Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser
  3. Slagelse

Værelser til leje i Slagelse

5 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses
5 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 værelse på 9 m²
Slagelse, Thomsensvej
2.500 DKK3 dage siden

Lignende annoncer i Slagelse

Populære søgninger
  • Alle i Værelser

Find ledigt værelse i Slagelse hos BoligPortal

Her på siden finder du det samlede udvalg af værelser til leje i Slagelse. Udvalget opdateres løbende, hvorfor du kan regne med at finde noget til enhver smag her på siden. Dertil kommer, at vi hos BoligPortal er de største i Danmark inde for lejeboliger , herunder lejligheder , værelser , huse og rækkehuse : Således har du gode muligheder for at finde dit næste værelse til leje i Slagelse hos os.

Også hvis du er på udkig efter noget mere specifikt, er BoligPortal din indgangsvinkel. Hos os finder du for eksempel delevenlige lejligheder eller møblerede lejligheder til leje , som kan være glimrende alternativer for dig, der er på udkig efter et værelse til leje.

Er du interesseret i andre boligtyper end værelser i Slagelse?

Siden her dækker over værelser til leje i Slagelse. Ved du, at du også er interesseret i andre boligtyper end værelser i Slagelse, anbefaler vi, at du spreder din søgning ud og indkluderer alle typer af boliger, der kan vise sig relevante for dig.

Tilvælg de relevante boligtyper i venstre side under feltet ‘boligtype’. På den måder skaber du et godt indledende overblik over relevante lejemål i Slagelse. Vælg i den sammenhæng mellem huse , rækkehuse og lejligheder i Slagelse , eller tag et kig på den generelle side for alle lejeboliger i Slagelse .

Opdag fordelene med et værelse til leje i Slagelse

Hvis du går med tankerne om at finde et værelse til leje i Slagelse, men endnu ikke helt ved, hvad byen har at tilbyde, kan du blive klogere herunder. For det er nemlig ikke helt uden grund, at den charmerende by er et særdeles attraktivt sted at bosætte sig:

Oplevelser året rundt

Flytter du ind på et værelse i Slagelse, kan du være helt sikker på, at der altid er noget at give sig til. I Slagelse er der rigeligt at opleve, hvad enten det er et besøg i Vestsjællands største shoppingcenter eller nogle af de mange arrangementer, der afholdes i byen. Slagelse Musikhus tilbyder alt fra stand-up til musik, hvor der er masser af muligheder for at få en mindeværdig oplevelse.

Mange uddannelsesmuligheder

Går du og overvejer, om det snart er tid til at starte på et studie? Så kan et værelse i Slagelse være et rigtig godt valg for dig. I byen finder du flere forskellige uddannelsesinstitutioner, hvor du har mulighed for at starte på din drømmeuddannelse og nyde det gode studieliv sammen med dine medstuderende.

Udforsk de skønne naturområder

I Slagelse får du masser af dejlig natur, hvor du har mulighed for at få store naturoplevelser. Du får den lange kyststrækning ved Storebælt, skovene og det åbne land, hvor du kan trække stikket og nyde de rolige omgivelser.

Sådan finder du hurtigt og nemt et værelse i Slagelse

Det er sjældent nemt at stå mellem boliger, men med de rette fremgangsmåder og værktøjer fra BoligPortal kommer du godt i mål med det rette værelse til leje i Slagelse – hurtigt, nemt og effektivt. Lær mere om dette nedenfor.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Dem anbefaler vi, at du gør brug af, så du kan danne dig det nødvendige overblik over relevante værelser til leje i Slagelse.

Filtrer for eksempel efter, hvor stort værelset i Sverige er, eller hvorvidt det kun er for studerende. Du kan også filtrere efter lejeperioden. Tag et kig på mulighederne, og find frem til lige præcis den kombination af filtreringer, der giver mening for dig.

Opret BoligAgent og finde værelse i Slagelse i en fart

Efter at du har filtreret i din søgning, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent . Det gør du i den orange boks øverst til venstre – på den måde gøres din boligjagt smartere.

Med en BoligAgent fra BoligPortal vil du fremover automatisk modtage besked over mail, hver gang nye værelser i Slagelse, der matcher dine kriterier, bliver lagt op på siden. Således fortsætter din boligjagt i baggrunden, så du ikke aktivt behøver at holde øje med siden.

Føl dig tryg, når du søger værelse til leje i Slagelse hos BoligPortal

Hos BoligPortal går vi højt op i din tryghed. Således kan du hos os føle dig sikker fra start til slut gennem din søgning efter det rette værelse til leje. Det skyldes ikke mindst vores målrettede indsats på følgende områder:

  • Vi validerer manuelt alle boligannoncer, efterhånden som de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at ægtheden af den enkelte annonce altid er i top. På den måde kan du med ro i maven tage kontakt til relevante udlejere af værelser i Slagelse.
  • Dine data i forbindelse med din færden på siden håndteres sikkert og fornuftigt. Det sker naturligvis i overensstemmelse med GDPR.

Finder du ikke, hvad du søger: Lej en bolig og bliv selv udlejer af værelser i Slagelse

Finder du ikke umiddelbart, hvad du leder efter af værelser i Slagelse, kan det i mange tilfælde give mening at vende din søgning på hovedet. Du kan nemlig vælge at leje en større lejebolig i Slagelse for derefter selv at udleje et eller flere værelser . På den måde kan du oprette dit helt eget bofællesskab i Slagelse.

Resultatet ved selv at udleje er i sidste ende det samme som at leje et værelse i et allerede etableret bofællesskab i Slagelse. Den eneste forskel er således, at det er dig, der sidder med beslutningen om, hvilke roomies der er de rette, samt de praktiske detaljer, der skal gå op i en højere enhed.

Når du udlejer via BoligPortal, bliver det nemt at få styr på de praktiske detaljer. Vi stiller nemlig en række digitale services til rådighed, så du kan få godt styr på udlejningen. Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som gør det muligt for dig at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for værelserne.

Held og lykke med at finde det rette værelse til leje i Slagelse

Vi ønsker dig mange gange held og lykke i din jagt efter det rette værelse til leje i Slagelse. Husk, at du endelig må tage kontakt til vores kundeservice, hvis du i løbet af din søgning har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp.

Hver dag året rundt står vi klar til at hjælpe dig med kompetent viden om vores porta og boligsøgning generelt. Kontakt os over mail, chat eller telefon, og bliv godt klædt på til din boligjagt.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play