Udlej bolig
Lejekontrakt
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Viborg

Lejligheder i Viborg

315 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
315 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. · Lejlighed · 102 m²
Viborg, Sct. Mathias Gade
Unik flot i gl. stil er en centralbeliggende 1 sals lejlighed på Sct. Mathiasgade i Latiner kvartere
7 timer siden
5.200 kr.
...
Side1af 18

Populære søgninger

Find lejligheder i Viborg på BoligPortal

Er du på udkig efter lejlighed i Viborg? Så er du kommet til det rette sted. Viborg, der også bliver kaldet ’det hellige sted på bakken’, er placeret i Midtjylland, og er en af Danmarks ældste byer. Byen byder på mange forskellige attraktioner, seværdigheder og oplevelser for dig, som flytter i en af de mange lejeboliger i Viborg. Læs videre herunder, og få en kort introduktion til byen.

Lejebolig i Viborg

Viborg er en populær by, hvilket betyder, at lejeboligerne ryger hurtigt. Desuden er Viborg billigere at bo i end nærliggende storbyer. Går du med tanken om at slå dig ned i Viborg og leder i den forbindelse efter en lejebolig i naturgrønne omgivelser eller tæt på bylivet? Så er Viborg et oplagt valg. Uanset om du er en familie på 5, studerende eller enlig, finder du helt sikkert en lejebolig, der passer til dine behov.

Søg ledige lejeboliger i Viborg?

Hos BoligPortal kan du søge lige præcis, den type lejebolig, som du ønsker. Her på siden finder du filtreringsmuligheder i menuen til venstre. Du kan ved hjælp af filtreringsmulighederne i venstre side skræddersy din søgning og vælge hvilken type lejebolig, du søger efter, størrelse på boligen, antal værelser og beliggenhed i Viborg. Gør dig nogle overvejelser om, hvor du gerne vil bo – om det skal
være tæt på byen, naturen eller din arbejdsplads. Har du kat, hund, kanin eller andre kæledyr – så kan du ligeledes vælge det som et krav, så du kun får boliger frem, som tillader husdyr. Uanset hvad du leder efter, hjælper BoligPortal dig med at finde din kommende lejebolig.

Viborg Miniby

Rejs tilbage i tiden og oplev, hvordan Viborg så ud i 1850. Viborg Miniby er en kulturhistorisk miniudgave af Viborg by. Flytter du i en af de mange lejligheder i Viborg, kan du blandt andet opleve, hvordan byen så ud, da den rummede ca. 4000 indbyggere, og opleve hvordan byen så ud inden for de gamle byporte. Udstillingen udgør i dag ca. 34 minihuse og Gråbrødre Klosterkirke, og du finder
minibyen på Mellemvej 19.

Viborg Kunsthal

Bor du i en af de mange lejligheder i Viborg, har du også mulighed for at tage til Viborg Kunsthal, hvor du blandt andet kan opleve udstillinger med danske og internationale billedkunstnere. Kunsthallen i Viborg har deres primære fokus på levende og skabende kunst. Kunsthallen afholder også flere arrangementer, blandt andet artist talks, foredrag, koncerter og workshops for børn og voksne. Hvis du går meget op i kunst, så råder Viborg kunsthal over en kunstskole, hvor kunstnere kan bo og arbejde.

Sct. Mathias Centret – Shopping center

Hvis du er til shopping, kan det anbefales at tage et smut ind til Sct. Mathias Centret. Der er rig mulighed for at gå på opdagelse mellem de mange butikker i det 14.500 m2 store center. Centret råder over 600 parkeringspladser, hvor du må holde 3 timer gratis, hvis bare du husker at stille p-skiven.

Viborg Domkirke

Viborg Domkirke danner rammen om Viborgs bedst besøgte attraktion. Viborg fik deres domkirke tilbage i 1060, og inde i domkirken kan du opleve krypten, som er den ældste del af domkirken. Flytter du i en af de mange lejligheder i Viborg, har du mulighed for at opleve en del af H.C. Andersens historie. De fleste kender H.C. Andersen og nogle kender måske “Vinden fortæller om Valdemar Daa og hans døtre” skrevet af H.C. Andersen. Valdemar Daa ligger nemlig begravet i en kiste, i det lille krypt kapel, i den sydlige del af Domkirken.

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP