Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Randers

Lejligheder i Randers

600 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
600 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 84 m²
Randers SØ, Engboulevarden
3-værelses lejlighed i Kristrup, 8960 Randers SØ
13 timer siden
6.380 kr.
...
Side1af 34

Lignende annoncer i Randers

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed til leje i Randers på BoligPortal

Er du på udkig efter en lejlighed i Randers? Så lad Danmarks største BoligPortal hjælpe dig på vej. Hos os finder du nemt, hurtigt og trygt en lejlighed der matcher dine ønsker, blandt vores mange lejligheder i forskellige typer, størrelser og prisklasser. Det kan også være, at du faktisk er på udkig efter alle lejeboliger i Randers , så kan du selvfølgelig også finde dem gennem BoligPortal. Læs mere nedenfor og se hvad byen kan tilbyde dig, hvis du vælger en lejlighed i Randers.

Transportmuligheder til og fra lejligheden i Randers

Hvis du skal bruge offentlig transport til arbejde, studie eller andet, er du sikret gode pendlermuligheder med en lejlighed i Randers. Via Randers Busterminal kan du nemt nå dit rejsemål i bus eller tog. For eksempel kan du med toget nå frem til dit job i Aarhus på ca. 30 min, Viborg kan nås på en time, og Aalborg på 45 min. Du kan også nå de mindre byer, som f.eks. Hadsten , Hobro og Mariager med byens offentlige transport.

Vælg en lejlighed i Randers og bliv del af studiemiljøet

Byen byder på et væld af uddannelsesmuligheder, hvad end du ønsker en ungdomsuddannelse på Tradium, en videregående uddannelse på Erhvervsakademi Dania eller noget helt andet. Uanset hvilken uddannelse du drømmer om, er det muligt med en lejlighed eller en studiebolig i Randers. Ønsker du alligevel en anden uddannelse end hvad byen kan tilbyde, kan du nemt pendle til studiebyen Århus på ca. 30 min, hvor der er endnu flere uddannelsesmuligheder. Du kan finde din studiebolig i Aarhus her .

Oplevelser og indkøb i Randers

Med en lejlighed i Randers får du mulighed for at benytte dig af byens forskellige centre og oplevelser. Byen byder blandt andet på Randers Storcenter, hvor du kan gøre dig en masse gode indkøb, spise god mad eller drikke en kop kaffe. Når indkøbene er gjort, kan du tage en tur i Randers Regnskov og opleve et tropisk miljø med et rigt dyreliv. Trænger du til en god naturoplevelse, kan du med fordel vandre en tur langs Randers Fjord, som er en 30 km lang dansk fjord, som leder til havet af Kattegat. Her er der god mulighed for at få frisk luft og saltvandsduft.

Anvend filter, når du leder efter lejlighed i Randers

Hvis du ønsker en lettere søgning efter lejlighed i Randers, kan du med fordel anvende de filtreringsmuligheder, vi hos BoligPortal tilbyder. På den måde kan du filtrere efter, hvilke krav du har til din kommende lejlighed. Eksempelvis kan du vinge af, om der skal være husdyr tilladt i lejligheden, om du vil have en lejlighed med altan eller noget helt tredje. Derudover kan du vælge prisklasse, og om du for eksempel ønsker en 1, 2, 3, 4 eller 5 værelses lejlighed, så du finder en lejlighed i Randers, der matcher netop dine behov og økonomi.

Held og lykke med at finde lejlighed i Randers på BoligPortal

Hos BoligPortal er det trygt, nemt og hurtigt at finde en lejlighed i Randers. Vi er Danmarks største BoligPortal, og får hele tiden flere lejeboliger. Synes du alligevel det er lidt svært at finde lige præcis dén lejlighed, der matcher dine behov og ønsker? Så fortvivl ej. Med BoligPortals BoligAgent får du automatisk en mail hver gang, der dukker nye lejligheder op i Randers, der opfylder dine krav. Du skal blot udfylde dine ønsker i venstre side og aktivere din BoligAgent i toppen af siden.

Vi hos BoligPortal ønsker dig al held og lykke med at finde din kommende lejlighed i Randers.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play