Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
 1. Hjem
 2. Lejligheder
 3. Køge

Lejligheder i Køge

115 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
115 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. lejlighed på 84 m²
Køge, Strandpromenaden
13.400 DKKI går
Side1af 7

Lignende annoncer i Køge

Populære søgninger
 • Alle i Lejligheder

Find lejligheder til leje i Køge hos BoligPortal

Hvis du er på udkig efter en lejlighed i Køge, så har du garanteret et ønske om at finde frem til den lejlighed, der matcher dine behov allerbedst. Er dette tilfældet, så er du landet det helt rigtige sted. Vi er nemlig Danmarks største BoligPortal og hos os finder du et stort udvalg af lejligheder og andre ledige lejeboliger i Køge , selvom byen ikke er blandt Danmarks største.

Hvis du er helt sikker på, at det er Køge, der skal være den by, hvor du finder din næste lejlighed, så scroll op og start din søgning nu. Ønsker du at blive klogere på, hvordan du finder frem til den rigtige lejlighed eller at blive klogere på bylivet i Køge, så kan du læse med herunder, hvor vi vil forsøge at gøre dig klogere på begge dele.

Udforsk det brede udvalg af ledige lejligheder i Køge

Hos BoligPortal får du adgang til et stort udvalg af ledige lejligheder i Køge, så du nemt og hurtigt kan finde et hjem, der passer til dine behov og ønsker. Vi kan imødekomme mange forskellige præferencer såsom beliggenhed, størrelse, pris og meget mere. Vi sørger løbende for at opdatere udvalget af ledige lejligheder, så du altid kan være sikker på at finde de nyeste og mest attraktive lejemål. Udover det store udvalg af ledige lejligheder, du finder her på siden, har vi generelt Danmarks største udvalg af lejeboliger i hele landet.

Gode grunde til at leje en lejlighed i Køge

At leje en lejlighed i Køge kan være en fantastisk idé, og der er flere gode grunde til det. Når du lejer en lejlighed i Køge, får du adgang til en by med en bred vifte af fordele, da Køge har rigtig meget at byde på. Herunder har vi udvalgt tre fordelagtige aspekter ved at leje en lejlighed i Køge, som du kan nyde godt af:

 • Beliggenhed og natur - Køge ligger perfekt placeret mellem storbyen København og det smukke danske landskab. Byen har en charmerende gammel bydel med brostensbelagte gader og en malerisk havn. Herfra kan du nyde den smukke natur langs kysten eller i de omkringliggende skove.

 • Kultur og historie - Køge er en by med en rig historie og en masse kulturtilbud. Her finder man blandt andet Køge Museum, som giver et fascinerende indblik i byens historie, og Køge Teater, som byder på spændende teaterforestillinger og koncerter. Der er også en masse festivaler og arrangementer året rundt, herunder den populære Køge Festuge.

 • Livskvalitet og fællesskab - Køge er kendt for at være en hyggelig og imødekommende by med en stærk følelse af fællesskab. Samtidig har byen en høj livskvalitet med gode muligheder for fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder og et bredt udvalg af caféer og restauranter.

Kreativ og optimeret boligsøgning

Hvis du gerne vil finde en lejlighed i Køge hurtigt, kan du med fordel oprette en gratis BoligAgent . Når du har aktiveret agenten, kan vi sende dig en mail, når der bliver slået nye lejligheder op på siden, som matcher dine kriterier.

Sørg for at tænke dig om en ekstra gang, inden du tager kontakt til udlejere, så du er helt sikker på, at din samtale over telefonen eller din besked, får et helt optimalt indhold. Udlejerne får nemlig mange henvendelser på deres lejligheder, så det er vigtigt, at du får skrevet den helt perfekte ansøgning.

Herunder kommer vi med forslag til, hvad du kan gøre for at komme i betragtning til lejligheden:

 • Tænk processen omkring boligsøgning som en jobsøgningsproces

 • Forhold dig til udlejerens tekst om lejligheden, hvad ønsker udlejer af sin lejer?

 • Beskriv dig selv og din situation kortfattet og positivt

 • Påpeg gerne at du ikke ryger eller ikke har husdyr, hvis dette er tilfældet

 • Forsøg at skille dig lidt ud fra mængden

 • Den gode fortælling - sørg for at have en god intro og afrunding på din ansøgning

Vi håber at ovenstående har vakt inspiration til, hvordan du bør tilgå boligsøgningen og det at få skrevet den helt perfekte ansøgning til din drømmelejlighed i Køge. Når du har fundet den rigtige lejlighed i Køge, kan du sammen med din udlejer hurtigt og nemt få styr på lejekontrakten gennem vores gratis system til oprettelse af lejekontrakter .

Kontakt kundeservice og bliv rådgivet

Hvis du sidder tilbage med ubesvarede spørgsmål, kan du ringe til vores kundeservice alle ugens dage fra kl. 9-21. Hos BoligPortal brænder vi for at gøre hele processen omkring flytning fra én lejlighed til en anden tryg, 100 % sikker og hurtig. Derfor rådgiver vi dig selvfølgelig også, hvis du er i tvivl om det mindste i forbindelse med din søgning efter ny lejlighed i Køge. Hvis ikke vi hører fra dig, så må du have en rigtig god flytning til din næste lejlighed.

Andre områder, hvor du kan finde ledige lejligheder

Som en lille ekstra service, har vi herunder fremhævet andre områder, hvor du måske også kunne have interesse i at finde din næste lejlighed:

Du ønskes rigtig god boligjagt og held og lykke med at finde din drømmelejlighed i Slagelse fra hele teamet hos BoligPortal.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePrivatlivspolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play