Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse
  3. Fredericia

Rækkehuse til leje i Fredericia

32 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
32 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
3 vær. rækkehus på 95 m²
Skærbæk, Gavnøvænget
8.990 DKK11 timer siden
Side1af 2

Lignende annoncer i Fredericia

Populære søgninger
  • Alle i Rækkehuse

Find ledigt rækkehus i Fredericia hos BoligPortal

Vi har samlet et overblik over vores aktuelle rækkehuse til leje i Fredericia. Udover et bredt udvalg af rækkehuse i Fredericia finder du hos os generelt et stort udvalg af lejeboliger rundt om i landet, herunder både lejligheder , værelser , huse og rækkehuse . Vi er nemlig den største portal inden for udlejning af lejeboliger, hvorfor du er godt stillet ved at starte din søgning hos os.

På vores side finder du også mere specifikke oversigter, som kan gøre det nemt for dig at finde det rette i den kategori, du leder efter. Overvej for eksempel at kigge på vores seniorboliger eller vores lejeboliger med husdyr tilladt , hvis nogen af disse emner er relevante for dig.

Er du interesseret i andre boligtyper end rækkehuse i Fredericia?

Rækkehuse til leje i Fredericia er eftertragtede, ikke mindst fordi du typisk både får hus, have og nabofællesskab til overkommelige priser tæt på byen. Selvom rækkehuse står stærkt, finder du dog også mange gode alternativer for lejeboliger i Fredericia på vores side.

Vi anbefaler for eksempel at du tager et kig på vores side for huse til leje i Fredericia , hvis du ikke har noget imod et typisk lidt større udeareal at vedligeholde. Er du åben overfor visse lejligheder, har vi også samlet en oversigt over lejligheder til leje i Fredericia . Her finder du boligannoncer i vid udstrækning og næsten med garanti noget til enhver smag. Er du på markedet for et værelse i Fredericia , har vi også en side for dette – det kan for eksempel være relevant for dig, der er på udkig efter et bofællesskab.

Sådan finder du hurtigt og nemt et rækkehus i Fredericia

Når du hurtigt og nemt skal finde det rette rækkehus i Fredericia, stiller vi en række redskaber til rådighed i din søgning, som skal gøre det nemmere for dig at præcisere din visning af boligannoncer med relevans for dig. Dem gennemgår vi nedenfor, så du kan blive godt klædt på til din boligjagt efter et rækkehus i Fredericia.

Præcisér din søgning med vores muligheder for filtrering

Det er altid en god idé at skabe så præcis en søgning som muligt. På den måde får du nemlig kun vist rækkehuse i Fredericia med relevans for dig.

For at præcisere din søgning kan du danne dig et overblik over vores muligheder for at filtrere i din søgning. Dem finder du i venstre side. Mulighederne for filtrering er mange, og her kan du vælge imellem kriterier dækkende over alt fra antallet af værelser til hvorvidt det er tilladt at holde husdyr i rækkehuset.

Når du filtrerer i din søgning får du kun vist boligannoncer, der lever op til alle dine specificerede krav, så sørg for at være skarp i din udfyldning med de kriterier, der er relevante for dig.

Aktivér en BoligAgent for din filtrering og find hurtigt rækkehus i Fredericia

Når du har fundet frem til en kombination af filtreringer, der giver mening for dig og din videre søgning efter et rækkehus til leje i Fredericia, anbefaler vi, at du opretter en gratis BoligAgent .

Med en BoligAgent fra BoligPortal får du fremover automatisk besked over mail, når nye rækkehuse i Fredericia matcher dine kriterier fra dine udfyldte filtreringer. Det gør din søgning hurtigere, da du så kan være blandt de første, der får besked om nye aktuelle boligannoncer, hvorefter du kan tage kontakt til udlejer. Samtidigt er det smart, da det frigiver tid til dig, da du med en BoligAgent ikke aktivt behøver at holde øje med siden.

Du aktiverer en BoligAgent for din aktuelle filtrering ved at klikke i den orange boks øverst til venstre. Alt, det kræver, er at du angiver din bruger eller opretter dig med en mail, hvis du ikke allerede har en profil på vores side.

I hvilket område af Fredericia skal du finde rækkehus?

Fredericia har meget at byde på, og i byen finder du flere forskellige områder, hvor det kan være oplagt at slå sig ned i et rækkehus til leje. Ønsker du en kort indføring i nogle af de forskellige områder, hjælper vi dig på vej med en kort introduktion til udvalgte bydele nedenfor.

  • Taulov er egentlig en by for sig, men denne ligger også i Fredericia kommune. Byen er særligt attraktiv at finde rækkehus i, da placeringen tæt ved motorveje i alle retninger gør området ideelt for pendlere. Med et rækkehus til leje i Taulov får du typisk mange værelser og kvadratmeter for pengene, samtidigt med at du får gode forbindelser til resten af Danmark.

  • Rækkehuse i Erritsø emmer af idyl og fås ligeledes ofte til favorable priser på husleje. Forstaden ligger sydvest for Fredericias centrum og er især domineret af hyggelige kvarterer med parcelhuse.

Fredericia byder dog generelt på populære boligområder at slå sig ned i. Heriblandt tæller for eksempel adresser nær Skovbakken, Hyrdevej eller Kildeskoven, der hver er spredt rundt i byen.

Find større rækkehus i Fredericia og start bofællesskab ved selv at udleje værelser

At bo i bofællesskab sammen med andre er stigende i popularitet. Det er særligt relevant for dig, der er socialt anlagt og gerne vil skabe gode forudsætninger for samvær i hjemmet. Går du med drømme om at stable et bofællesskab på benene, kan du vælge at leje et større rækkehus her fra siden og efterfølgende selv stå for at udleje et eller flere værelser .

Det er nemt selv at stå for at udleje værelser i et lejemål, du har lejet. Via BoligPortal er det både gratis, og du får stillet redskaber til rådighed, som gør det nemmere at komme godt igennem udlejningsprocessen. I den sammenhæng stiller vi både en digital lejekontrakt til rådighed, som hjælper dig med at udforme en juridisk korrekt lejekontrakt, men også et digitalt flyttesyn . Sidstnævnte er relevant, hvis du ønsker at lave en indflytningsrapport og fraflytningsrapport for lejemålet.

Føl dig tryg, når du søger rækkehus i Fredericia hos BoligPortal

Hos BoligPortal går vi op i, at du kan føle dig tryg. Det gør vi ved at værne om din sikkerhed i forbindelse med din færden på vores side.

Først og fremmest validerer vi alle boligannoncer på siden manuelt. Det er din sikkerhed for, at udlejerne på siden er ægte, og at du med ro i maven kan tage kontakt til dem. Derudover sørger vi for at passe godt på dine oplysninger og data. I den forbindelse overholder vi naturligvis alle regler inden for GDPR.

Det er dog ikke kun i forbindelse med din færden på siden, at du kan være tryg. Skulle du på noget tidspunkt have spørgsmål eller brug for hjælp, kan du nemlig kontakte vores kompetente kundeserviceteam.

Kontakt kundeservice, hvis du har brug for hjælp

Vores kundeservice holder åbent hver dag året rundt, hvorfor du endelig skal tage kontakt, hvis du har spørgsmål eller på anden vis brug for hjælp. Vi hjælper både på mail, chat og telefon, alt efter hvordan du ønsker at kontakte os.

Vi ønsker dig held og lykke med sin søgning efter det rette rækkehus til leje i Fredericia.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play