Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse
  3. Kolding

Rækkehuse til leje i Kolding

58 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
58 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
5 vær. rækkehus på 126 m²
Vonsild, Enebærparken
9.875 DKKI går
Side1af 4

Lignende annoncer i Kolding

Populære søgninger
  • Alle i Rækkehuse

Find ledigt rækkehus til leje i Kolding hos BoligPortal

Ovenfor finder du det samlede udvalg af aktuelle rækkehuse til leje i Kolding. Vi har et stort udvalg af rækkehuse til leje, ligesom vi også generelt er Danmark største portal inden for udlejning af lejeboliger : Undersøg vores udvalg af lejligheder , værelser , huse og rækkehuse , hvis du er interesseret i at se den landsdækkende udvalg. Er du interesseret i kategorier såsom lejligheder med altan eller møblerede lejligheder til leje , har vi også gjort det nemt for dig med oversigter over dette.

Specifikt har Kolding meget at byde på og er et oplagt sted at finde hyggelige og ofte også nye rækkehuse til leje. Du kan finde et væld af dejlige beliggenheder tæt på både by og natur.

Har du interesse i flere boligtyper end rækkehuse i Kolding?

Et rækkehus kan være drømmen for mange, lige fra det unge kærestepar til den blomstrende familie eller ægteparret, der ønsker en mindre bolig at trække sig tilbage i. Der findes dog flere andre boligtyper, som kan være oplagte alternativer også at holde et vågent øje med.

Du kan enten tage et kig på det generelle udvalg af lejeboliger i Kolding , eller du kan gå mere specifikt til værks og overveje, hvilke boligtyper du ellers kunne have interesse i. Et hus i Kolding er for eksempel oplagt, hvis du ikke har noget imod en typisk lidt større have. Mange lejligheder i Kolding kan ligeledes være oplagte muligheder, for eksempel hvis de har altan eller gårdhave i forbindelse med lejemålet. Er du interesseret i værelser i Kolding , har vi også samlet en oversigt over dette, ligesom du på vores side også finder studieboliger i Kolding .

Er du åben for at finde rækkehus i nærliggende byer, kan du for eksempel også kigge efter rækkehus i Vamdrup , Vejen eller Fredericia .

Sådan finder du hurtigt og nemt et rækkehus i Kolding

Vi har et stort ønske om at gøre din boligjagt nem, hurtig og enkel. Derfor stiller vi en række redskaber til rådighed i din søgning, der skal gøre den præcis og overskuelig, samtidigt med at de kan sætte fart på din boligjagt, så du hurtigt kan komme i mål.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

Du kan gøre din søgning præcis og overskuelig ved at udfylde dine kriterier til dit kommende rækkehus i Kolding i filtreringsmulighederne i venstre side. Når du udfylder kriterier i filtreringsmulighederne vil du nemlig kun få vist boligannoncer, der lever op til dine specificerede krav. Det betyder, at du undgår at skulle orientere dig i rækkehuse, der ikke er relevante for dig.

Du kan filtrere efter lige de ting, der er relevante for dig. Vælg for eksempel, hvor mange værelser rækkehuset som minimum skal have eller filtrer efter om det er muligt at have kæledyr i lejemålet.

Opret BoligAgent og find hurtigt det rette rækkehus til leje i Kolding

Når du har fundet frem til en sammensætning af filtreringer, der giver mening for din videre søgning efter et rækkehus i Kolding, anbefaler vi, at du opretter en gratis BoligAgent . Med en BoligAgent fra BoligPortal får du nemlig automatisk besked over mail, hver gang der er nye rækkehuse i Kolding, som er relevante for dig. Der gør din søgning lettere, da du så ikke aktivt behøver at holde øje med siden, men stadig kan være blandt de første, der ser nye attraktive boligannoncer for rækkehuse i Kolding.

I hvilket område af Kolding skal du finde rækkehus?

De forskellige områder af kolding har hver noget at byde på. Ønsker du en kort indføring i de forskellige områder af Kolding, hvor du kan lede efter dit kommende rækkehus til leje, finder du det nedenfor.

Med et rækkehus i Vonsild beliggende i det sydlige Kolding finder du en skøn tidligere stationsby, der nu er vokset sammen med resten af byen, hvor diverse villaer og boliger pryder landskabet i den hyggelige forstad.

Med et rækkehus i Seest beliggende mod vest finder du sporene fra en tidligere landsby vokset sammen med Kolding. Området er særligt populært blandt boligsøgende på jagt efter rækkehuse.

En tredje bydel i Kolding, som kan være relevant at orientere sig i, er Bramdrupdam. Her finder du lidt af hvert, og specielt hvis du er interesseret i et aktivt lokalmiljø, kan der med et rækkehus i Bramdrupdam være noget at hente, for eksempel i det aktive foreningsliv i forbindelse med idræt og sport.

Hvis rækkehuset er for stort, kan du udleje et eller flere værelser

Der kan være god logik i at udvide din søgning til også at inkludere større rækkehuse, end du ellers ville kigge efter. Ved at lede iblandt et større udvalg af boliger kan du på den måde udvide dine chancer for at finde noget, der falder i din smag. Naturligvis forudsætter denne fremgangsmåde dog, at du er indstillet på at have en eller flere andre lejere boende med dig under samme tag.

Synes du, det kan være interessant at bo sammen med andre i dit kommende rækkehus i Kolding, kan du via BoligPortal nemt udleje et eller flere værelser i lejemålet, efter du har skrevet under på at overtage det. Hvis du selv ønsker at blive udlejer af dele af rækkehuset, hjælper vi dig godt på vej i processen, og stiller i den sammenhæng en række digitale redskaber til rådighed:

Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt uden at skulle gruble over paragraffer og formuleringer, men også et digitalt flyttesyn , som er oplagt for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport .

Føl dig tryg, når du søger rækkehus i Kolding hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg gennem din boligjagt, også når det kommer til søgningen efter det rette rækkehus til leje i Kolding. Vi passer godt på dine data, og overholder alle regler og retningslinjer inden for GDPR.

Finder du en boligannonce, som du er interesseret i, kan du desuden med ro i maven tage kontakt til udlejer. Vi sørger nemlig for manuelt at validere alle boligannoncer, inden de lægges op på siden. På den måde kan du være sikker på ægtheden, når du tager kontakt.

Vi står klar til at hjælpe i vores kundeservice

Vi går ikke blot op i din tryghed, men også i din generelle succes gennem din søgning. Derfor står vi hver dag klar til at hjælpe dig i vores kundeservice, som du kan tage kontakt til over mail, chat eller via telefon. Her tilbyder vi kompetent og nærværende vejledning inden for alt, der har med boligsøgning, udlejning og vores portal at gøre.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play