Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Viborg

Lejligheder i Viborg

450 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
450 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 91 m²
Viborg, Fasanvej
3 værelses lejlighed på Fasanvej i Viborg udlejes
8 timer siden
5.950 kr.
...
Side1af 25
Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed til leje i Viborg på BoligPortal

Er du på udkig efter lejlighed i Viborg? Så er BoligPortal det helt rigtige sted at starte din søgning, vi er nemlig Danmarks største boligportal, og vi arbejder hver dag på at blive endnu bedre til hurtigt og nemt at hjælpe dig videre til dit næste hjem. Vi sørger løbende for at opdatere siden, med spændende og nye lejligheder i Viborg. Hvis du er kommende tilflytter til Viborg og ønsker at blive klogere på, hvad du kan forvente af byen, så læs videre herunder, og få en kort introduktion til byen.

Hos BoligPortal finder du også lejligheder i de nærliggende byer i midtjylland:

Vælg Viborg, hvis du ønsker at komme hurtigt rundt i Jylland

Viborg, der også bliver kaldt ’det hellige sted på bakken’, er placeret i Midtjylland, lige i midten, og er en af Danmarks ældste byer. Byen byder på mange forskellige attraktioner, seværdigheder og oplevelser, som du kan opleve, hvis du vælger at flytte til byen. Hvis du bosætter dig i en lejlighed i Viborg kan du også hurtigt komme omkring i Jylland.

Lejlighed i Viborg

Viborg er en populær by, hvilket betyder, at lejeboligerne ryger hurtigt. Desuden er Viborg billigere at bo i end de nærliggende storbyer. Går du med tanken om at slå dig ned i Viborg og leder du i den forbindelse efter en lejebolig i naturskønne omgivelser eller tæt på bylivet? Så er Viborg et oplagt valg. Uanset om du er en familie på fem, studerende eller enlig, finder du helt sikkert en lejebolig, der passer til dine behov. På BoligPortal kan du nemlig finde alt fra studieboliger i Viborg til huse .

Optimer din søgning og find den rigtige lejlighed i Viborg

Hos BoligPortal kan du søge lige præcis den type lejebolig , som du ønsker. Her på siden finder du filtreringsmuligheder i menuen til venstre. Du kan ved hjælp af filtreringsmulighederne skræddersy din søgning og vælge lige præcis den type lejlighed eller andet, du er på udkig efter. Du kan også vælge hvor mange kvadratmeter du ønsker lejligheden skal have, antal værelser og beliggenhed i Viborg. Gør dig nogle overvejelser om, hvor og hvordan du gerne vil bo til leje i din næste lejlighed.

Det kan være, at du gerne vil være tæt på byen, naturen eller din arbejdsplads og vil lade dette afgøre, hvor du skal bo til leje i Viborg. Det kan også være, at du har en kat, hund eller andre kæledyr – så vil det være en god idé, at du kun leder efter lejligheder, hvor husdyr er tilladt .

Fire fede oplevelser i Viborg

Herunder kan du blive klogere på nogle af de oplevelser og tilbud, du kan finde i Viborg, så du får valgt en lejlighed i det område, der matcher dine behov bedst.

Viborg Miniby

Viborg Miniby er en kulturhistorisk miniudgave af Viborg by, og bosætter du dig i en af de mange lejligheder til leje i Viborg, kan du blandt andet opleve, hvordan byen så ud, da den rummede ca. 4000 indbyggere tilbage i 1800-tallet og opleve, hvordan byen så ud inden for de gamle byporte. Udstillingen i Viborg Miniby udgør i dag ca. 34 minihuse og Gråbrødre Klosterkirke. Du finder Viborg Miniby nordvest for centrum.

Viborg Kunsthal

Bor du i eller skal du til at finde en af de mange lejligheder i Viborg, har du også mulighed for at blive en af byens faste besøgende hos Viborg Kunsthal. Her finder du blandt andet udstillinger med danske og internationale billedkunstnere. Kunsthallen i Viborg har løbende gang i projekter uden for selve museet og har blandt andet været med i projektet “Walking Landscapes”, hvor der sættes fokus på forholdet mellem natur og kunst. Museet afholder også flere arrangementer, blandt andet artist talks, koncerter og workshops for både børn og voksne. Hvis du går meget op i kunst, så råder Viborg Kunsthal over en kunstskole, så hvad venter du på? Find en lejlighed i Viborg og bliv fast gænger i Viborg Kunsthal.

Sct. Mathias Centret – Shopping center

Vil du gerne finde en lejlighed tæt på gode shoppingmuligheder? Så kan du trygt starte din søgning efter en lejlighed i Viborg. For hvis du er til shopping, kan det varmt anbefales at tage et smut ind til Sct. Mathias Centret. Her er der rig mulighed for at gå på opdagelse mellem de mange butikker i det 14.500 m2 store center. Centret råder over 600 parkeringspladser, hvor du må holde tre timer gratis, hvis bare du husker at stille p-skiven. Hvis du vælger at finde en lejlighed i Viborg, så håber vi, at du bliver glad og tilfreds med både lejlighed og shoppingcentret.

Viborg Domkirke

Hvis du har en stor interesse for kirke- og kulturhistorie, så er Viborg Domkirke bestemt også et besøg værd, hvis du ender med at bo til leje i en lejlighed i Viborg. Viborg Domkirke danner nemlig rammen om en af Viborgs mest besøgte attraktioner. Kirken er bygget tilbage i 1060, og indenfor kan du opleve krypten, som er den ældste del af kirkebygningen.

Flytter du i en af de mange lejligheder i Viborg, har du også mulighed for at opleve en del af H.C. Andersens historie. De fleste kender forfatteren H.C. Andersen og nogle kender måske også fortællingen “Vinden fortæller om Valdemar Daa og hans døtre”. Fra din lejlighed i Viborg kan du slentre ned til Domkirken og få Valdemar Daas gravsted at se. Den danske adelsmand ligger nemlig begravet i en kiste i det lille gravkapel i kirken.

God fornøjelse med at udforske Viborg og finde din næste lejlighed

Hvis du er kommende tilflytter til Viborg eller endnu ikke har opdaget et eller flere af disse steder, så er der bare tilbage fra vores side at ønske dig rigtig god fornøjelse med boligjagten efter din næste lejlighed. Når du er kommet på plads i din næste lejlighed i Viborg, vil vi også håbe, at du bliver glad for alt det Viborg har at byde på.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play