Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Rækkehuse
  3. København

Rækkehuse til leje i København

71 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
71 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
4 vær. rækkehus på 119 m²
Vanløse, Vanløse Torv
17.950 DKK1 time siden
Side1af 4

Lignende annoncer i København

Populære søgninger
  • Alle i Rækkehuse

Find ledigt rækkehus til leje i København hos BoligPortal

Her på siden finder du et stort udvalg af ledige rækkehuse i København. Start din søgning hos os i dag og find dit nye rækkehus i København i en fart. Ønsker du en bredere søgning, kan du også kigge på værelser , lejligheder eller huse til leje i København , ligesom du hos BoligPortal generelt finder det største udvalg af huse , rækkehuse , værelser og lejligheder til leje .

Find nemt og trygt et rækkehus i København hos BoligPortal

Hos BoligPortal kan du finde et stort udvalg af rækkehuse i København og omegn. Uanset om du søger et 3-værelses rækkehus eller 4-værelses rækkehus i København , finder du det hos BoligPortal. Her på siden giver vi dig et overblik over alle ledige rækkehuse placeret i København: På den måde kan du nemt og sikkert finde dit nye hjem.

Alle boligannoncer bliver desuden godkendt, inden de offentliggøres på hjemmesiden. Det betyder, at du trygt kan at finde dit nye rækkehuse i København på BoligPortal.

Hvor kan du finde et rækkehus til leje i København?

København byder på mange forskellige kvarterer og bydele. Hvis du gerne vil finde et rækkehus at bo til leje i, skal du dog typisk lidt væk fra det centrale København. Heldigvis har de omkringliggende områder af København også meget at byde på, og der er derudover også mere ro og flere grønne områder.

I det sydvestlige København ligger Valby og Hvidovre , som er placeret tæt på det natursmukke område ved Kalveboderne. Nordvest for København kan du finde charmerende rækkehuse i forstæderne Vanløse og Brønshøj . Alternativt kan du finde dit nye drømmerækkehus på Amager. Sundbyerne, Sundbyvester og Sundbyøster har nemlig mange rækkehuse, der ligger tæt på både metrostationer og Øresund.

Her er fordelene ved at bo i rækkehus i København

Hvad kendetegner et rækkehus? Rækkehuse består af et eller flere huse, som er bygget side om side, og deler en fælles væg. Rækkehuse er blevet en populær hustype til mindre familier eller enlige, som ønsker at bo i et villakvarter eller parcelhus – men måske ikke har brug for så meget plads.

Flere og flere foretrækker også rækkehuset som boform i København. Det gælder både familier, unge, gamle og enlige forældre. Det kan skyldes, at det faktisk ikke er meget dyrere at bo i rækkehus end i lejlighed. En af de mange fordele ved at bo i rækkehus er også, at man ikke skal bruge så meget tid på vedligeholdelse, som hvis man bor i et hus. Nogle synes måske også, at det skaber tryghed, at der bor andre lige ved siden af.

Benyt rækkehuset i København som delevenligt lejemål

På grund af den ofte overkommelige pris ved leje af rækkehus i København, kan det i visse tilfælde også give glimrende mening at se efter et rækkehus som delevenlig bolig eller studiebolig . Leder du efter andre typer delevenlige lejemål såsom en delevenlig lejlighed i København finder du også det hos BoligPortal.

Vælger du at leje et rækkehus i København og omegn med henblik på at starte et bofællesskab op, hjælper vi dig gerne på vej i processen. Tryk blot på ‘udlej bolig’ øverst til højre og kom godt i gang med at udleje et eller flere værelser i et rækkehus i København.

Hos BoligPortal tilbyder vi desuden også muligheden for at foretage gratis digital flyttesyn samt oprettelse af og opbevaring af en digital lejekontrakt , som er udformet juridisk korrekt. På den måder kommer du godt i mål med udlejningen uden at skulle sætte dig ind i kringlede formuleringer i lovgivningen.

Udlej også et eller flere værelser, hvis rækkehuset er for stort

Et godt tip, hvis du finder det rette rækkehus i København, der er for stort og dyrt til dit budget, er at overveje om du kunne have interesse i at bo sammen med en eller flere andre. På den måde kan du udleje et eller flere værelser og gøre brug af vores services som beskrevet ovenfor.

Skræddersy din søgning på BoligPortal med filtreringsmulighederne

På BoligPortal kan du præcisere din søgning ved at filtrere i menuen i venstre side. Det kan i den forbindelse være klogt at gøre op med dig selv, hvad du har af ønsker til dit kommende rækkehus. Det kan være emner såsom størrelsen, lejeperioden eller om der er mulighed for parkering. Disse og flere andre kriterier filtrerer du ved at klikke de relevante felter af i venstre side. Husk dog at kombinere filtreringen med en pragmatisk tilgang til din boligsøgning: Er størrelsen på rækkehuset for eksempel vigtig for dig, kan det i nogle tilfælde være en god idé også at søge rækkehuse lidt uden for København.

Benyt din skræddersyede søgning til hurtigt at finde rækkehus i København

Når du har lavet en filtrering, som du er tilfreds med, kan du med fordel oprette en gratis BoligAgent . På den måde får du besked over mail lige så snart, der dukker nye rækkehuse op i København, der matcher dine søgekriterier. På den måde kan du nemt holde dig opdateret på nye rækkehuse på BoligPortal og altid være forrest i køen til nye relevante rækkehuse til leje i København – alt sammen uden du selv behøver holde øje med siden.

Hos BoligPortal står vi klar til at hjælpe dig

Ønsker du at leje rækkehus eller andre boligtyper i København og omegn, er BoligPortal dit udgangspunkt. Hos os finder du nemlig det suverænt største udvalg af lejeboliger, der hele tiden opdateres med nye. Ved at gøre brug af vores tjenester såsom filtreringer og den gratis BoligAgent kommer du derfor hurtigt i mål med din boligsøgning.

Vi ønsker dig al held og lykke. Har du nogle spørgsmål eller brug for hjælp, sidder vi klar til at hjælpe dig på vej.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play