Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse
  3. Roskilde

Rækkehuse til leje i Roskilde

9 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser3 værelses4 værelses
9 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. rækkehus på 107 m²
Roskilde, Bredgade
9.000 DKK12. april

Lignende annoncer i Roskilde

Populære søgninger
  • Alle i Rækkehuse

Find ledigt rækkehus til leje i Roskilde hos BoligPortal

Her på siden finder du en samlet oversigt over ledige rækkehuse til leje i Roskilde. Roskilde ligger i et knudepunkt mellem København , Ringsted og Holbæk , og er derfor et oplagt sted at slå sig ned, både for dig der skal pendle frem og tilbage, men også for dig, der ønsker at bo i en større by med et rigt liv inden for beskæftigelse og uddannelse.

Hos BoligPortal har vi det største udvalg af ledige lejeboliger i Danmark, og vi udlejer ud over rækkehuse både lejligheder , værelser og huse . Der er derfor gode forudsætninger for, at du finder din næste bolig hos os.

Vi har også gjort det nemt for dig, der har mere specifikke krav til din kommende bolig. Er du for eksempel pensionist, og vil du gerne finde en boligtype, der passer til dette, kan du kigge på vores overblik over seniorboliger . Ligeledes kan du finde lejeboliger med husdyr tilladt , hvis du har dyr eller planlægger at få det.

Kig også efter andre lejeboliger end rækkehuse i Roskilde

Roskilde har meget at byde på og mange skønne boliger. Finder du ikke det rette ledige rækkehus til leje i Roskilde, kan det derfor give mening at udvide din søgning til at inkludere andre boligtyper eller byer i nærheden af Roskilde. Selv hvis dette ikke er din primære prioritet, kan en udvidet boligsøgning nemlig være med til at give dig et større overblik og flere gode muligheder for at finde det rette hjem.

Hos os finder du både oversigter over huse , lejligheder og værelser til leje i Roskilde , som du evt. kan udvide din søgning med. Mange af disse boliger har den samme hyggelige atmosfære, som du ellers finder kendetegnet ved rækkehuse. Du kan også vælge at brede din søgning ud og kigge på rækkehuse eller andre boligtyper i nogle af de omkringliggende byer nær Roskilde - for eksempel i Jyllinge , ved Hedehusene eller i Lejre .

Tips fra BoligPortal: Sådan finder du hurtigt og nemt et rækkehus i Roskilde

Hos BoligPortal har vi et ønske om, at du hurtigt finder det, du søger. Derfor har vi samlet et par tips, som kan være gode at implementere i din søgning for at komme godt i mål. Det handler om at være præcis i dine ønsker og kriterier, men også om at automatisere boligsøgningen med en BoligAgent.

Benyt filtreringsmulighederne til at præcisere din søgning

Du har med al sandsynlighed en række kriterier, som det er vigtigt for dig, at dit kommende rækkehus i Roskilde lever op til. Hos BoligPortal har vi gjort det muligt for dig at inkludere disse kriterier i din søgning ved at filtrere i de rækkehuse, du får vist på siden. På den måde får du kun vist rækkehuse i Roskilde, der lever op til dine krav.

Sørg dog for at gøre op med dig selv, om dine filtreringer indeholder reelle krav, eller om der i stedet er tale om ønsker. Vi anbefaler, at du kun inkluderer dine ufravigelige krav i filtreringen, da alle boliger, der ikke lever op til de specificerede elementer i din filtrering, ikke vil blive vist.

Mange vælger for eksempel at filtrere efter, om husdyr er tilladt, eller efter bestemte perioder for leje. Sidstnævnte er for eksempel relevant for dig, der leder efter enten en permanent eller midlertidig bolig i Roskilde.

Har du fundet frem til en filtrering, som du er tilfreds med, og som giver mening for din videre søgning, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent .

Opret en BoligAgent og find hurtigt det rette rækkehus i Roskilde

Du opretter din gratis BoligAgent ved at klikke på slideren i den orange boks øverst til venstre, når du har markeret dine krav under. Når du aktiverer en BoligAgent får du fremover automatisk besked over mail, når nye lejemål, der matcher dine kriterier, dukker op på siden. På den måde kan du holde dig opdateret på nye rækkehuse i Roskilde uden aktivt at skulle holde øje med siden hele tiden.

Hvilket område af Roskilde skal du finde rækkehus i?

Måske har du specifikke ønsker til, hvor i Roskilde du gerne vil bo til leje i et rækkehus. Vi har nedenfor fremhævet nogle af de steder, som du med fordel kan overveje at undersøge mere om.

Undersøg for eksempel, om der er ledige rækkehuse til leje i Himmelev , Svogerslev eller Vindinge , eller overvej at kigge efter andre boligtyper i disse områder.

Hvis rækkehuset er for stort, kan du udleje et eller flere værelser

Finder du et rækkehus i Roskilde, som lever op til din ønsker, men er for stort og med for høj husleje, behøver du ikke nødvendigvis at udelukke det. Det er nemlig muligt selv at udleje et eller flere værelser på BoligPortal i et rækkehus, som du har lejet. På den måde kan du stable et bofællesskab på benene og dele rækkehuset med en eller flere andre.

Vælger du at give dig i kast med selv at udleje et eller flere værelser i et rækkehus, som du lejer, hjælper vi dig godt igennem processen. I den forbindelse stiller vi flere digitale services til rådighed, der har til formål at gøre det nemmere for dig at navigere i udlejningsprocessen. Prøv med fordel vores digitale lejekontrakt , som vi har udviklet i samarbejde med jurister, så formuleringerne er skarpe og overholder gældende lovgivning. Du kan også gøre brug af vores mulighed for at foretage et digitalt flyttesyn , hvis du gerne vil lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

BoligPortal ønsker dig held og lykke

Vi håber, at du får god gavn af de ressourcer, vi stiller til rådighed for dig i din søgning efter et rækkehus til leje i Roskilde. Vi ønsker, at du kommer godt i mål og står gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vores kundeservice har åbent hver dag året rundt, hvor vi kan kontaktes via telefon, mail eller chat.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play