Læs om boligudlejning
Opret
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Vejle

Lejligheder i Vejle

247 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
247 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. · Lejlighed · 108 m²
Vejle, Nyboesgade
4 værelses lejlighed
7 timer siden
7.200 kr.
...
Side1af 14
Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed til leje i Vejle på BoligPortal

Forestil dig, at det er en lun sommeraften. Du træder ud af Roberts Isbar med Vejles bedste is i hånden. Du går mod vandet, forbi fiskehuset og ned til lystbådehavnen. Her går du hen til Bølgen, hvor du sidder på trappen og nyder roen ved vandet, mens du kigger på Vejlefjordbroen, hvor trafikken er stilnet af for dagen. Bagefter går du forbi det ikoniske Fjordenhus, der er oplyst af solnedgangens stråler. Du nyder den sidste aftensol og beslutter, at det er i Vejle, du skal finde din næste lejlighed.

Det vil vi gerne hjælpe dig med. På BoligPortal finder du et hav af ledige lejligheder til leje i Vejle, så skynd dig at komme i gang med at finde dit næste hjem. Er du ikke helt sikker på, om det er en lejlighed, du gerne vil leje? Så er det godt, at du på vores side også kan leje værelser i Vejle , rækkehuse i Vejle og huse i Vejle .

Find en lejlighed i Vejle, der matcher dine behov

De senere års udvikling tyder på, at folk bliver ved med at drage mod vand, hav og kyster. Det vil sige, at havnen i Vejle er en af byens mest attraktive beliggenheder, og så kan du nok godt regne ud, at det er den store pengepung, der skal op ad lommen, hvis det er der, du vil leje en lejlighed.

Uanset dit budget er det dog muligt at finde en lejlighed til leje i Vejle på BoligPortal. Og det gode ved byen er, at du har alt, hvad du skal bruge inden for kort afstand. Så selvom du ikke bosætter dig på havnen, har du aldrig ret langt derhen. Via filtreringsmulighederne i toppen af siden kan du sortere efter husleje, størrelse, overtagelse og meget andet, så du finder det, der matcher dine behov.

Bølgen, Bryggen og broen

En af de ting Vejle er allermest kendt for, er sine ikoniske bygningsværker. På havnen finder du blandt andet Bølgen, der forestiller fem bølgetoppe, som er opført med inspiration af Operahuset i Sydney og landskabet omkring Vejle Fjord.

Du finder også det helt enestående Fjordenhus, der rejser sig direkte op ad vandet i havnebassinet, hvor kunst og arkitektur smelter sammen. Fra havnen har du også frit udsyn til den smukke Vejlefjordbro, hvor du i forgrunden kan se folk sejle, ro og tage SUP-ture.

Til de dage, hvor vejret holder dig inden døre, kan du tage et smut forbi Bryggen, Vejles kendte shoppingcenter, der rummer over 40 butikker med både lokale og internationale brands.

Mad og Michelin

Vejles mange kulturelle tilbud tilfredsstiller ikke blot dit syn, men også din smagssans. Her finder du gourmetrestauranter i topklasse, blandt andet TreeTop ved Munkebjerg med udsigt over skoven. I hjertet af Vejle finder du den hyggelige restaurant MeIMu, og på havnen den eksklusive restaurant LYST, der begge er indehavere af en Michelinstjerne. Der er altså mulighed for en smagsoplevelse for livet, hvis du vælger at leje en lejlighed i Vejle.

Kom videre fra Vejle - nem adgang til transport og uddannelse

Trafik og transport er sådan nogle ord man godt kan blive lidt træt af at høre. Men i Vejle bliver det næppe en bekymring i dagligdagen. Fra stationen i centrum har du nem adgang til offentlig transport, både hvis du skal med bus rundt i byen eller med tog rundt i landet. Har du egen bil, så har du, uanset din placering i Vejle, kort afstand til motorvejen, der både kan tage dig nord, syd og vest på.

Med en lejlighed i Vejle skal du heller ikke bekymre dig om din egen eller dine børns skolegang. Der er mange gode skoler både i Vejle centrum og i forstæderne. Du kan næsten holde hele skolegangen inden for Vejles grænser, hvis du ønsker det. Her finder du alt fra vuggestuer og dagplejer til folke- og privatskoler til gymnasier og erhvervsskoler.

Og er du studerende, så kan det være en fordel for dig, at kigge efter ungdomsboliger eller studieboliger i Vejle .

Find nemt, enkelt og hurtigt en lejlighed i Vejle på BoligPortal

Er du klar til at flytte til byen, der har alle storbyselementerne uden at være en storby? Så er vi klar til at hjælpe dig. På BoligPortal finder du et stort udvalg af lejligheder til leje i Vejle samt en masse smarte funktioner, der hjælper dig med at finde det helt rette hjem. Du kan blandt andet bruge kortfunktionen til at zoome ind på de områder, der tiltaler dig mest.

Du kan også filtrere din søgning i panelet til venstre efter husleje, kvadratmeter, værelser og så videre. I samme anledning, kan du oprette en gratis BoligAgent , så du får besked, når der bliver slået nye lejligheder op på siden, som matcher dine kriterier.

Hvis funktionerne på siden ikke er nok, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig hver dag fra 9-21. Held og lykke med at finde din næste lejlighed i Vejle.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play