atmosfære og rige kultur. Hvis du er interesseret i kunst og kreativitet, vil du elske byens mange kunstgallerier og kreative værksteder.

Transportmuligheder til og fra lejligheden i Randers

Hvis du skal bruge offentlig transport til arbejde, studie eller andet, er du sikret gode pendlermuligheder med en lejlighed i Randers. Via Randers Busterminal kan du nemt nå dit rejsemål i bus eller tog. For eksempel kan du med toget nå frem til dit job i Aarhus på ca. 30 min, Viborg kan nås på en time, og Aalborg på 45 min. Du kan også nå de mindre byer, som f.eks. Hadsten , Hobro og Mariager med byens offentlige transport.

Vælg en lejlighed i Randers og bliv del af studiemiljøet

Byen byder på et væld af uddannelsesmuligheder, hvad end du ønsker en ungdomsuddannelse på Tradium, en videregående uddannelse på Erhvervsakademi Dania eller noget helt andet. Uanset hvilken uddannelse du drømmer om, er det muligt med en lejlighed eller en studiebolig i Randers. Ønsker du alligevel en anden uddannelse end hvad byen kan tilbyde, kan du nemt pendle til studiebyen Århus på ca. 30 min, hvor der er endnu flere uddannelsesmuligheder. Du kan finde din studiebolig i Aarhus her .

Oplevelser og indkøb i Randers

Med en lejlighed i Randers får du mulighed for at benytte dig af byens forskellige centre og oplevelser. Byen byder blandt andet på Randers Storcenter, hvor du kan gøre dig en masse gode indkøb, spise god mad eller drikke en kop kaffe. Når indkøbene er gjort, kan du tage en tur i Randers Regnskov og opleve et tropisk miljø med et rigt dyreliv. Trænger du til en god naturoplevelse, kan du med fordel vandre en tur langs Randers Fjord, som er en 30 km lang dansk fjord, som leder til havet af Kattegat. Her er der god mulighed for at få frisk luft og saltvandsduft.

Anvend filter, når du leder efter lejlighed i Randers

Hvis du ønsker en lettere søgning efter lejlighed i Randers, kan du med fordel anvende de filtreringsmuligheder, vi hos BoligPortal tilbyder. På den måde kan du filtrere efter, hvilke krav du har til din kommende lejlighed. Eksempelvis kan du vinge af, om der skal være husdyr tilladt i lejligheden, om du vil have en lejlighed med altan eller noget helt tredje. Derudover kan du vælge prisklasse, og om du for eksempel ønsker en 1, 2, 3, 4 eller 5 værelses lejlighed, så du finder en lejlighed i Randers, der matcher netop dine behov og økonomi.

Held og lykke med at finde lejlighed i Randers på BoligPortal

Hos BoligPortal er det trygt, nemt og hurtigt at finde en lejlighed i Randers. Vi er Danmarks største BoligPortal, og får hele tiden flere lejeboliger. Synes du alligevel det er lidt svært at finde lige præcis dén lejlighed, der matcher dine behov og ønsker? Så fortvivl ej. Med BoligPortals BoligAgent får du automatisk en mail hver gang, der dukker nye lejligheder op i Randers, der opfylder dine krav. Du skal blot udfylde dine ønsker i venstre side og aktivere din BoligAgent i toppen af siden.

Vi hos BoligPortal ønsker dig al held og lykke med at finde din kommende lejlighed i Randers.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play