Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse
  3. Holstebro

Rækkehuse til leje i Holstebro

46 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
46 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. rækkehus på 90 m²
Holstebro, Sønder Alle
6.995 DKK3 dage siden
Side1af 3

Lignende annoncer i Holstebro

Populære søgninger
  • Alle i Rækkehuse

Find ledigt rækkehus til leje i Holstebro hos BoligPortal

Vi har ovenfor samlet vores aktuelle udvalg af rækkehuse til leje i Holstebro. Udvalget dækker bredt og opdateres løbende – derfor er siden her et godt udgangspunkt i din søgning efter det helt rette rækkehus i Holstebro.

Hos BoligPortal er vi Danmarks største platform inden for leje og udlejning af boliger. Derfor er du i trygge hænder hos os, ligegyldigt hvilket type lejeboliger , du er på udkig efter – om så det er lejligheder , værelser , huse eller rækkehuse som dem, du også finder her på siden.

Det er en prioritet for os hos BoligPortal at gøre din boligjagt så overskuelig og nem som muligt. Derfor finder du længere nede tips til at skabe en smartere søgning. Vi stiller også overskuelige oversigter til rådighed for dig, der for eksempel leder efter en lejebolig med husdyr tilladt eller en seniorboliger .

Er du interesseret i andre boligtyper end rækkehuse i Holstebro?

Rækkehuse kan noget helt særligt: Med denne boligtype får du både det tætte nabofællesskab, adgang til udendørsarealer og du undgår larm fra overboer, som kan være et klassisk problem, når man bor i lejlighed. Samtidigt er der typisk ikke så meget have at vedligeholde. Der findes dog gode alternativer til rækkehuse, der også har deres egne fordele at byde på.

Overvej for eksempel, om du er åben over for også at kigge efter huse eller lejligheder i Holstebro . Huse giver dig typisk endnu mere, når det kommer til udendørsarealer, mens du ved en lejlighed får mulighed for at bo tæt på byen i et lejemål, der ofte har mindre vedligeholdelse forbundet med sig. Vi har også en side for værelser i Holstebro , hvis denne kategori er relevant for dig.

Sådan finder du hurtigt og nemt et rækkehus i Holstebro

At være boligsøgende kan være en krævende proces. Det anerkender vi hos BoligPortal. Derfor har vi også en målsætning om at gøre din boligjagt så smart, nem og effektiv som muligt. Til dette stiller vi en række redskaber og fremgangsmåder til rådighed, som du med fordel kan gøre brug af. I den sammenhæng anbefaler vi henholdsvis at præcisere din søgning og at aktivere en BoligAgent.

Præcisér din søgning med mulighederne for filtrering

I venstre side finder du en række muligheder for at filtrere i din søgning. Det kan være en god idé at gøre, da du så kan danne dig et mere præcist overblik over rækkehuse til leje i Holstebro. På den måde slipper du for at kigge boligannoncer igennem, der ikke matcher dine kriterier.

Du kan for eksempel filtrere efter en maksimal pris på husleje, som du er villig til at betale, eller du kan vælge antallet af værelser, som rækkehuset i Holstebro skal have. Vælg også, at det skal være tilladt at have husdyr, hvis du vil bo i rækkehus med et større kæledyr.

Opret BoligAgent og find hurtigt rækkehus til leje i Holstebro

Når du har fundet frem til en filtrering, som giver mening for dig og din videre søgning efter det rette rækkehus til leje i Holstebro, anbefaler vi, at du aktiverer en gratis BoligAgent for din søgning. Det gør du ved at klikke i den orange boks øverst.

Efter at du har aktiveret en BoligAgent fra BoligPortal modtager du fremover automatisk besked over mail, når nye rækkehuse til leje i Holstebro, der matcher dine kriterier fra filtreringerne, bliver lagt op på siden. Det er smart, da du så kan holde dig opdateret på relevante rækkehuse, nemt og enkelt. Således kan du være blandt de første, der får taget kontakt til relevante udlejere, helt uden at du aktivt behøver at holde øje her på siden.

I hvilket område af Holstebro skal du finde rækkehus til leje?

Holstebro byder på lidt af hvert, når det handler om kvarterer med rækkehuse. Ønsker du en kort introduktion til nogle af de forskellige muligheder, kan du læse med nedenfor.

  • Et af de populære områder med rækkehuse i Holstebro er Mejrup eller Mejrup Kirkeby, som ligger i det østlige Holstebro. Med et rækkehus i Mejrup vil du befinde dig i et pænt kvarter i en charmerende del af byen.
  • Tættere på centrum ligger Mejdal. Med et rækkehus til leje i Mejdal vil du befinde dig i et skønt åndehul tæt på både by og natur – området ligger nemlig tæt op ad Vandkraftsøen, som er en oversvømmet ådal.
  • Overvej også et rækkehus i Tvis , Skave eller Nørre Felding , hvis du gerne vil lidt væk fra byen. Her er der stille og behageligt væk fra byens travlhed.

Er du åben for blot at bo i nærheden af Holstebro, anbefaler vi, at du også tager et kig på vores aktuelle rækkehuse til leje i Struer .

Føl dig tryg, når du søger rækkehus i Holstebro hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du føle dig tryg. Det er en vigtig prioritet for os, hvorfor vi løbende sørger for manuelt at validere alle boligannoncer, inden de lægges op på siden. Det er din sikkerhed for, at den enkelte annonce og udlejer er ægte.

Du kan også føle dig tryg i forbindelse med vores håndtering af dine data. Vi overholder nemlig naturligvis alle regler for GDPR, så du trygt kan færdes på vores side.

Hvis rækkehuset er for stort, kan du udleje et eller flere værelser

Finder du det helt rette rækkehus, der er som taget ud af dine drømme, men som desværre er for stort eller for dyrt, kan du overveje, om du er åben for at leje det og bo sammen med en eller flere andre. Hos BoligPortal kan du nemlig gratis udleje et eller flere værelser og på den måde finde en lejer at dele omkostningerne til husleje med.

Når du vælger at udleje via BoligPortal, hjælper vi dig godt på vej gennem processen. I den forbindelse stiller vi en række digitale services til rådighed, som du kan gøre brug af: Vi har både udviklet en digital lejekontrakt , som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt og et digitalt flyttesyn , som er oplagt for dig, der ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Held og lykke med at finde det rette rækkehus til leje i Holstebro

Vi ønsker dig mange gange held og lykke med din fortsatte boligjagt og håber, at du finder dit kommende rækkehus i Holstebro hos os ved BoligPortal. Vi går op i, at du kommer godt i mål med din søgning, hvorfor vi hver dag står klar til at hjælpe dig i vores kundeservice.

Kontakt os over mail, chat eller telefon, så besvarer vi dine spørgsmål og hjælper efter bedste evne med kompetent kundeservice.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play