Log ind
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
kr.
Max.
Min.
Min.
-
Max.
  1. Hjem
  2. Lejligheder
  3. Slagelse

Lejligheder i Slagelse

120 boliger fundet
Alle værelser
Alle værelser1 værelses2 værelses3 værelses4 værelses5 værelses
120 boliger fundet
BoligAgent for denne søgning
Du modtager en e-mail, når der kommer nye boliger - helt gratis!
2 vær. lejlighed på 69 m²
Slagelse, Hellig Andersvej
6.650 DKK1 time siden
Side1af 7

Lignende annoncer i Slagelse

Populære søgninger
  • Alle i Lejligheder

Find lejlighed i Slagelse hos BoligPortal

Leder du efter en lejlighed til leje i Slagelse, så er du landet det helt rigtige sted. Hos Danmarks største BoligPortal finder du i en af Danmarks ældste byer et stort udvalg af ledige lejligheder, der står klar til at blive dit næste hjem. Uanset om du er på udkig efter en studiebolig i Slagelse eller noget helt andet, så er det lige netop lejligheder til leje i alle deres mange arkitektoniske udtryk, størrelser og særlige egenskaber, som vi kan hjælpe dig med at finde.

Herunder kan du læse med og blive klog på, hvad Slagelse kan tilbyde dig, hvis du vælger at finde lejlighed i netop denne hyggelige vestsjællandske kystby.

Et stort udvalg af ledige lejligheder i Slagelse

Hos BoligPortal kan du finde et varieret udvalg af ledige lejligheder i Slagelse. Uanset om du søger en lille, hyggelig lejlighed til en eller to personer eller en større familielejlighed med flere værelser, er der masser af muligheder at vælge imellem. De ledige lejligheder i Slagelse er også beliggende i forskellige områder, så du kan finde en lejlighed tæt på arbejde eller studie eller tæt på grønne områder, hvis du ønsker roligere omgivelser.

Udvalget af ledige lejligheder i Slagelse er egnet til både studerende og familier og er tilgængelige i forskellige prisniveauer. Du kan også finde nyere og mere moderne lejligheder såvel som charmerende ældre lejligheder med masser af karakter og historie.

Hos BoligPortal finder du generelt Danmarks største udvalg af lejeboliger , hvorfor vi også fungerer som den bedste indgangsvinkel til at finde dit kommende hjem! Hos os finder du både lejligheder , huse , rækkehuse og værelser til leje .

Kom ud og oplev Slagelse

Uanset din livssituation kan det være, at din største drøm er at finde en lejlighed i en by, hvor du ikke kommer til at løbe tør for oplevelser. Hvis det er tilfældet, så er Slagelse et godt bud på den næste by, som du bør finde lejlighed i. Bosætter du dig i en lejlighed i Slagelse, så får du nemlig kort til en tur i verdens ældste biograf eller en spadseretur gennem gågaden. Du kan også slå et smut forbi Slagelses spændende Vikingeborg. Finder du en lejlighed inde i Slagelse centrum, kan du også hurtigt smutte ned på en af byens mange caféer og restauranter.

Skulle du alligevel få lyst til endnu flere oplevelser, så kan du også tage toget direkte til København, hvor du finder et af Danmarks største udvalg af spændende oplevelser. Så find en lejlighed i Slagelse og få en masse nye oplevelser.

Lejligheder med skøn beliggenhed

Vælger du at finde en lejlighed i Slagelse, så kommer du til at bo til leje i en by, der særligt er kendt for sin skønne og praktiske placering på Østsjælland. Slagelse ligger nemlig klods op ad motorvejen E20 og du kan også hurtigt komme med toget fra stationen i centrum mod København eller Odense, hvilket gør hverdagen lidt mere flydende og lækker.

I Slagelse spiller også naturen en stor rolle. I og omkring byen kan du nyde lange gåture i de nærliggende skove eller gå på opdagelse i byens skønne parker. Desuden vil du fra din lejlighed i Slagelse kun have omtrent 15 minutters kørsel til havet, hvor du kan hoppe i bølgen blå.

Hverdagen i Slagelse

Ønsker du at blive endnu klogere på, hvilken hverdag du kan forvente, hvis du vælger at finde en lejlighed i den skønne vestsjællandske by Slagelse, så kan du læse med herunder, hvor vi kort fortæller om hvilket studieliv og arbejdsliv, der er at finde i byen.

Studielivet i Slagelse

Hvis du finder en lejlighed i Slagelse, finder du en hel del studerende i byen, hvilket skyldes de mange gode uddannelsesmuligheder. Finder du som ung en lejlighed eller måske ligefrem et rækkehus , har du mulighed for at søge ind på alt fra STX og HTX til Syddansk Universitet og Professionshøjskolen Absalon. I kommunen arbejder uddannelsesinstitutioner, kommune og erhvervsliv tæt sammen, hvilket bidrager til at give dig gode chancer for ansættelse i Slagelse, så du ikke får langt fra lejligheden til dit arbejde.

Arbejdslivet i Slagelse

Bosætter du dig i en lejet lejlighed i Slagelse, så vælger du at bo i en vestsjællandsk stationsby med togforbindelser til de andre større byer på Sjælland samt over Fyn til Odense og videre til Jylland gennem Fredericia, Vejle, Horsens og Aarhus. Derfor kommer du også i Slagelse til at bo med adgang til et hav af forskellige arbejdspladser, hvor du nemt kan komme til og fra dem med offentlig transport.

Er det vigtigste for dig bare at finde en lejebolig i Slagelse , uanset om det er en lejlighed eller en anden type lejemål, så kan du selvfølgelig også finde det hos BoligPortal.

Hos BoligPortal vægter vi sikkerhed højt

Hvis du vælger at finde din næste lejlighed hos BoligPortal, så vil du foretage en sikker boligsøgning. Vi sikkerhedsgodkender nemlig alle boligannoncer, inden de offentliggøres på vores sider. Derfor er det eneste, som du skal bekymre dig om, når du søger lejlighed gennem BoligPortal at finde lejligheden i Slagelse, der matcher dine behov.

Benyt filtret til at finde den perfekte lejlighed i Slagelse

Ønsker du at finde en lejlighed i Slagelse, der lever op til en række krav, så kan du hos BoligPortal benytte filtreringsmulighederne i venstre side. Her kan du blandt andet vælge pris, størrelse eller om der skal være husdyr tilladt. Det er altså muligt for dig at lave en optimeret søgning, når du leder efter lejlighed via BoligPortal. Når du aktiverer et filter til din søgning, leder du kun blandt aktuelle lejligheder, der matcher dine krav. Herefter kan du med fordel oprette en gratis BoligAgent , så du får besked, når nye lejligheder bliver lagt op på siden, som matcher dine kriterier. Held og lykke med at finde den perfekte lejlighed i Slagelse.

Benyt kortet til at finde den perfekte beliggenhed i Slagelse

Hvis du er åben for at finde lejlighed uden for Slagelse by, kan du hos BoligPortal gøre brug af vores kortfunktion. Den finder du øverst til venstre, lige under BoligAgenten. Du gør brug af kortet ved at klikke på det, hvorefter du vil få vist alle ledige lejligheder i og nær Slagelse på et interaktivt kort, hvor du kan bevæge dig rundt i Danmark for at finde lejligheden med den perfekte beliggenhed til dit behov. Du kan også vælge at lede efter din næste lejlighed i vores udvalg af alle ledige lejligheder i Danmark .

HENT APP
Google Play
BOLIGPORTALOm BoligPortalBlog PressePersondatapolitikCookiesWhistleblowerordningJobsBoligmanagerData Insights
HJÆLPUdlej værelseIndflytningsrapportFraflytningsrapportFremlejekontraktFremlej lejeboligKundeserviceVilkår
SOCIALE MEDIER
HENT APP
Google Play