Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Alle lejeboliger
  3. Solrød Strand

Lejeboliger i Solrød Strand

32 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses
32 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 54 m²
Karlstrup, Skibsager
9.200 DKK3 dage siden
Side1af 2

Lignende annoncer i Solrød strand

Populære søgninger
  • Alle i Alle lejeboliger

Find lejebolig i Solrød Strand på BoligPortal

Har du planer om at finde en lejebolig i Solrød? Så får du her en kort introduktion til, hvad byen kan tilbyde dig. Solrød er en kommune, der ligger 30 minutter syd for København , som består af to store bysamfund, Havdrup og Solrød Strand, samt seks små landsbyer. Fra Solrød Strand station kan du nemt tage s-toget hvert 10. minut, som bl.a. går til København. Dette er med til at gøre Solrød særdeles eftertragtet blandt folk, der både gerne vil bo tæt på storby og skøn natur.

Find den perfekte lejebolig i Solrød

Hvilken type af lejebolig, er du på udkig efter i Solrød? Måske søger du en lejebolig hvor husdyr er tilladt ? Eller måske håber du på at finde en bolig med mulighed for parkering i Solrød ? Frygt ikke, uanset hvad du leder efter, kan vi hos BoligPortal hurtigt hjælpe dig. I Solrød kan du finde en bred vifte af forskellige boliger til leje, herunder rækkehuse , lejligheder , værelser og huse . Herunder kan du blive klogere på, hvad Solrød tilbyder sine borgere.

Gør brug af vores filtreringsmuligheder og BoligAgent

Hvis du har nogle specifikke krav til din kommende lejebolig i Solrød, kan du benytte filterknappen ude i venstre side. Du har både mulighed for at sortere på pris, størrelse, boligtype m.m. På den måde skal du ikke gå på kompromis med dine ønsker til en fremtidig lejebolig.

Du kan også oprette en gratis BoligAgent på BoligPortals hjemmeside og endnu lettere finde en lejebolig i Solrød. Du skal blot tilføje de krav, som du har til en lejebolig i Solrød, og resten klarer BoligAgenten. Når der er et match mellem dine krav og nye lejeboliger på siden, vil du modtage en mail.

En lejebolig omgivet af smuk natur i Solrød

Hvis du finder en bolig til leje i Solrød kan du glæde dig til smukke omgivelser spækket med et væld af spændende oplevelser. Herunder kan du læse om de forskellige hyggelige udflugtsmål, du finder i Solrød.

Solrød Strandpark

Med en lejebolig i Solrød løber du med garanti ikke tør for skønne naturoplevelser. I Solrød Strand kan du bl.a. opleve den 6 km lange kyststrækning, som byder på et mekka af aktiviteter. Ved Solrød Strandpark er der plads til alle og enhver, uanset om du vil have vind i håret på et surfboard, solbade, gå en tur eller tage en dukkert. Størstedelen af Solrød Strandpark består af smukke klitlandskaber, samt børnevenlige badestrande.

Trylleskoven

Finder du en bolig til leje i Solrød, kommer du helt sikkert til at nyde de mange skove og naturområder, som alle frit kan benytte. Tag en dejlig gåtur igennem Trylleskoven og nyd, at du kan være i fred og ro, væk fra storbyens menneskemylder. Skoven er spækket med høje, krogede fyrretræer, som kan virke helt fortryllende at bevæge sig imellem, og dette er grunden til at skoven går under navnet ‘Trylleskoven’. Skoven er fredet og har en skøn placering lige ud til Solrød Strandpark.

Karlstrup Kalkgrav

I Solrød kommune finder du også Karlstrup Kalkgrav, som er et populært udflugtsmål for både lokale og turister. Med en lejebolig i Solrød kan du nemt tage ud til Kalkgraven og nyde en gåtur rundt om den klareste blå sø. I og omkring kalkgraven kan du både gå på opdagelse i et rigt plante- og dyreliv, eller du kan fordybe dig i de mange forsteninger op ad søens skrænter.

Solrød byder på noget for enhver smag

Solrød kommune er ekstra populær blandt børnefamilien. Her finder du nemlig hele tre folkeskoler, tre privatskoler, et gymnasium og adskillige vuggestuer, dagplejere og børnehaver. En kvalitetsrapport viser desuden, at Solrøds folkeskoleelever ligger i toppen, når det kommer til karaktergennemsnit og trivsel.

Finder du en bolig til leje i Solrød, er der også et hav af muligheder til de ældre. Byen har et aktivitetscenter, som giver de ældre mulighed for at være aktive og sociale på samme tid. Dertil tilbyder Solrød også et godt foreningsliv med et utal af muligheder og aktiviteter.

Sikre udlejningsforhold på Danmarks største lejeboligportal

Hos Boligportal finder du et stort udvalg af lejeboliger i Solrød, hvor alle boligannoncer på forhånd er blevet sikkerhedsgodkendt af vores kundeservicemedarbejdere. På den måde slipper du for bekymringer, så du blot kan fokusere på at finde din drømmebolig i Solrød.

Held og lykke med at finde en lejebolig i Solrød på BoligPortal!

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play