Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse
  3. Odense

Rækkehuse til leje i Odense

103 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
103 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. rækkehus på 100 m²
Odense NØ, Bjerggårdsløkken
9.275 DKK2 timer siden
Side1af 6

Lignende annoncer i Odense

Populære søgninger
  • Alle i Rækkehuse

Find ledigt rækkehus til leje i Odense hos BoligPortal

Her på siden finder du det samlede udvalg af aktuelle rækkehuse til leje i Odense. Som du kan se, er udvalget stort og vi har noget til enhver smag. Uanset om du er på udkig efter et rækkehus til dig selv, til dig og din kæreste eller til dig og din familie, er du derfor landet det helt rigtige sted.

BoligPortal har dog ikke kun et bredt udvalg, når det kommer til udvalget af rækkehuse i Odense. Også landsdækkende har vi det suverænt største udvalg af ledige lejeboliger , herunder både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse til leje . For at gøre det nemt for dig, der leder efter noget mere specifikt, har vi også gjort det nemt for dig med oversigter over eksempelvis lejeboliger med husdyr tilladt eller seniorboliger , hvis du er i målgruppen for dette.

Derfor skal du finde et rækkehus til leje i Odense

Odense er byen, hvor H. C. Andersen tog sine første spæde barneskridt. Her finder du blandt andet en skøn storbystemning, et rigt kulturliv og spændende restauranter – alt sammen i skøn harmoni med det tætte nabofællesskab, som du finder kendetegnet ved rækkehuse.

Flytter du i rækkehus, betyder det oftest også, at du får en lille have. Har du været vant til at bo i lejlighed, vil du hurtigt opdage, hvor dejligt det er at kunne åbne døren og gå ud i dit eget lille stykke natur. En have er en glæde, og måske kan du være heldig at finde din drømmebolig med have lige her.

Overvej, om du er interesseret i andre boligtyper end et rækkehus i Odense

Selvom et rækkehus i Odense for mange lyder som en drøm, har byen også i bredere forstand meget at byde på. Er du åben for at kigge efter andre boligformer, anbefaler vi derfor, at du kaster et blik på vores generelle side for lejeboliger i Odense . Her finder du udover rækkehuse også huse , lejligheder og værelser til leje .

Er du fast besluttet på, at du gerne vil have fingre i det rette rækkehus, er det også helt forståeligt. I den situation kan vi dog også henvise til vores sider for rækkehuse i andre byer på Fyn. Her vil du typisk også opleve, at huslejen bliver en del lavere. Undersøg for eksempel vores aktuelle udvalg af rækkehuse i Nyborg , Svendborg , Middelfart , Assens eller Fåborg .

Sådan finder du hurtigt og nemt det rette rækkehus i Odense

Med et bredt udvalg af ledige lejemål kan boligsøgningen efter det rette rækkehus i Odense hurtigt gå hen og blive overvældende. Sådan behøver det dog ikke at være. Således stiller vi hos BoligPortal en række værktøjer til rådighed, der skal gøre din søgning nem, enkel og hurtig.

Benyt filtreringsmulighederne til at finde rækkehuset i Odense, der passer til dig

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. På den måde kan du præcisere din søgning og nemmere finde frem til de rækkehuse i Odense, der passer til dine behov. Drømmer du om et rækkehus med plads til dyr, kan du filtrere din søgning efter det. Det samme gælder, hvis du har et særligt ønske til antallet af værelser eller andre af specifikationerne, som du finder til venstre.

På den måde kan du med filtreringsmulighederne tilpasse dine søgekriterier, alt efter dine behov – hvorefter der formentlig vil komme en liste over boliger, som opfylder dine søgekriterier. Vær dog opmærksom på, at alle boligannoncer, der ikke lever op til dine filtreringer, ikke vil vises i din søgning. Det er derfor en fordel at være skarp på din søgning og sørge for kun at inkludere realistiske søgekriterier.

Opret en BoligAgent og få besked med det samme

Rækkehusene i Odense er populære, og har du ikke tid til at tjekke BoligPortal flere gange om dagen, kan det være en god idé at oprette en gratis BoligAgent . Ved at gøre det, vil du nemlig fremover få besked over mail, hver gang der bliver lagt nye rækkehuse op på BoligPortal, der passer til dine kriterier.

Du opretter din gratis BoligAgent efter at have udfyldt dine filtreringer i venstre side ved at klikke i den orange boks øverst. Efterfølgende fortsætter din søgning i baggrunden, uden du behøver at holde øje med siden.

I hvilket område af Odense skal du finde rækkehus?

Odense har mange skønne områder med rækkehuse. For at gøre det nemmere for dig at orientere dig i mulighederne, har vi valgt at give en kort introduktion til nogle af områderne nedenfor:

Rækkehus til leje i Odense V, S, C eller M?

Et rækkehus i Odense V kan være muligt at finde, hvis du er heldig i din søgning. Her finder du for eksempel bydelen Bolbro, der har gode faciliteter inden for idræt, blandt andet med en idrætshal, et isstadion og en cykelbane. I området finder du også Sanderum. Undersøg nærmere på vores oversigt over rækkehuse i Odense V .

