Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Næstved
  4. 2 værelses
Lejemålet er blevet markeret som reserveret af udlejeren. Det bliver måske ledigt igen, hvis den valgte lejer springer fra. Ellers har vi stadig mange lignende lejemål til dig -
Se alle lignende lejemål
1 / 13
21. november
2 værelses lejlighed på 95 m²
Engvej, 4700 Næstved - 1. sal
Månedlig leje
7.172
kr
7.172 kr.
Månedlig aconto
900 kr.
Indflytningspris
28.085 kr.

Ledig fra
20. december 2022
Lejeperiode
Ubegrænset

21. november

2-værelses lejlighed

Ældre- og handicapegnede boliger med elevator og stoppested for kommunens servicebus lige udenfor døren. Der er dejlige fælles grønne områder i bebyggelsen og et godt naboskab. Bebyggelsen er fra 1970 og står overfor en planlagt renovering. Der er et fælleshus i afdelingen. Beliggenhed I Næstved er der alle kulturelle faciliteter tæt på, der er sportshaller og kulturhus med teatersal. Kommunens servicebus har stoppested lige ved bebyggelsen med adgang for kørestole og kører blandt andet til torvet, kulturhuset og biblioteket. Boligerne ligger tæt ved Ligunestien der går langs kanalen i Næstved helt til Karrebæksminde. Der er et stort fælles grønt område i bebyggelsen som i forbindelse med en renovering skal omdannes til en park med bakkelandskab, opholdskroge og duftende buske. Indretning Der hører altaner til en del af boligerne og stuelejlighederne har udgang til have. De fleste af boligerne er handicapegnede. Der er dog 36 boliger i en blok med tre etager som ikke har elevator. 40 boliger står foran en renovering af køkken og bad. I afdelingen er der stofanet med bredbånd. Boligerne har desuden komfur. Beboerne Bebyggelsen er særligt velegnede for ældre og handicappede, men der er en blandet beboersammensætning, hvor der også bor ældre og unge. Bebyggelsen har en aktiv bestyrelse, der tager initiativ til sociale aktiviteter. Dansk Handicap Forbund afholder i vinterhalvåret et ugentligt arrangement med f.eks. foredrag, lysbilleder eller banko. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv. Service og vedligeholdelse Der er en udstrakt service i afdelingen. Ejendomsfunktionærerne hjælper gerne med at bære indkøb op til boligen eller hjælper med at hente ting op fra kælderen. Ejendomsfunktionærerne vedligeholder også de grønne områder, gør rent på trapper og fælles arealer, og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen. Indret dig som du vil Du kan ændre boligens indretning, og når du flytter kan du få godtgørelse for forbedringer, som du selv har betalt – der sker dog en afskrivning af beløbet over en årrække.
Månedlig leje
7.172
kr
7.172 kr.
Månedlig aconto
900 kr.
Indflytningspris
28.085 kr.

Ledig fra
20. december 2022
Lejeperiode
Ubegrænset
Om udlejeren
Valideret af BoligPortal
Mere end 100 annoncer
Sidst aktiv: 1 år siden
Oprettet: 11 år siden

Detaljer om bolig

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
95 m²
Værelser
2
Etage
1.
Møbleret
Nej
Delevenlig
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Elevator
Nej
Seniorvenlig
Nej
Kun for studerende
Nej
Altan/terrasse
Nej
Parkering
Nej
Energimærke
-

Detaljer om udlejning

Lejeperiode
Ubegrænset
Ledig fra
20. december 2022
Månedlig leje
7.172 kr.
Aconto
900 kr.
Indskud
20.013 kr.
Indflytningspris
28.085 kr.
Oprettelsesdato
21.11.2022
Sagsnr.
5318605
Om udlejeren
Valideret af BoligPortal
Mere end 100 annoncer
Sidst aktiv: 1 år siden
Oprettet: 11 år siden
Månedlig leje
7.172
kr

Andre boliger i Næstved

5 vær. · Lejlighed · 93 m²
Næstved, Østergade
Stor 5 værelse lejlighed med stort lys indfald, midt i centrum af Næstved, med 2 min gang til gågade cafe, og bio., samt 5 til 8 min gang til stationen.
13 timer siden
8.490 kr.

Populære søgninger

Alle i Lejligheder
HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejebolig
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play