Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Værelser
  3. Gentofte

Værelser til leje i Gentofte

6 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses
6 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
1 vær. · Værelse · 25 m²
Gentofte, Jægersborgvej
- Personal 25 square meter room + shared kitchen, dining room and toilet - Lovely spacious apartment
6 dage siden
4.800 kr.
Populære søgninger
  • Alle i Værelser

Find ledigt værelse til leje i Gentofte hos BoligPortal

Gentofte beliggende nord for København består i høj grad af villabebyggelse, men også diverse etagebyggerier med værelser til leje. Denne forstad er et dejligt sted at slå sig ned og der er gode muligheder for at finde et værelse til leje i Gentofte her på siden. Det kan for eksempel være for dig, der arbejder i Københavnsområdet og har brug for en pendlerbolig eller dig der er studerende og leder efter en studiebolig i København , men også er villig til at flytte til Gentofte.

Hvad din specifikke situation er, betyder ikke så meget: Leder du efter et værelse i Gentofte, finder du et bredt udvalg her på siden. Nye værelser bliver løbende lagt op, så hold dig opdateret ved for eksempel at oprette en gratis BoligAgent .

Med en gratis BoligAgent holder du dig nemt opdateret på nye værelser i Gentofte

Boligsøgning kan være lidt af en proces at holde sig opdateret på. Af den grund har vi hos BoligPortal gjort det nemt for dig at finde ud af, når nye relevante værelse til leje bliver lagt op på siden. Med vores BoligAgent vil du nemlig modtage besked via mail hver gang et nyt værelse, der matcher dine kriterier, bliver lagt op. På den måde behøver du ikke selv aktivt at holde øje med siden hele tiden.

Når du opretter en BoligAgent, kan du gøre den så specifik, som du har lyst til. Det gør du ved at udfylde alle de felter i filtreringer til venstre, som du finder relevante. På den måde kan du for eksempel vælge kun at få besked, når huslejen eller størrelsen på værelset passer til dine krav. I sidste ende er det helt op til dig, hvor kræsen du vil være.

Filtreringsmulighederne hjælper dig med at finde det rette værelse i Gentofte

Når du skal søge lejebolig eller værelse til leje, kan det være en god idé løbende at foretage forskellige søgninger og filtreringer. Til dette kan du benytte felterne i kolonnen til venstre. Her kan du både søge ud fra forskellige kriterier såsom husleje og antal kvadratmeter, og har du for eksempel ønsker til, at der skal være parkering, kan du også inkludere dette i din søgning. Undersøg selv de specifikke muligheder for filtering i venstre side.

Ønsker du at udvide din søgning til at inkludere mere end blot værelser i Gentofte, er der også mulighed for at lave en bredere søgning. Overvej i den sammenhæng om du er villig til at leje lejlighed , hus eller rækkehus i Gentofte .

Der findes flere veje til et værelse i Gentofte

At finde det rette værelse i Gentofte kan ske på flere måder. Finder du ikke umiddelbart, hvad du søger, kan du overveje at lede efter en delevenlig lejlighed . På den måde kan du nemlig efterfølgende selv udleje et værelse hos BoligPortal. Det er især oplagt for dig, der er studerende og leder efter nogle ligesindede at bo sammen med i studietiden.

Har du mod på at leje et større lejemål, hvorefter du kan stå for udlejningen af et eller flere værelser, bliver du taget godt i hånden under processen. Udover at vi hos BoligPortal står klar til at besvare dine spørgsmål, finder du også gratis tjenester, der gør det nemmere for dig at udleje. Specifikt tilbyder vi nemlig både en gratis digital lejekontrakt samt muligheden for at foretage digitalt flyttesyn helt gratis.

Du definerer selv din søgning

Definér din søgning efter et værelse i Gentofte, så den giver mening for dig. Ligeledes står vi hos BoligPortal naturligvis klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til boligsøgning, leje eller udlejning hos os. Vi ønsker dig held og lykke med din boligsøgning.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesJobsBoligmanager
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontrakt
Kontakt os
Vilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play