Det sydlige Odense byder på skønne områder såsom Hjallese og Højby, hvor rækkehuse er populære. Disse forstæder er hyggelige områder, hvor mange vælger at slå sig ned i parcel- og rækkehus. Find vores samlede oversigt over rækkehuse til leje i Odense S og bliv klogere på det aktuelle udvalg.

I centrum hvor bylivet har sin gang kan du sagtens finde forskellige udgaver af rækkehuse. Det er især oplagt for dig, der ikke ønsker at give afkald på bylivet, men som samtidigt ønsker et roligt sted at slå dig ned. Undersøg med fordel nærmere, hvis du er interesseret i et rækkehus i Odense C .

Det kan lyde forvirrende, men ligesom Odense har et centrum, er der også et midte. I Odense midt kan du være heldig at finde det helt rette rækkehus til dine behov, lige midt i byen. Området er bygget op omkring Munkerisvej og strækker sig i begge retninger. Find vores aktuelle oversigt over rækkehuse i Odense M og bliv klogere på mulighederne.

Rækkehus til leje i Odense SØ, NØ, N, SV eller NV?

Vil du gerne have et bredt udvalg af forskellige rækkehuse at vælge imellem i et behageligt kvarter i Odense, kan rækkehuse i Odense SØ være et godt bud. Her finder du både moderne og ældre boliger. Området inkluderer blandt andet områderne Over Holluf og Neder Holluf.

Odense NØ dækker blandt andet over Seden, Bullerup og Agedrup. Her finder du gode chancer for at slå dig ned i et moderne og hyggeligt rækkehus. Du bliver klogere på mulighederne ved at klikke på vores oversigt over rækkehuse i Odense NØ .

Her har du også mulighed for at finde nyere kvarterer med rækkehuse. Rækkehuse i Odense N findes dog i alle typer, og du har derfor gode chancer for at finde det rette for dig. Det er for eksempel både populært at søge efter rækkehus i bydelen Stige samt i Søhus.

Bellinge og Dalum beliggende i den sydvestlige del af Odense er ligeledes populære steder at lede efter rækkehuse til leje. Er du interesseret i disse boligområder, kan du tage et kig på vores samlede overblik over rækkehuse i Odense SV .

Områder såsom Korup og Vestby i den nordvestlige del af Odense har også skønne boligområder at byde på. Undersøg med fordel, om der aktuelt er rækkehuse til leje i Odense NV , hvis du er interesseret i dette område.

Hvis rækkehuset er for stort, kan du udleje et eller flere værelser

Selvom udvalget og mulighederne for leje af rækkehus i Odense er gode, kan det sagtens være en proces at finde det helt rette til dine behov. Finder du for eksempel dit drømme-rækkehus, men er det lidt for stort eller lidt for dyrt, betyder det ikke nødvendigvis, at du helt skal opgive det. I stedet kan et godt tip være at udleje et eller flere af værelser i rækkehuset, så du kan bo der sammen med andre. Naturligvis kræver det dog, at du ikke har noget imod at bo i en form for bofællesskab.

Mange vælger for eksempel at have en ung studerende boende til leje, da efterspørgslen efter studieboliger i Odense er stor.

BoligPortal hjælper dig på vej, hvis du vil udleje værelse i dit rækkehus

Efter at du har lejet dit ønskede rækkehus i Odense, kan du hos BoligPortal også selv benytte vores platform til at udleje et eller flere værelser. Det er helt gratis, og vi hjælper dig godt på vej igennem processen. Finder du den helt rette udlejer, kan du således benytte vores digitale lejekontrakt , som vi har udviklet i samarbejde med jurister. På den måde er det let at lave en juridisk korrekt lejekontrakt, der henviser til de rette formuleringer. Vi tilbyder og muligheden for at foretage et digitalt flyttesyn , hvilket er relevant for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Føl dig tryg i din boligjagt efter et rækkehus i Odense hos BoligPortal

Vi har hos BoligPortal et stort ønsker om, at du kan være tryg hele vejen igennem din søgning. Det sørger vi for at give de bedste vilkår for, blandt andet ved manuelt at validere alle boligannoncer, inden de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for ægtheden af annoncerne, og det betyder på samme tid, at du med ro i maven kan tage kontakt til relevante udlejere af rækkehuse til leje i Odense. Det kan du enten gøre over telefon eller via vores beskedsystem.

Held og lykke med din søgning efter et rækkehus til leje i Odense

BoligPortal ønsker dig held og lykke med din søgning efter det rette rækkehus i Odense. Vi håber, at du kommer godt i mål med din søgning, og står derudover klar til at hjælpe dig godt på vej, hvis der skulle opstå spørgsmål eller behov for hjælp undervejs. Vores kundeservice har åbent hver dag året rundt, så tøv endelig ikke med at tage kontakt over mail, chat eller over telefon.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play