Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Køge

Lejligheder i Køge

43 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses7 værelses
43 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Lejlighed · 70 m²
Køge, Karlemosevej
Tidsbegrænset bolig i Køge - frem til 1/11-2024
4 dage siden
6.042 kr.
Side1af 3
Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejligheder til leje i Køge hos BoligPortal

Hvis du er på udkig efter en lejlighed i Køge, så har du garanteret et ønske om at finde frem til den lejlighed, der matcher dine behov allerbedst. Er dette tilfældet, så er du landet det helt rigtige sted. Vi er nemlig Danmarks største BoligPortal og hos os finder du et stort udvalg af lejligheder og andre ledige lejeboliger i Køge , selvom byen ikke er blandt Danmarks største.

Hvis du er helt sikker på, at det er Køge, der skal være den by, hvor du finder din næste lejlighed, så scroll op og start din søgning nu. Ønsker du at blive klogere på, hvordan du finder frem til den rigtige lejlighed eller at blive klogere på bylivet i Køge, så kan du læse med herunder, hvor vi vil forsøge at gøre dig klogere på begge dele.

Livet i Køge, når du har fundet din lejlighed

Vi har skrevet det før, men vi påpeger det gerne endnu en gang - Køge er en by for alle. Uanset om du studerer, har et kontorjob eller er hjemmegående, så bliver du garanteret glad for at have valgt at finde lejlighed i Køge. Byen har nemlig en super hyggelig middelalderlig stemning, fordi den er præget af forhistoriske levn fra Køges fortid som købstad. Bosætter du dig i en lejlighed i Køge, vil du altså hurtigt kunne opleve den hyggelige, kulturhistoriske stemning, som byen rummer.

Herudover er der også både mulighed for tøjshopping, dagligvareindkøb og cafébesøg i den hyggelige havneby. Køge er desuden også en by i vækst, da flere vælger at søge hertil disse år. Vælger du at finde lejlighed i Køge kommer du altså ikke til at mangle noget.

Kreativ og optimeret boligsøgning

Hvis du gerne vil finde en lejlighed i Køge hurtigt, kan du med fordel oprette en gratis BoligAgent . Når du har aktiveret agenten, kan vi sende dig en mail, når der bliver slået nye lejligheder op på siden, som matcher dine kriterier.

Sørg for at tænke dig om en ekstra gang, inden du tager kontakt til udlejere, så du er helt sikker på, at din samtale over telefonen eller din besked, får et helt optimalt indhold. Udlejerne får nemlig mange henvendelser på deres lejligheder, så det er vigtigt, at du får skrevet den helt perfekte ansøgning.

Herunder kommer vi med forslag til, hvad du kan gøre for at komme i betragtning til lejligheden:

  • Tænk processen omkring boligsøgning som en jobsøgningsproces

  • Forhold dig til udlejerens tekst om lejligheden, hvad ønsker udlejer af sin lejer?

  • Beskriv dig selv og din situation kortfattet og positivt

  • Påpeg gerne at du ikke ryger eller ikke har husdyr, hvis dette er tilfældet

  • Forsøg at skille dig lidt ud fra mængden

  • Den gode fortælling - sørg for at have en god intro og afrunding på din ansøgning

Vi håber at ovenstående har vakt inspiration til, hvordan du bør tilgå boligsøgningen og det at få skrevet den helt perfekte ansøgning til din drømmelejlighed i Køge. Når du har fundet den rigtige lejlighed i Køge, kan du sammen med din udlejer hurtigt og nemt få styr på lejekontrakten gennem vores gratis system til oprettelse af lejekontrakter .

Kontakt kundeservice og bliv rådgivet

Hvis du sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål, kan du ringe til vores kundeservice alle ugens dage fra kl. 9-21. Hos BoligPortal brænder vi for at gøre hele processen omkring flytning fra én lejlighed til en anden tryg, 100 % sikker og hurtig. Derfor rådgiver vi dig selvfølgelig også, hvis du er i tvivl om det mindste i forbindelse med din søgning efter ny lejlighed i Køge. Hvis ikke vi hører fra dig, så må du have en rigtig god flytning til din næste lejlighed.

Andre områder, hvor du kan finde ledige lejligheder

Som en lille ekstra service, har vi herunder fremhævet andre områder, hvor du måske også kunne have interesse i at finde din næste lejlighed:

Du ønskes rigtig god boligjagt og held og lykke med at finde din drømmelejlighed i Slagelse fra hele teamet hos BoligPortal.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play