Udlej bolig
Lejekontrakt
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Randers

Lejligheder i Randers

546 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
546 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 86 m²
Randers, Chr. Hauns Alle
Lejemålet er beliggende på Chr. Hauns Alle og består af 3 værelser samt køkken og bad. Lejemålet er
13 timer siden
4.681 kr.
...
Side1af 31

Populære søgninger

Find lejlighed til leje i Randers på BoligPortal

Er du på udkig efter en lejlighed i Randers? Så lad Danmarks største BoligPortal hjælpe dig på vej. Hos os finder du nemt, hurtigt og trygt en lejlighed der matcher dine ønsker, blandt vores mange lejligheder i forskellige typer, størrelser og prisklasser. Læs mere nedenfor og se hvad byen kan tilbyde dig, hvis du vælger en lejlighed i Randers.

Anvend filtreringsmuligheder, når du søger efter lejlighed i Randers

Hvis du ønsker en lettere søgning efter lejlighed i Randers, kan du med fordel anvende de filtreringsmuligheder vi hos BoligPortal tilbyder. På den måde kan du filtrere efter hvilke krav du har til din kommende lejlighed. F.eks. om der skal være husdyr tilladt, lejlighed med elevator eller noget helt tredje. Derudover kan du vælge prisklasse, og om du f.eks. ønsker en 1, 2, 3, 4 eller 5 værelses lejlighed, sådan du finder en lejlighed i Randers der matcher behov og økonomi.

Transportmuligheder i Randers

Hvis du skal bruge offentlig transport til arbejde, studie eller andet, er du sikret gode pendlermuligheder med en lejlighed i Randers. via. Randers Busterminal kan du nemt nå dit rejsemål, i bus eller tog. F.eks. kan du med toget nå Århus på ca. 30 min, Viborg kan nås på en time, og Aalborg på 45 min. Du kan også nå de mindre byer, som f.eks. Spentrup , Havndal og Mariager med byens busser.

Uddannelse i Randers

Byen byder på et væld af uddannelsesmuligheder, hvad end du ønsker en ungdomsuddannelse på f.eks. Tradium, en videregående uddannelse på f.eks. Erhvervsakademi Dania eller noget helt andet. Uanset hvilken uddannelse du drømmer om, er det muligt med en lejlighed i Randers. Ønsker du alligevel en anden uddannelse end hvad byen kan tilbyde, kan du nemt pendle til studiebyen Århus på ca. 30 min, hvor der er endnu flere uddannelsesmuligheder.

Oplevelser og indkøb

Med en lejlighed i Randers får du mulighed for at benytte dig af byens forskellige centre og oplevelser. Byen byder f.eks. på Randers Storcenter, hvor du kan gøre dig en masse gode indkøb, spise god mad eller drikke en kop kaffe. Når indkøbene er gjort, kan du tage en tur i Randers Regnskov og opleve et tropisk miljø med et rigt dyreliv. Trænger du til en god naturoplevelse, kan du med fordel vandre en tur langs Randers Fjord, som er en 30 km lang dansk fjord, som leder til havet af Kattegat, her er der god mulighed for at få frisk luft og saltvands duft.

Held og lykke med at finde lejlighed i Randers på BoligPortal

Hos BoligPortal er det trygt, nemt og sikkert at finde en lejlighed i Randers. Vi er Danmarks største BoligPortal, og får hele tiden flere lejeboliger. Synes du alligevel det er lidt svært at finde lige præcis dén lejlighed, der matcher dine behov og ønsker? Så fortvivl ej. Med BoligPortals BoligAgent får du automatisk en mail hver gang, der dukker en lejlighed i Randers op, der opfylder dine krav. Du skal blot udfylde dine ønsker i venstre side og aktivere din BoligAgent i toppen af siden.

Vi hos BoligPortal ønsker dig al held og lykke med at finde din kommende lejlighed i Randers.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP