Udlej bolig
Boligadministration
Lejekontrakter
Flyttesyn
Opret bruger
Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse
  3. Hvidovre

Rækkehuse til leje i Hvidovre

2 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses5 værelses
2 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. · Rækkehus · 64 m²
Hvidovre, Langkildevej
Centralt beliggende i Hvidovre, står dette rækkehus snart klar til sine næste beboere. Boligen er i
5. januar
9.995 kr.
Populære søgninger
  • Alle i Rækkehuse

Find rækkehus til leje i Hvidovre

Når man taler om Vestegnen, får man ofte nogle stereotypiske associationer til både området og de mennesker, der bor der. Dog er virkeligheden ikke altid som vi forestiller os, og måske er der mange ting, du stadig ikke ved om livet på Københavns vestegn? Her deler vi nogle af alle de fordele, du vil opleve med et rækkehus i Hvidovre.

Hvis du ikke er sikker på boligtypen, eller hvis du bare ikke har lagt dig fast på noget endnu, så kan du kigge på alle lejeboliger i Hvidovre . Ellers læs med her og find ud af, hvorfor et rækkehus i Hvidovre er en god idé.

Den perfekte beliggenhed med et rækkehus i Hvidovre

Øst for Brøndby, syd for Rødovre og 8 km vest for Københavns centrum finder du Hvidovre. Kommunen har over 50.000 indbyggere, og er et af Vestegnens mest populære steder at bo. Her forenes fred, ro og smuk natur med alle hverdagens bekvemmeligheder.

Du kan fra dit rækkehus i Hvidovre for eksempel gå en tur på den 14 km lange Vestvold, nyde et stjerneskud ved Brøndbyskov eller slå dig ned på en bænk i Rebæk Søpark med en god kop kaffe.

Samtidig er du aldrig mere end en kort cykel- eller s-togtur fra Indre By, hvor du kan få stillet gourmet-madlysten, shoppetrangen og vennehyggen. Hvis du har bil eller skal køre en tur med GoMore, så er du også heldig at være tæt på motorvejsnettet og vejene ind mod København.

Et liv med muligheder i Hvidovre

Mange vælger at leje et rækkehus i Hvidovre, fordi de har brug for mere plads og et sted, hvor det er nemt at komme udenfor. Det kan for eksempel være når de skal flytte sammen med kæresten eller forøge familien med børn eller dyr. Hvis du leder efter et nyt hjem, hvor dit kæledyr kan komme med, så kan du med fordel se på lejeboliger med husdyr tilladt . Hvis det er det udendørs, der trækker, så kan du også kigge efter huse til leje i København eller på lejligheder med altan .

Hvidovre Kommune har en vision om at være børnenes og familiernes by. Et sted med mange tilbud om læring og fritidsliv, der skaber de bedste rammer for et liv med muligheder. Og som bevis på, at en opvækst i Hvidovre kan resultere i en succesfuld karriere, kan nævnes Daniel Agger, Tobias Dybvad og Linda P.

Familieforøgelse eller -reduktion?

Har du en familieforøgelse i tankerne? Så er et rækkehus i Hvidovre et rigtig godt bud på et nyt hjem. Her finder du både gode skoler, grønne områder og et livligt foreningsliv. De rolige og naturskønne omgivelser lægger op til raske løbeture, gåture med hunden og sportsaktiviteter for både store og små.

Er du i den modsatte situation og leder efter et rækkehus, fordi børnene er flyttet hjemmefra? Så kan en seniorbolig i København måske også være en mulighed for dig.

På grund af den store efterspørgsel og det lille udbud af rækkehuse i Hvidovre, vil det være oplagt for dig også at overveje at bo til leje i de omkringliggende byer og bydele. Se for eksempel vores store udvalg af lejeboliger i København , Rødovre , Glostrup , Valby , Brøndby eller på Amager .

HENT APP
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikJobs
HJÆLPOm boligsøgningOm boligudlejningBliv professionel udlejer
Kontakt os
CookiesVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP