Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Svendborg

Lejligheder i Svendborg

77 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses6 værelses7 værelses
77 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 43 m²
Svendborg, Sankt Jørgens Vej
4.408 DKK2 timer siden
3 vær. lejlighed på 88 m²
Svendborg, Fåborgvej
6.900 DKK4 dage siden
Side1af 5

Lignende annoncer i Svendborg

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find ledig lejlighed til leje i Svendborg på BoligPortal

Er du på udkig efter din næste lejlighed i Svendborg? Hos Danmarks største BoligPortal finder du et stort udvalg af lejligheder til leje i Svendborg. Hvis du ønsker at lede efter dit næste hjem blandt alle ledige lejeboliger i Svendborg på BoligPortal, så kan du selvfølgelig også gøre det. Husk også, at du kan filtrere din søgning, så du kun får vist lejligheder og andre lejemål, der matcher dine krav.

Ønsker du at blive klogere på Svendborg, og hvordan du kan gøre din boligsøgning mere effektiv, så læs med herunder, hvor vi fortæller lidt om byens gode kvaliteter og mulighederne for at optimere din søgning.

Bred vifte af ledige lejligheder i Svendborg

Hvis du leder efter en ledig lejlighed i Svendborg, er BoligPortal det perfekte sted at starte søgningen. Vi tilbyder alt fra små studieboliger i Svendborg til store, rummelige lejligheder. Så uanset om du er studerende, enlig eller en familie, kan du hos BoligPortal finde en lejlighed i Svendborg, der imødekommer præcis dine behov.

Vores brede udvalg af ledige lejligheder i Svendborg gør det muligt for dig at få indfriet dine boligdrømme. Udover et imponerende udvalg af ledige lejligheder i Svendborg, tilbyder vi Danmarks største udvalg af lejeboliger landet over. Her finder du både værelser , lejligheder , rækkehuse og huse til leje i hele Danmark .

Nyd Svendborgs maritime og idylliske stemning

Hvis du er kommende tilflytter til Svendborg, så er der en god chance for, at du kommer til at finde den maritime og idylliske stemning i den sydfynske havneby så skøn, at du bliver boende i din lejlighed i Svendborg de næste mange år. Måske ender dit boligeventyr endda ud med, at du laver dit første boligkøb i den charmerende sydfynske by. Der er nemlig en helt unik og rolig stemning i Svendborg, som man sjældent finder i så store og veletablerede byer.

I Svendborg vil du næsten med garanti opleve, at din hverdag bliver mere afslappet og simpel, da livet i denne by simpelthen bare foregår i et helt andet tempo end i den fynske hovedstad, Odense.

Optimer din søgning efter lejlighed i Svendborg

Alt efter hvilken situation, der har gjort dig boligsøgende efter en lejlighed i netop denne by, så har vi herunder fremhævet nogle af de muligheder, som du har for at gøre din søgning mere effektiv. Læs med og bliv klogere på, hvordan du hurtigt og hensigtsmæssigt kommer i mål med at finde den næste lejlighed i Svendborg eller måske et andet sted nær byen.

Er du kommende studerende i Svendborg?

Måske har du lige modtaget besked om, at du er blevet optaget på den berømte Svendborgs Søfartsskole? Så er du nok på udkig efter en studielejlighed i Svendborg , hvis ikke du allerede bor i byen sammen med din familie eller venner. Blandt udvalget af studieboliger på BoligPortal kan du både finde lejligheder, der egner sig til, at du bor alene eller sammen med din kæreste eller nogle søde roomies. Vi håber, at du finder den helt rigtige lejlighed til din studietid i Svendborg.

Drømmer du enten om lejlighed eller rækkehus i Svendborg?

Måske har du stiftet familie eller det kan være, at du er gået sammen med en gruppe venner om at finde jeres næste fælles hjem? I begge situationer kan det være, at du har brug for at finde en stor lejlighed, som du og dine kære alle sammen kan være i. Derfor leder du sikkert også efter en lejlighed med flere værelser end 2.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så vil vi her fra BoligPortal anbefale dig at sprede din søgning til andre typer lejemål end lejligheder, for at optimerer søgningen og komme hurtigere i mål med at finde dit næste hjem. Det kan for eksempel være, at du også er åben for idéen om at finde et hus eller rækkehus til leje i Svendborg? På BoligPortal kan du selvfølgelig også finde disse typer lejemål i vores udvalg af ledige lejeboliger i Svendborg .

Er du åben for at pendle mellem Svendborg og Odense?

Hvis du netop er kommet ind på dit drømmestudie eller har fået nyt job i Svendborg, så vil du sikkert gerne finde en lejlighed tættere på byen. Det kan være, at du gerne vil slippe for at skulle tage tog helt fra Jylland eller Sjælland, og derfor gerne vil finde lejlighed i eller tæt på Svendborg hurtigst muligt.

Her kan det være en god idé også at være åben for mulighederne ved at finde en lejlighed i Odense , da udvalget af ledige lejligheder i Fyns hovedstad er væsentlig større. Fra Odense kan du komme til og fra Svendborg på cirka 40 minutter enten med bil eller tog, så er du villig til en lille transporttid, så kan du snildt pendle mellem Svendborg og Odense.

Kom tilbage til dine sydfynske rødder

Det kan også være, at det er helt omvendt for dig? At du netop har været bosat i de store studiebyer Aarhus, Odense eller København i flere år og nu drømmer om at komme tilbage til en lejlighed på sydfyn nær din familie.

Er det derfor du søger en lejlighed i Svendborg, så kan du, i stedet for at sprede din søgning til andre byer, sørge for at optimere din søgning ved at oprette en profil hos os og aktivere vores BoligAgent. På den måde kommer du forrest i køen til nye ledige lejligheder til leje i Svendborg, fordi boligagenten giver dig besked hver gang nye lejligheder bliver slået op på BoligPortal.

God fornøjelse med at finde dit næste hjem

Det var alt om Svendborg og mulighederne for optimering af din søgning efter lejlighed eller andre typer lejemål i og omkring byen. Vi håber, at du kommer godt i gang med boligjagten.

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play