Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser
  3. Vejle

Værelser til leje i Vejle

8 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses
8 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 10 m²
Vejle, Vestre Engvej
3.800 DKK10. april

Lignende annoncer i Vejle

Populære søgninger
  • Alle i Værelser

Find ledigt værelse i Vejle hos BoligPortal

Ovenfor finder du en samlet oversigt over værelser til leje i Vejle hos BoligPortal. På den måde har du det fulde overblik over vores stor udvalg. Vi går generelt højt op i at give dig det bedst mulige overblik over vores store udvalg af ledige lejeboliger , herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje .

Vi har også andre relevante sider til dig, der er på udkig efter et værelse. Du kan med fordel orientere dig på vores sider med delevenlige lejligheder eller studieboliger og ungdomsboliger . Det er specielt praktisk for dig, der er ung og leder efter et billigt sted at bo i forbindelse med studie eller arbejde.

Vælg et værelse i Vejle og nyd fordelene

Hvis du søger et værelse i Vejle og ønsker at slå dig ned i den sydjyske by ved det inderste af Vejle Fjord, kan du se frem til at nyde godt af de mange attraktive fordele, som byen har at tilbyde. Vejle er en fantastisk by at bosætte sig i, og det er der mange gode grunde til:

Naturskøn atmosfære

I Vejle finder du et stykke af Danmarks smukkeste og mest kontrastfyldte natur. Hvis du vælger et værelse i Vejle, får du mulighed for at nyde den friske luft og den idylliske atmosfære, der giver anledning til flere udendørsaktiviteter som vandreture og cykelture i det skønne landskab.

Gode transportforbindelser

Vejle er et trafikalt knudepunkt midt i Trekantsområdet , hvilket gør det let for dig at komme til og fra byen. Fra togstationen har du nem adgang til større byer, hvor du blandt andet kan tage toget direkte til Aarhus på blot 45 minutter. Skal du rundt i byen eller til nogle af nærområderne, har du mulighed for at hoppe på bussen ved et af busstoppestederne nær dit værelse i Vejle. Er du mere til at tage bilen, ligger Vejle centralt ved både E45 og Midtjyske Motorvej.

Rigt kulturliv

Ved at vælge et værelse i Vejle, vil du kunne opleve en dynamisk kulturby. Byen tilbyder både museer og teatre, og derudover afholdes der årligt en række festivaler og andre kulturelle arrangementer, hvor du har mulighed for at opleve den kulturelle mangfoldighed.

Udvid din søgning og find flere muligheder for leje i Vejle

Der findes mange gode muligheder for at leje et værelse i Vejle. Er du også interesseret i andre boligtyper end et værelse, har vi også det. Studiebolig i Vejle er eksempelvis oplagt for dig, der er studerende og leder efter et billigt sted at bo. De kan ofte findes til særdeles overkommelig husleje. Dertil kommer at du med en studiebolig ofte vil være omgivet af andre studerende, der også bor til leje. Det kan være medvirkende til at skabe grobund for et godt studiefællesskab.

Udlej selv værelse i et større lejemål

Finder du ikke umiddelbart det rette værelse til leje i Vejle, kan det i visse tilfælde give mening at vende din søgning på hovedet. I den forbindelse kan du for eksempel kigge efter hus , rækkehus eller lejlighed i Vejle og efterfølgende stå for at udleje et eller flere værelser, så du kan stable et kollektiv eller roomiefællesskab på benene.

Vælger du selv at udleje et eller flere værelser , stiller vi hos BoligPortal en række gratis services til rådighed, der skal hjælpe dig godt igennem udlejningsprocessen. Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør det muligt for dig at holde styr på rapporter for indflytning og fraflytning.

Find hurtigt og nemt et værelse i Vejle

Hos BoligPortal ønsker vi, at du kommer godt igennem din boligsøgning. Derfor gør vi vores bedste for at stille de rette redskaber til rådighed, som kan gøre din boligjagt smartere. På den måde kan du finde en bolig i en fart.

Præcisér din søgning med vores mulighed for filtrering

Leder du efter noget specifikt, anbefaler vi, at du inkluderer dine kriterier til dit kommende værelse i Vejle i filtreringsmulighederne til venstre. Ved at inkludere diverse filtreringer får du kun vist lejemål, der lever op til dine ønsker: På den måde kan din søgning efter et værelse i Vejle blive mere fokuseret.

Du kan for eksempel vælge at afgrænse din søgning efter et ledigt værelse i Vejle til at inkludere et kriterie for antallet af kvadratmeter eller pris for husleje. Du kan for eksempel også filtrere efter, om værelset skal være møbleret samt om det er tilladt at holde husdyr.

Opret en BoligAgent og få automatisk besked om nye værelser i Vejle

Du kan nemt sætte skub i din boligsøgning ved at oprette en BoligAgent . Det gør du efter at have inkluderet de kriterier i filtreringerne til venstre, som er relevante for dig. Du aktiverer agenten ved at klikke øverst i den orange boks til venstre, hvorefter du fremover automatisk modtager besked over mail, når nye annoncer, der passer til dine kriterier, bliver lagt op på siden.

I praksis vil din personlige BoligAgent spare dig tid og kræfter. Du behøver nemlig ikke aktivt selv at holde øje med siden, men kan stadig være en af de første, der opdager nye boligannoncer, så du hurtigt kan kontakte udlejer.

Du kan føle dig tryg, når du søger værelse i Vejle hos BoligPortal

Hos BoligPortal ønsker vi, at du kan få en tryg boligsøgning. Derfor sørger vi for, at alle boligannoncer valideres af en medarbejder, inden de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at du altid kan kontakte en relevant udlejer og vide dig sikker på deres ægthed.

Udover at sørge for, at alle boligannoncer og udlejere er oprigtige, passer vi også på dine rettigheder i henhold til GDPR. Dertil kommer, at vi altid står klar til at besvare dine spørgsmål. Tøv derfor ikke med at tage kontakt til vores kundeservice, som har åbent hver dag året rundt.

Vi ønsker dig held og lykke

BoligPortal ønsker vi dig held og lykke med din søgning efter et værelse til leje i Vejle. Vi håber, du kommer godt og hurtigt i mål, og at du har lyst til at gøre brug af vores tjenester en anden gang.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play