Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse
  3. Glostrup

Rækkehuse til leje i Glostrup

2 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser3 værelses
2 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Rækkehus · 116 m²
Glostrup, Edithsvej
NB! Billeder er ikke fra det eksakte lejemål, men derimod et andet i ejendommen for at illustrer mat
4 dage siden
13.995 kr.
Populære søgninger
  • Alle i Rækkehuse

Find rækkehus til leje i Glostrup

Glostrup er en lille perle på Vestegnen cirka 10 km fra indre København. Den er kendt som en tryg kommune, der på bedste vis kombinerer naturen og livet i byen. Kan du heller ikke se nogen grund til ikke at hive teltpælene op, pakke kasserne og flytte til Glostrup? Så læs med her, hvor vi fortæller hvordan du finder et rækkehus til leje i Glostrup, og hvad du kan forvente som borger i Glostrup Kommune.

Bydelene og kommunerne ligger tæt på Vestegnen og efterspørgslen på rækkehuse er stor, så måske kan du have gavn af at kigge på alle lejeboliger i Glostrup . Hvis du er åben over for andre områder, kan du også se på lejeboliger i Brøndby , Vallensbæk eller Herlev . Er du fast besluttet på, at du vil leje et rækkehus , kan du også kigge i de omkringliggende byer, for eksempel på rækkehuse i Hvidovre , rækkehuse i Rødovre eller rækkehuse i Høje Taastrup .

Trygt at bo til leje i rækkehus i Glostrup

Glostrup er en attraktiv bosætningskommune, fordi byen er kendt for sine mange trygge boligområder - både nye og gamle. Med et rækkehus i Glostrup finder du en masse smukke skovarealer, grønne parker, et rigt fritidsliv, og du vil hurtigt opdage, at borgerne prioriterer livskvalitet og gode, sociale netværk højt. Derfor kommer det nok heller ikke som en overraskelse, at Glostrup er én af de kommuner, danskerne allerhelst vil bo i.

Læs med herunder, hvor vi fortæller mere om hvorfor du skal vælge et rækkehus til leje i Glostrup.

Rigt og varierende foreningsliv for alle aldre

Et af kommunens fokusområder, er, at der skal være plads til at leve det gode liv uanset alder og civilstand. Det betyder blandt andet, at både fritids- og kulturlivet henvender sig til unge såvel som til ældre og til familier såvel som til singler.

Det betyder også, at du med et rækkehus i Glostrup vil opleve et harmonisk familie- og arbejdsliv uanset din alder, og at foreningslivet ikke kun er til fordel for de yngste eller de mest sporty. Det er tværtimod et, der tilgodeser borgere i alle aldre, uanset om interessen ligger inden for natur, kultur eller sport.

Gode muligheder for at forfølge sine drømme

Med et rækkehus i Glostrup sikrer du dig selv gode jobmuligheder. Det er en af kommunens mærkesager, at den enkelte borger kan realisere sit fulde potentiale og sine drømme. Det er en kommune, der er i konstant bevægelse, udvikling og fremdrift til fordel for dig og din familie.

I Glostrup finder du også gode institutioner og skoler, blandt andet med pladsgaranti på daginstitutionerne og nem adgang til alle ungdomsuddannelser på Vestegnen og i København.

Det bedste fra begge verdener

En femtedel af byen består af skov, og der en masse forskellige parker og grønne områder. Samtidig er indre Københavns pulserende byliv kun en kort køre-, tog- eller cykeltur væk. Den gode infrastruktur er én af de ting, der gør Glostrup så populær. Det vil sige, at du fra et rækkehus i Glostrup får det bedste fra begge verdener. Du kommer ud af byen, ind i naturen og tilbage til roen, men samtidig er Indre By altid inden for rækkevidde. Derfor er byen ideel for dig, der gerne vil have en følelse af ægte forstadshygge.

Hvad er vigtigt for dig i et rækkehus i Glostrup?

Som du helt sikkert er klar over nu, så er Glostrup et eftertragtet område. Det betyder, at det godt kan være svært at få alle ønsker opfyldt til dit kommende hjem. Derfor kan det være en god idé at overveje, hvad der er vigtigt for dig inden boligsøgningen. Overvejer du et rækkehus i Glostrup, fordi du gerne vil kunne komme ud og få frisk luft og tørre dit tøj i solen? Så kan det være, at en lejlighed med altan også er en mulighed.

Det kan også være, at du kigger på rækkehus i Glostrup, fordi du har et kæledyr, der skal med dig? Her kan det være oplagt at se udvalget af alle lejeboliger med husdyr tilladt .

Flytte sammen, stifte familie eller bare mere plads?

Mange begynder at lede efter rækkehus, når de er klar til at flytte sammen med deres partner, kæreste eller ægtefælle og måske gerne snart vil stifte familie. Hvis det er tilfældet for dig, så har vi på BoligPortal også et stort udvalg af huse til leje . Se for eksempel vores huse i København , huse i Køge eller huse i Roskilde .

Vi er sikre på, at du på BoligPortal hurtigt finder det rækkehus i Glostrup, du søger, og at du ellers falder for en af de mange andre muligheder, du finder i vores store udvalg. God fornøjelse med boligjagten.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play